Robin Johansson

robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin är Kostnords expert inom kosttillskott och ansvarar för att skapa och granska allt innehåll relaterat till kosttillskott på webbplatsen. Med en bakgrund som nutritionist har Robin flera års erfarenhet av att arbeta med klienter för att optimera deras kost och hälsa genom kosttillskott. Robin är ständigt uppdaterad om de senaste vetenskapliga rönen och trenderna inom branschen och har som mål att erbjuda Kostnords besökare den mest pålitliga och välgrundade informationen om kosttillskott.

När Robin inte skriver om näringslära och hälsokost är han en stor äventyrare som älskar att utforska naturen och prova på nya aktiviteter. Han tror på att en balanserad livsstil är nyckeln till optimal hälsa och välmående, och han strävar efter att leva enligt den filosofin själv.

Robins artiklar på hemsidan har inspirerat många att ta kontroll över sin hälsa genom att göra smarta val när det gäller kosttillskott, vitaminer och mineraler. Med sin vänliga och uppmuntrande personlighet samt sina praktiska tips och råd är Robin en osviklig källa till kunskap och motivation för alla som önskar förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande.Alla artiklar av Robin Johansson:

EAA
PWO
ZMA
MSM
Q10
CLA
NAC
NAD
ALA
HMB
NMN