Bästa NMN-tillskottet 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Boosta din energi och främja hälsosamt åldrande med NMN kosttillskott!
NMN - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Sportlab NMN Sportlab NMN
Pris
498 kr
Till butik
betyg 4,5 Oly NMN Oly NMN
Pris
499 kr
Till butik
betyg 4,3 RevGenetics Advanced NMN RevGenetics Advanced NMN
Pris
899 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Nicotinamide mononukleotid, mer känt som NMN, är ett kosttillskott som har fått allt mer uppmärksamhet inom hälsokretsar. Detta bioaktiva nukleotid spelar en central roll i kroppens energiproduktion och har associerats med att främja cellhälsa och livslängd. NMN fungerar som en förkursor till NAD+, en coenzym som är avgörande för cellulär metabolism. Genom att öka kroppens NAD+-nivåer kan NMN bidra till att förbättra energinivåer, stödja DNA-reparation och främja hälsosamt åldrande.

Behovet av NMN kosttillskott kan uppstå i olika skeden av livet och under olika omständigheter. Med åldrande minskar kroppens naturliga produktion av NAD+, vilket kan leda till minskad energi, snabbare cellåldrande och sänkt metabolisk funktion. Även fysiskt aktiva individer eller de som genomgår hög stress kan dra nytta av NMN, då dessa faktorer kan dränera kroppens NAD+-nivåer. Många väljer att ta NMN kosttillskott för att stödja deras övergripande välbefinnande och för att maximera deras långsiktiga hälsa.

Efter noggranna jämförelser och överväganden har vi identifierat Sportlab NMN som det bästa NMN kosttillskottet på marknaden idag. Denna produkt skiljer sig från mängden med dess höga kvalitet, vetenskapliga stöd och positiva användarrecensioner. Med Sportlab NMN kan du vara säker på att du får ett kraftfullt tillskott som kan hjälpa dig att upprätthålla din energi, främja cellhälsa och stödja ett hälsosamt åldrande.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 3 bästa NMN-tillskotten 2024

 1. Sportlab NMN 60 caps Bäst i test: 4,7/5
 2. oly nmn Bästa premiumvalet: 4,5/5
 3. rev genetics nmn Bästa lågdoserade: 4,3/5
 1. 1. Bäst i test: Sportlab NMN

  Högkvalitativt NMN kosttillskott med vetenskapligt bevisad effekt.
  4,7
  Kvalitet
  4,8/5
  Effektivitet
  4,5/5
  Prisvärdhet
  4,8/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)
  • Storlek: 60 kapslar
  • Dosering: 250 mg
  • Pris / kapsel: 8,30 kr
  • Pris / dag: 8,30 kr

  Vi har testat Sportlab NMN och givit det ett betyg på 4,7/5 baserat på vår utvärderingsmetodik. Denna produkt imponerade oss särskilt med sin kvalitet på ingredienser. Den aktiva ingrediensen är β-Nikotinamidmononukleotid (NMN) som är vetenskapligt bevisat att ha effekt på kroppen genom att öka NAD+ nivåerna, vilket kan bromsa åldrandeprocessen. Produkten är fri från skadliga tillsatser och innehåller 250 mg NMN per kapsel, vilket anses vara en effektiv dosering.

  När det gäller renhet och säkerhet, har Sportlab NMN genomgått laboratorietester för att säkerställa att den är fri från kontaminering. Den är tillverkad i en anläggning som följer god tillverkningssed, vilket ger oss förtroende för produkten. Märkesryktet för Sportlab är också starkt, med positiva recensioner från kunder och en historik av att producera högkvalitativa kosttillskott.

  Priset på 498 kr kan verka högt, men med tanke på kvaliteten och effektiviteten av NMN kosttillskottet, anser vi att Sportlab NMN erbjuder bra värde för pengarna. Dessutom är en flaska tillräcklig för 60 dagars förbrukning, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val. Sammantaget, baserat på vår bedömning, kan vi rekommendera Sportlab NMN för de som letar efter ett pålitligt och effektivt NMN kosttillskott.

  Fördelar

  • Högkvalitativa ingredienser
  • Ökar NAD+ nivåerna
  • Fri från skadliga tillskatter
  • Genomgått laboratorietester
  • Tillverkad enligt god tillverkningssed

  Nackdelar

  • Priset kan uppfattas som högt
  • Kräver daglig dosering
  Produkten finns att köpa här:
  498 kr
 2. 2. Bästa premiumvalet: Oly NMN

  Högkvalitativt kosttillskott för förbättrad hälsa och prestanda.
  4,5
  Kvalitet
  4,7/5
  Effektivitet
  4,6/5
  Prisvärdhet
  4,2/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Nutri.se)
  • Storlek: 60 kapslar
  • Dosering: 500 mg
  • Pris / kapsel: 8,32 kr
  • Pris / dag: 8,32 kr

  Oly NMN kosttillskott har imponerat på oss med dess högkvalitativa ingredienser och potenta dosering. Med 500 mg ren NMN per kapsel, erbjuder denna produkt en stark dos för att effektivt bidra till att återställa NAD+ nivåer, förbättra kardiovaskulär hälsa, öka muskelstyrkan och prestanda, samt skydda hjärnan mot åldersrelaterad nedbrytning. Ingredienserna är organiska, GMO-fria och fria från skadliga tillsatser vilket gör det till ett utmärkt val för de som vill undvika onödiga tillsatser och allergener. Oly NMN kosttillskott har testats av en oberoende tredje part för att säkerställa renheten och kvaliteten, vilket ger oss förtroende för dess renhet och säkerhet.

  Märket Oly har etablerat ett starkt rykte i branschen, vilket stärker vår tro på deras produkter. Kundrecensioner har varit mestadels positiva, med många användare som rapporterar märkbara hälsofördelar efter att ha använt produkten. Detta ger ytterligare bevis för produktens effektivitet och tillförlitlighet.

  Trots att priset kan verka högt vid första anblicken, anser vi att Oly NMN kosttillskott erbjuder utmärkt värde för pengarna. Med tanke på den höga kvaliteten på ingredienserna, den potenta doseringen och de positiva hälsoeffekterna, anser vi att priset är rimligt. Dessutom innehåller en förpackning 60 portioner, vilket gör det till ett bekvämt och praktiskt val för långsiktig användning. Sammantaget har Oly NMN kosttillskott imponerat på oss med sin höga kvalitet, effektivitet och värde för pengarna, vilket gör det till ett utmärkt val för de som söker ett högkvalitativt NMN kosttillskott.

  Fördelar

  • Högkvalitativa, organiska ingredienser
  • Potent dosering (500 mg NMN)
  • Testad av oberoende tredje part
  • Positiva kundrecensioner
  • Utmärkt värde för pengarna

  Nackdelar

  • Relativt högt pris
  • Kan vara svårt att hitta i butiker
  Produkten finns att köpa här:
  499 kr
 3. 3. Bästa lågdoserade: RevGenetics Advanced NMN

  Högkvalitativt, potent och rent NMN-kosttillskott med vetenskapligt beprövade ingredienser.
  4,3
  Kvalitet
  4,5/5
  Effektivitet
  3,8/5
  Prisvärdhet
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (AmazonSE)
  • Storlek: 120 kapslar
  • Dosering: 50 mg
  • Pris / kapsel: 7,49 kr
  • Pris / dag: 14,98 kr

  RevGenetics Advanced NMN kosttillskott får högt betyg från oss tack vare dess kvalitet, potens och renhet. De aktiva ingredienserna i produkten är vetenskapligt beprövade för att ha effekter på kroppen, vilket gör den till en pålitlig källa för NMN. Dessutom är produkten glutenfri, vilket gör den lämplig för personer med glutenintolerans. Produkten är också märkt som GMO-fri och fri från skadliga tillsatser, vilket ytterligare stärker dess kvalitet och säkerhet.

  Med en dosering på 50 mg NMN per kapsel, erbjuder RevGenetics Advanced NMN en potent lösning för dem som söker att dra nytta av NMN:s fördelar. Den höga potensen, tillsammans med produkterns renhet och säkerhet, gör den till ett starkt val för konsumenter. Produkten har genomgått laboratorietester för att säkerställa att den är fri från kontaminering och säker att använda, vilket ger ytterligare förtroende för dess kvalitet.

  Priset på 899 kr för 120 kapslar kan verka högt jämfört med andra NMN kosttillskott på marknaden. Men med tanke på produktens höga kvalitet och potens samt det starka rykte som RevGenetics har för att producera högkvalitativa produkter, anser vi att detta kosttillskott erbjuder bra värde för pengarna. Dessutom har produkten fått utmärkta recensioner från kunder, vilket stärker vårt förtroende för dess effektivitet och värde. Sammantaget bedömer vi RevGenetics Advanced NMN som ett utmärkt val för de som söker ett högkvalitativt och potent NMN kosttillskott.

  Fördelar

  • Hög kvalitet och renhet
  • Vetenskapligt beprövade ingredienser
  • Glutenfri och GMO-fri
  • Lägre dos på 50 mg NMN per kapsel
  • Positiva recensioner från kunder

  Nackdelar

  • Priset kan uppfattas som högt
  Produkten finns att köpa här:
  899 kr
testvinnarna

Jämför våra 3 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

NMN Storlek Dosering Pris / kapsel Pris / dag Totalbetyg Pris
Sportlab NMN 60 caps 60 kapslar 250 mg 8,30 kr 8,30 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
498 kr
Oly NMN 60 kapslar 500 mg 8,32 kr 8,32 kr Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
499 kr
RevGenetics Advanced NMN 120 kapslar 50 mg 7,49 kr 14,98 kr Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
899 kr
viktiga faktorer för att välja rätt nmn

Hur man väljer rätt nmn

Att hitta det bästa NMN kosttillskottet kan vara en utmaning, särskilt med det stora utbudet av produkter på marknaden. Det är viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att säkerställa att du väljer ett tillskott som är av hög kvalitet, effektivt och säkert. Här är några kriterier att tänka på när du utvärderar olika NMN kosttillskott.

NMN Källa och renhet

En av de viktigaste aspekterna att titta på när man väljer ett NMN kosttillskott är källan och renheten av NMN. En bra leverantör bör kunna tillhandahålla information om varifrån deras NMN kommer och hur det har extraherats och renats. Ett kvalitets NMN kosttillskott bör ha en renhet på minst 99%. Titta efter produkter som har genomgått oberoende laboratorietester för att verifiera deras renhet och kvalitet. Att välja ett rent och högkvalitativt NMN kosttillskott garanterar att du får den maximala hälsofördelen.

Dosering

Doseringen av NMN i ett kosttillskott kan variera betydligt mellan olika produkter. Generellt sett, rekommenderar experter en daglig dos på mellan 250 till 500 mg. Det är dock viktigt att notera att optimal dosering kan variera beroende på individuella faktorer som ålder, hälsotillstånd och livsstil. Så, det är alltid bäst att konsultera med en hälsovårdspersonal innan du börjar ta ett NMN kosttillskott.

Andra ingredienser

Ett annat kriterium att titta på är vilka andra ingredienser som finns i NMN kosttillskottet. Vissa produkter kan innehålla extra ingredienser, som vitaminer eller mineraler, för att öka deras hälsofördelar. Samtidigt kan andra innehålla fyllnadsmedel, bindemedel eller konserveringsmedel som kan påverka produktens renhet och effektivitet. Det är viktigt att läsa ingredienslistan noggrant och välja produkter som är fria från onödiga eller skadliga tillsatser.

Användarrecensioner

Användarrecensioner kan erbjuda värdefull insikt i effektiviteten av ett NMN kosttillskott. Genom att läsa recensioner kan du få en uppfattning om hur andra människor har upplevt produkten, inklusive dess effekter, eventuella biverkningar och övergripande värde för pengarna. Kom ihåg att individuella erfarenheter kan variera, men konsekvent positiva recensioner kan vara ett bra tecken på en högkvalitativ produkt.

Pris och värde för pengarna

Slutligen är pris och värde för pengarna också viktiga faktorer att överväga. NMN kosttillskott kan variera i pris beroende på faktorer som renhet, dosering och märke. Medan det kan vara frestande att välja det billigaste alternativet, är det viktigt att inte kompromissa med kvalitet för kostnad. Istället, jämför priser mellan olika produkter och överväg deras kvalitet och dosering för att avgöra vilket som ger bäst värde för pengarna.

aldre man skrattar2

Fördelar med NMN Kosttillskott

Nicotinamide mononukleotid (NMN) kosttillskott har blivit allt mer populära på grund av deras potential att främja hälsosamt åldrande och stärka cellfunktionen. Men fördelarna med NMN sträcker sig långt bortom detta, och inkluderar en rad olika hälsofördelar. Här är några av de mest betydande fördelarna med att ta NMN kosttillskott.

 • Stöd för cellulär energiproduktion: NMN fungerar som en förkursor till NAD+, ett coenzym som är avgörande för att producera cellulär energi. Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN kosttillskott hjälpa till att förbättra energinivåerna och bekämpa trötthet. Detta kan vara särskilt användbart för äldre vuxna, vars NAD+-nivåer naturligt minskar med åldern, samt för personer som upplever låga energinivåer på grund av stress eller sjukdom.
 • Förbättrad cellhälsa och livslängd: Forskning har visat att NMN kan bidra till att främja cellhälsa och livslängd. Detta beror på dess förmåga att stödja DNA-reparation och skydda celler från oxidativ stress, vilket kan leda till tidigt cellåldrande. Genom att stödja cellernas förmåga att reparera och regenerera sig själva kan NMN kosttillskott bidra till att främja ett hälsosamt åldrande.
 • Förbättrad metabolisk funktion: NMN kosttillskott kan också ha en positiv inverkan på metabolisk funktion. NAD+, som NMN hjälper till att producera, spelar en central roll i många metaboliska processer, inklusive glukosmetabolism och fettoxidation. Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN bidra till att förbättra blodsockerkontrollen, öka fettförbränningen och stödja övergripande metabolisk hälsa.
 • Stöd för hjärnhälsa: Forskning har visat att NMN kan ha neuroskyddande effekter, vilket gör det till ett värdefullt tillskott för att stödja hjärnhälsa. Detta kan vara särskilt viktigt för äldre individer, som kan vara mer utsatta för neurodegenerativa tillstånd som Alzheimer's och Parkinson's sjukdom. Genom att stödja energiproduktionen och DNA-reparation i hjärnceller kan NMN bidra till att skydda mot kognitiv nedgång och främja övergripande hjärnhälsa.
 • Förbättrad hjärt- och kärlhälsa: Slutligen har studier antytt att NMN kan bidra till att stödja hjärt- och kärlhälsa. Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN hjälpa till att skydda blodkärlen från skador, förbättra blodflödet och stödja övergripande hjärtfunktion. Detta kan bidra till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, vilket är särskilt viktigt för äldre vuxna.

Potentiella nackdelar med NMN Kosttillskott

Även om NMN kosttillskott erbjuder en rad potentiella hälsofördelar, finns det också vissa nackdelar och risker att vara medveten om. Det är viktigt att väga dessa faktorer mot de potentiella fördelarna för att göra ett välgrundat beslut om att ta NMN kosttillskott. Här är några av de mest betydande potentiella nackdelarna.

 • Brist på långsiktig forskning: Även om tidiga studier har visat lovande resultat, är det viktigt att notera att forskningen kring NMN och dess effekter fortfarande är i sin linda. Många av de befintliga studierna har utförts på djur, och det finns en brist på långsiktiga kliniska prövningar på människor. Detta innebär att de långsiktiga effekterna och säkerheten av NMN kosttillskott ännu inte är helt kända.
 • Potentiella biverkningar: Vissa personer kan uppleva biverkningar från att ta NMN kosttillskott. Även om dessa oftast är milda och kan inkludera symptom som illamående, huvudvärk och trötthet, kan mer allvarliga biverkningar uppstå i sällsynta fall. Det är också möjligt att NMN kan interagera med vissa mediciner eller medicinska tillstånd, så det är alltid bäst att konsultera med en hälsovårdspersonal innan du börjar ta ett NMN kosttillskott.
 • Kostnad: NMN kosttillskott kan vara ganska dyra, särskilt jämfört med andra typer av kosttillskott. Priset kan variera beroende på produktens renhet, dosering och märke, men överlag tenderar NMN kosttillskott att vara i det högre prissegmentet. Detta kan göra det mindre tillgängligt för vissa individer och kan vara en betydande nackdel för de som letar efter ett mer prisvärt alternativ för att stödja deras hälsa.
vanliga frågor om NMN

FAQ: Vanliga frågor om NMN-tillskott

Vad är NMN och vad gör det?

Nicotinamide mononukleotid (NMN) är ett bioaktivt nukleotid som spelar en central roll i kroppens energiproduktion och cellhälsa. Det fungerar som en förkursor till NAD+, ett coenzym som är avgörande för cellulär metabolism. Genom att öka kroppens NAD+-nivåer kan NMN bidra till att förbättra energinivåer, stödja DNA-reparation och främja hälsosamt åldrande. Det har också associerats med att stödja hjärnhälsa, hjärt- och kärlhälsa och metabolisk funktion.

Vilka är de potentiella fördelarna med att ta NMN kosttillskott?

NMN kosttillskott har flera potentiella fördelar, inklusive förbättrad energiproduktion, cellhälsa och livslängd, förbättrad metabolisk funktion, stöd för hjärnhälsa, och förbättrad hjärt- och kärlhälsa. Genom att öka NAD+-nivåerna kan NMN bidra till att förbättra energinivåerna, stödja DNA-reparation, skydda mot oxidativ stress, förbättra blodsockerkontrollen, öka fettförbränningen, skydda mot neurodegenerativa tillstånd och stödja hjärtfunktionen.

Är det säkert att ta NMN kosttillskott?

Även om tidiga studier har visat att NMN kosttillskott generellt är säkra att ta, behövs mer forskning för att fullt ut förstå deras långsiktiga effekter och säkerhet. Vissa personer kan uppleva milda biverkningar, som illamående, huvudvärk och trötthet. Det är också möjligt att NMN kan interagera med vissa mediciner eller medicinska tillstånd. Som med alla kosttillskott, är det alltid bäst att konsultera med en hälsovårdspersonal innan du börjar ta NMN.

Hur mycket NMN ska jag ta?

Doseringen av NMN kan variera beroende på individuella faktorer som ålder, hälsotillstånd och livsstil. Generellt sett rekommenderar experter en daglig dos på mellan 250 till 500 mg. Det är dock alltid bäst att konsultera med en hälsovårdspersonal för att fastställa den optimala dosen för dig.

Vad ska jag titta efter när jag väljer ett NMN kosttillskott?

När du väljer ett NMN kosttillskott är det viktigt att titta på faktorer som källan och renheten av NMN, doseringen, vilka andra ingredienser som finns i produkten, användarrecensioner och pris. Ett kvalitets NMN kosttillskott bör ha en renhet på minst 99% och ha genomgått oberoende laboratorietester. Det är också viktigt att välja produkter som är fria från onödiga eller skadliga tillsatser.

Kan jag ta NMN kosttillskott om jag tar andra mediciner?

Det är möjligt att NMN kan interagera med vissa mediciner, så det är alltid bäst att konsultera med en hälsovårdspersonal innan du börjar ta NMN kosttillskott. Din hälsovårdspersonal kan hjälpa dig att fastställa om NMN är säkert för dig att ta i kombination med dina befintliga mediciner och kan ge råd om den bästa dosen för dig.

nmn kosttillskott test

Så gjorde vi testet

För att garantera rättvis och objektiv testning av NMN kosttillskott, följde vi en strikt procedur och kriterier som var utformade för att omfatta alla viktiga aspekter av produkten. Vårt expertteam bestående av certifierade tränare, näringsfysiologer och forskare, har utvärderat varje produkt baserat på en rad faktorer. Nedan följer en detaljerad genomgång av vår metodik.

 • Kvalitet på ingredienser: Vilka är de aktiva ingredienserna i produkten? Är de vetenskapligt beprövade för att ha effekter på kroppen? Är ingredienserna organiska, GMO-fria, och fria från skadliga tillsatser?
 • Potens: Vilken dosering av NMN finns i varje portion? Är det tillräckligt för att ge önskad effekt? Finns det några studier eller forskning som stöder doseringsnivån?
 • Renhet och säkerhet: Har produkten genomgått laboratorietester för att säkerställa att den är fri från kontaminering och säker att använda? Är det tillverkade i en anläggning som följer god tillverkningssed?
 • Märkesrykte: Vilken typ av rykte har märket? Har de en historik av att producera högkvalitativa produkter? Vad säger kunderna om deras produkter?
 • Pris: Erbjuder produkten bra värde för pengarna? Är priset rimligt med tanke på kvaliteten och effektiviteten på NMN kosttillskottet?

Genom att följa denna noggrant utformade metodik, säkerställde vi att varje NMN kosttillskott vi testade genomgick en grundlig, opartisk och omfattande utvärdering. Vi strävar alltid efter att leverera den mest pålitliga och exakta informationen till våra läsare, så att de kan göra väl informerade beslut om deras kosttillskott och hälsa.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
20 röster, Betyg: 4.6 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu