Bästa Pantotensyran 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Stor genomgång av flera kosttillskott i både pulver- och kapselform.
Pantotensyra - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Healthwell pantotensyra kapslar Healthwell pantotensyra kapslar
Pris
159 kr
Till butik
betyg 4,4 Great Earth Pantothenic Acid 120 tabletter Great Earth Pantothenic Acid 120 tabletter
Pris
140 kr
Till butik
betyg 4,2 Healthwell B5 Pantotensyra Pulver Healthwell B5 Pantotensyra Pulver
Pris
549 kr
Till butik
betyg 4,2 Vitaprana Vitamin B5 Vitaprana Vitamin B5
Pris
129 kr
Till butik
betyg 4,0 GAAM Life Series Vegan Burn GAAM Life Series Vegan Burn
Pris
249 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Pantotensyra, även känt som vitamin B5, är en vattenlöslig vitamin som är viktig för kroppens metaboliska funktioner och energiproduktion. Namnet "pantoten" kommer från det grekiska ordet "pantos", vilket betyder "överallt". Det är bra för ämnesomsättningen och kan hjälpa vid exempelvis akne eller håravfall. Det är även nödvändig för att bilda coenzym A (CoA), som är en viktig kofaktor för en mängd olika enzymatiska reaktioner i kroppen bland annat för produktionen av energi från fettsyror och kolhydrater, samt för syntesen av lipider, neurotransmittorer och hormoner.

Vi har beställt hem, testat och betygsatt 17 olika sorters pantotensyratillskott och listat de vi tyckte bäst om baserat på en rad punkter vi utvärderat. Läs mer om testet nedan och ta reda på varför vi valde Healthwell pantotensyra kapslar till bäst i vårt test. 

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa pantotensyra 2024

 1. Healthwell B5 Pantotensyra 500 Bäst i test: 4,7/5
 2. Great Earth Pantothenic Acid 120 tabletter Bästa högdoserade: 4,4/5
 3. Healthwell B5 Pantotensyra Pulver Bästa pulver: 4,2/5
 4. Vitaprana Vitamin B5 Bästa billiga: 4,2/5
 5. GAAM Vegan Burn 240 g Bästa kombotillskott: 4,0/5
 1. 1. Bäst i test: Healthwell pantotensyra kapslar

  Healthwells kapselvariant i veganskt utförande som ger bra resultat.
  4,7
  Innehåll
  4,7/5
  Användning
  4,6/5
  Effekt
  4,6/5
  Pris
  4,8/5
  Kundbetyg
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 90 kaps
  • B5 / kapsel: 500 mg
  • Pris / portion: 1,77 kr
  • Antal portioner: 90 st
  20231004 142738 20231004 142744 20231004 142758 20231004 142810

  Healthwell B5 Pantotensyra innehåller, likt pulvertillskottet av samma märke, en hög halt ren pantotensyra. Detta vitamin bidrar till hela kroppens funktion, men de effekter som brukar märkas tydligast är att huden förbättras och att energin kan öka. Vitamin B5 hjälper nämligen till med att reglera kroppens fettsyror, vilket gör att huden kan förbättras och mängden finnar minska. Energiomsättningen i kroppen regleras också av bland annat vitamin B5, vilket innebär att du kan få mer energi av att ta ett tillskott. 

  Pantotensyratillskottet från Healthwell kommer i burkar om 90, 180 eller 270 kapslar. Priset hör till de lägsta bland vitamin B5-tillskotten och kvaliteten på Healthwells produkter är genomgående hög. Detta bidrar till prisvärdheten. Kundutlåtandena är också mycket goda. Flera omdömen handlar om hur detta tillskott hjälpt mot främst dålig hy. Den skillnad vi märkte av tydligast, när vi genomförde vårt test, var också att hyn fick en annan lyster. De som hade vissa problem med till exempel pormaskar såg att mängden av dem minskade.

  Sammantaget ger vi Healthwell B5 Pantotensyra ett mycket gott helhetsomdöme och utser tillskottet till "bästa pantotensyra-kapslar".

  Vi plockade fram Healthwell Pantotensyra kapslar som "bästa pantotensyra kapslar". Helt utan krusiduller. En premiumprodukt som säkerställer hög biotillgänglighet och som är lätt att använda. Trots att den är dyrare än många alternativ är den definitivt värd att överväga.

  Fördelar

  • 4.8 / 5 kundbetyg Svenskt kosttillskott
  • Hög biotillgänglighet
  • Bra effekt på huden och hyn

  Nackdelar

  • Priset per mängd pantotensyra är mycket dyrare i kapslarna än i pulvret.
  Produkten finns att köpa här:
  159 kr
  159 kr
 2. 2. Bästa högdoserade: Great Earth Pantothenic Acid 120 tabletter

  Veganska högdoserade kapslar med en time-release funktion.
  4,4
  Innehåll
  4,6/5
  Användning
  4,7/5
  Effekt
  4,8/5
  Pris
  4,0/5
  Kundbetyg
  4,4/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Apotek Hjärtat)
  • Storlek: 90 kaps
  • B5 / kapsel: 1000 mg
  • Pris / portion: 1,56 kr
  • Antal portioner: 90 st
  great earth pantotensyra 6 great earth pantotensyra 7 great earth pantotensyra 1 great earth pantotensyra 2 great earth pantotensyra 3 great earth pantotensyra 4 great earth pantotensyra 5

  Det här kosttillskottet kommer i tablettform och har en så kallad ”Time Release”-funktion, vilket innebär att medlet utsöndras långsamt under upp till 8 timmar. Om man känner att man behöver en allmänt förbättrad energinivå är det här en bra medelväg, då den fungerar på ett mer långsiktigt och återhållsamt sätt än andra tillskott.

  Vardagsenergin är en av de mest förbisedda aspekterna av kosttillskott då det är just den vi behöver som allra mest.

  Förutom den lilla extra-energi som man får av produkten är det här också en favorit bland dem som har problem med huden, särskilt akne. I kombination med en bra hygien kan detta lilla kosttillskott göra den stora skillnaden och kan tas med stor behållning av både tonåringar och vuxna. 

  Vår testpanel utnämnde Great Earth Pantothenic Acid till "bästa högdoserade kapslarna". Vi gillar särskilt att kapslarnas sammansättning innebär att det successivt frigörs B5 till kroppen. Det säkerställer ett jämnt och kontinuerligt upptag.

  Fördelar

  • Time Release funktion
  • Veganska
  • Räcker i upp till 3 månader

  Nackdelar

  • Tror du 500 mg räcker finns andra bättre alternativ.
  Produkten finns att köpa här:
  140 kr
 3. 3. Bästa pulver: Healthwell B5 Pantotensyra Pulver

  Prisvärt högdoserat pulver för dig som inte tycker om att svälja kapslar.
  4,2
  Innehåll
  4,7/5
  Användning
  3,9/5
  Effekt
  4,7/5
  Pris
  4,8/5
  Kundbetyg
  3,5/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 100 g
  • B5 / kapsel: 1000 mg
  • Pris / portion: 5,49 kr
  • Antal portioner: 100 st
  healthwell vitamin b5 pantotensyra 3 healthwell vitamin b5 pantotensyra 4 healthwell vitamin b5 pantotensyra 6 healthwell vitamin b5 pantotensyra 1 healthwell vitamin b5 pantotensyra 2

  För den som är ute efter ett vitamin-B5-tillskott i pulverform är Healthwell B5 Pantotensyra Pulver ett av de bättre alternativen. Ett tillskott i pulverform är många gånger lättare att svälja och dosera än vad kapslar kan vara. Healthwell B5 i pulverform är dessutom prisvärt, eftersom priset per gram är lägre än för motsvarande produkt för kapslar.

  Healthwell B5 Pantotensyra Pulver innehåller endast rent vitamin B5, utan några tillsatser. Detta bidrar till en högre kvalitet. Kundomdömena är också genomgående positiva, vilket ger förtroende för både märket och tillskottet. I vårt test uppfattade vi också att Healthwell B5 Pantotensyra Pulver gav ett bra resultat. En effekt som våra deltagarna i vår testpanel märkte av tydligast, under testperioden, var att orken och energin ökade. Vitamin B5 har dock flera positiva effekter på kroppen som helhet och på allmänhälsan. Nervsystemet och immunförsvaret är beroende av vitaminet och det verkar även inflammationsdämpande.

  Med hänsyn till vad vi tagit upp ovan, väljer vi att utse Healthwell B5 Pantotensyra Pulver till "bästa pantotensyra-pulver".

  Vi kände oss ganska säkra med att tilldela Healthwell B5 Pantotensyra Pulver utnämningen "bästa pantotensyra pulver". Ett perfekt val för dig som vill dosera utifrån eget tycke och smak. Förbered dig däremot på att smaken är högst särpräglad.

  Fördelar

  • 5 / 5 kundbetyg Svenskt kosttillskott
  • Går lätt att blanda ut och dosera
  • Bra pris / gram

  Nackdelar

  • Något konstig smak och bör nog helst blandas i shake eller dylikt.
  Produkten finns att köpa här:
  549 kr
  549 kr
 4. 4. Bästa billiga: Vitaprana Vitamin B5

  Prisvärt tillskott med hög biotillgänglighet som kommer i organiska kapslar.
  4,2
  Innehåll
  4,4/5
  Användning
  4,5/5
  Effekt
  4,3/5
  Pris
  4,2/5
  Kundbetyg
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (CDON)
  • Storlek: 100 kaps
  • B5 / kapsel: 500 mg
  • Pris / portion: 1,29 kr
  • Antal portioner: 100 st
  vitaprana vitamin b5 2 vitaprana vitamin b5 3 vitaprana vitamin b5 5 vitaprana vitamin b5 4 vitaprana vitamin b5 6

  Vitaprana Vitamin B5 är ett billigt, men prisvärt, B5-vitamin-tillskott. Av de pantotensyra-tillskott som vi jämfört och testat är Vitapranas alternativ det billigaste. Kvaliteten på märkets produkter är också bra, överlag, vilket bidrar till en högre prisvärdhet. Detta tillskott passar till exempel den som är ute efter att prova ett vitamin-B5-tillskott för första gången och inte vill spendera för mycket pengar.

  Vi märkte inte av någon uppenbar skillnad i kvalitet från andra, liknande, pantotensyra-tillskott av andra märken. Under vår testperiod fick vi ett resultat som vi blev nöjda med. Det var framför allt hyns kvalitet som förbättrades.

  Sett till det låga priset och det faktum att vi märkte av en liknande effekt som för andra vitamin B5-tillskott, väljer vi att utnämna Vitaprana Vitamin B5 till "bästa billiga pantotensyra".

  Testpanelen lyfte fram Vitaprana Vitamin B5 som "bästa billiga pantotensyra". Många kapslar och bra mängd per kapsel gör det till ett prisvärd val. Vi gillar att kvaliteten är hög och förpackningen stor.

  Fördelar

  • Lägst pris per kapsel
  • Prisvärt tillskott
  • God effekt

  Nackdelar

  • Bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
  Produkten finns att köpa här:
  129 kr
 5. 5. Bästa kombotillskott: GAAM Life Series Vegan Burn

  Ett kombinationstillskott bestående av flera olika aktiva näringsämnen som fokuserar på fettförbränning.
  4,0
  Innehåll
  3,9/5
  Användning
  4,0/5
  Effekt
  3,7/5
  Pris
  3,8/5
  Kundbetyg
  4,3/5
  Vårt betyg:
  4,0/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)
  • Storlek: 240 g
  • B5 / kapsel: 90 mg
  • Pris / portion: 8,30 kr
  • Antal portioner: 30 st
  PXL 20230420 133024010 PXL 20230420 133115642 PXL 20230420 133144430 PXL 20230420 133150939

  Vegan Burn är en naturlig fettförbrännare berikad med vitaminer och mineral. Genom att kombinera beprövade termodynamisk ämnen så som koffein, ginseng och piperin ger det ämnesomsättningen en extra boost.

  Jämfört med andra produkter innehåller den även mineraler, vitaminer och ett flertal växtextrakt. På den växande marknaden för veganska kosttillskott är den ett givet val för dig som vill maximera förutsättningarna för fettomsättning.

  Vi utnämnde GAAM Life Series Vegan Burn som "bästa kombotillskottet med pantotensyra". Utöver pantotensyra innehåller det även koffein och ginseng. Vi gillar särskilt att det har piperin för hög biotillgänglighet, och att kapslarna är icke-animaliska.

  Fördelar

  • Kombinationstillskott
  • Med mango- och hallonextrakt
  • Avger en hungerdämpande effekt

  Nackdelar

  • Tänk på att varje portion har ett högt koffeininnehåll
  Produkten finns att köpa här:
  249 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Pantotensyra Storlek B5 / kapsel Pris / portion Antal portioner Totalbetyg Pris
Healthwell B5 Pantotensyra 500 90 kaps 500 mg 1,77 kr 90 st Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
159 kr
Great Earth Pantothenic Acid 120 tabletter 90 kaps 1000 mg 1,56 kr 90 st Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
140 kr
Healthwell B5 Pantotensyra Pulver 100 g 1000 mg 5,49 kr 100 st Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
549 kr
Vitaprana Vitamin B5 100 kaps 500 mg 1,29 kr 100 st Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
129 kr
GAAM Vegan Burn 240 g 240 g 90 mg 8,30 kr 30 st Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris från
249 kr
viktiga faktorer för att välja rätt pantotensyra

Hur man väljer rätt pantotensyra

Pantotensyra är ett viktigt vitamin som kroppen behöver av flera olika anledningar. Då det är ett B-vitamin behövs det för att omvandla protein, kolhydrater och fetter som du äter till energi. Dessutom är det nödvändigt för att kroppen ska kunna tillverka blodkroppar. När det kommer till pantotensyratillskott finns ett par faktorer att ha koll på innan du väljer vilket kosttillskott du ska köpa.

Nedan går vi igenom det viktigaste: 

 • best price 1

  Pris

  Det finns mängder av olika varumärken som marknadsför sina pantotensyratillskott. Många av dessa är likvärdiga men kan skilja sig en hel del åt vad gäller priset. Undersök hur prisvärd produkten är genom att jämföra med andra liknande produkter. Healthwells produkter brukar vanligtvis vara några av de mest prisvärda kosttillskotten man kan köpa. Dessutom är kundbetygen allt som oftast höga. 
 • capsule2

  Innehåll av pantotensyra

   Se hur mycket pantotensyra som är i varje tablett eller kapsel. Du kanske behöver ta flera kapslar av en sort medans det räcker med en per dag med ett annat tillskott. Detta kan i vissa fall leda till att de tabletter som verkar billigast i början blir dyrare då det krävs fler tabletter för att uppnå den effekt du eftersträvar. Den här punkten gäller såklart inte pulvertillskott.   
 • spoon

  Övrigt innehåll

  Det är alltid av ytterst vikt att kontrollera vad som står på innehållsförteckningen. Några frågor man kan ställa sig innan är om kapslarna är anpassade för veganer eller ej eller om innehållet består av något du är allergisk mot. Vissa kosttillskott kan ha flera ämnen i sig än de man är ute efter, så kallade multivitamintillskott. Undvik detta om du endast vill ha pantotensyra. 
 • pulver2

  Form

  Det finns både för- och nackdelar med de olika formerna på kosttillskotten. De vanligaste, tabletter eller kapslar, har ett högre kilopris om man räkna på hur mycket pantotensyra man får. Däremot är de betydligt smidigare än exempelvis ett pulver och går snabbt och smaklöst att svälja med ett glas vatten eller annan dryck. Pulvret däremot är vanligtvis billigare men behöver oftast lite längre tid för att tillreda. Välj den form du föredrar. 

Fördelar med pantotensyra

Pantotensyra, även känd som vitamin B5, är en viktig näringsämne som är nödvändigt för många funktioner i kroppen. Här är några av de hälsofördelar som pantotensyra kan erbjuda:

 • Förbättrad energi: Pantotensyra är avgörande för produktionen av energi i kroppen. Det hjälper till att bryta ner kolhydrater och fetter och omvandla dem till användbar energi. Som ett resultat kan pantotensyra hjälpa till att öka energinivåerna, minska trötthet och förbättra prestationen.
 • Frisk hud: Pantotensyra kan bidra till att förbättra hudens hälsa genom att minska inflammation och hjälpa till att reglera oljeproduktionen i huden. Det kan också bidra till att förhindra och behandla akne.
 • Minska stressnivåer: Pantotensyra är viktigt för produktionen av kortisol, en hormon som frigörs som en reaktion på stress. Genom att hjälpa till att reglera kortisolproduktionen kan pantotensyra minska stress och främja en känsla av lugn och avslappning. Ashwagandha fungerar även det för att minska stressnivåerna. 
 • Förbättrad hjärnfunktion: Pantotensyra kan hjälpa till att förbättra hjärnfunktionen genom att bidra till produktionen av signalsubstanser som reglerar humöret och förbättrar kognitiv funktion.
 • Hälsosamt hjärta: Pantotensyra kan hjälpa till att sänka nivåerna av kolesterol och triglycerider i blodet, vilket minskar risken för hjärtsjukdom.

Det är viktigt att notera att pantotensyra inte är en mirakelkur för alla hälsoproblem. Men genom att säkerställa att du får tillräckligt med pantotensyra i din kost eller genom kosttillskott, kan du hjälpa till att främja en hälsosam kropp och ett starkt immunförsvar.

Som alltid är det bästa sättet att få tillräckligt med pantotensyra genom att äta en hälsosam, balanserad kost som är rik på B-vitaminer. Men om du tror att du inte får tillräckligt med pantotensyra genom din kost, eller om du har ett tillstånd som kräver högre doser av vitamin B5, kan ett kosttillskott vara ett alternativ.

Brist på pantotensyra

Brist på pantotensyra är ovanligt eftersom det finns i många livsmedel och kroppen kan lagra det. Men om du lider av en brist på pantotensyra, kan det leda till en rad hälsoproblem. Här är några av de vanligaste tecknen på brist på pantotensyra:

 • Trötthet: En av de vanligaste symtomen på brist på pantotensyra är trötthet och en känsla av utmattning.
 • Illamående och magbesvär: Brist på pantotensyra kan också leda till matsmältningsbesvär, inklusive illamående, kräkningar och magont.
 • Hudproblem: Pantotensyra är, precis som kollagen, viktigt för hudens hälsa, så brist på vitamin B5 kan leda till hudproblem som akne och eksem.
 • Mentala hälsoproblem: Pantotensyra är viktigt för hjärnans hälsa, så brist på vitamin B5 kan leda till mentala hälsoproblem som depression, ångest och irritabilitet.

Om du misstänker att du lider av en brist på pantotensyra, är det viktigt att söka medicinsk rådgivning. En läkare kan utföra en blodtest för att fastställa din pantotensyrakoncentration och rekommendera behandling för att öka ditt intag av vitamin B5.

Det bästa sättet att förhindra brist på pantotensyra är genom att äta en hälsosam, varierad kost som innehåller rikliga mängder av pantotensyra. De flesta människor kan få tillräckligt med pantotensyra genom att äta livsmedel som kyckling, ägg, bönor, broccoli och fullkornsprodukter. Om du har svårt att få tillräckligt med pantotensyra genom din kost kan du överväga att ta ett kosttillskott.

vanliga frågor om Pantotensyra

FAQ: Vanliga frågor om pantotensyra

Nedan svarar vi på de frågor som skickats in till oss om pantotensyra

Vad är pantotensyra?

Pantotensyra, också känd som vitamin B5, är en vattenlöslig vitamin som är viktig för många funktioner i kroppen, inklusive energiproduktion, hormonproduktion, hjärnfunktion och celltillväxt.

Finns det några biverkningar?

Pantotensyra är generellt säker att ta som kosttillskott, och det finns inga kända allvarliga biverkningar. Vissa personer kan uppleva milda matsmältningsbesvär som diarré eller magont. Om du upplever några ovanliga biverkningar, bör du sluta ta pantotensyra och söka medicinsk hjälp.

Går det att överdosera pantotensyra och vad händer då?

Överdosering av pantotensyra är mycket ovanligt och inget man riskerar att drabbas av så länge man har en normal och sund kosthållning.

Orsakerna bakom detta är dels att pantotensyra har en mycket låg toxicitet (giftighet), samt att det är vattenlösligt och således inte lagras och ackumuleras i kroppens vävnader.

Vad är det rekommenderade dagliga intaget av pantotensyra?

Livsmedelsverket har inte fastställt någon rekommenderad daglig dos för pantotensyra, men den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) menar att 5 mg/dag är fullt tillräckligt för vuxna (även gravida) och att ammande kvinnor kan öka upp till 7 mg/dag.

Hjälper pantotensyra mot akne?

Det finns några studier som antyder att höga doser av pantotensyra kan hjälpa till att minska inflammationen i huden och förbättra akne. Men mer forskning behövs för att fastställa dess effektivitet. Det är viktigt att tala med en läkare innan du tar pantotensyra för behandling av akne.

Är pantotensyra bra för att förhindra håravfall?

Det finns inga bevis som tyder på att pantotensyra kan hjälpa till att förhindra håravfall. Andra vitaminer och mineraler kan vara mer effektiva för att främja hårväxt och hälsa, inklusive biotinzink och järn.

I vilken mat finns pantotensyra?

Pantotensyra finns naturligt i många livsmedel, inklusive kyckling, ägg, bönor, broccoli, avokado, fullkornsprodukter och mejeriprodukter. Om du äter en hälsosam, varierad kost med rikliga mängder av dessa livsmedel, bör du få tillräckligt med pantotensyra.

Några bra alternativ för att säkerställa intaget av pantotensyra är:

 • Kött
 • Broccoli
 • Baljväxter som linser, ärtor och bönor
 • Lever - allra helst från kalv
 • Nötter
 • Svamp
 • Avokado

Eftersom pantotensyra är ett vattenlösligt vitamin är kroppens lagrade depåer av ämnet inte lika stora som för fettlösliga vitaminer. Det är därför viktigt att regelbundet äta livsmedel rika på pantotensyra.

Vilket pantotensyratillskott är bäst?

Baserat på bland annat prisvärdheten och innehållet i produkten utsåg vi Healthwell pantotensyra kapslar till bästa pantotensyran i vårt test. Och det är inte bara vi som gillar produkten, även kunderna hos Svenskt Kosttillskott har gett det högsta möjliga betyg.

Så gjorde vi testet

För att hitta det bästa pantotensyratillskottet började vi med att beställa hem 17 produkter från olika tillverkare som vi tyckte utmärkte sig lite extra. De har sedan testats grundligt och betygsatts på ett antal punkter:

 • Innehåll: Hur mycket pantotensyra innehåller produkten? Innehåller den några andra aktiva substanser? Innehåller den många tillsatser som förtjockningsmedel eller sötningsmedel?
 • Användning: Om pulver: Är det enkelt att dosera rätt mängd? Löser det sig enkelt? Smakar det bra? Om kapslar: Hur många kapslar behöver man ta per portion och dag? Är de lätta att svälja?
 • Effekt: Har du märkt av några positiva effekter sedan du började använda produkten? Har du märkt av några tråkiga biverkningar?
 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir priset per portion och dag? Skulle du rekommendera det här alternativet till en vän? Vad är eventuell fraktkostnad?
 • Kundbetyg: Vad tycker tidigare kunder som använt produkten om den? Vad tycker de är bra eller mindre bra? Vad har den fått för snittbetyg?
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
71 röster, Betyg: 4.7 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu