fitnessfrank

Om Kostnord

Välkommen till Kostnord – din ultimata guide till kosttillskott och träningsutrustning! Vi är här för att hjälpa dig att nå dina fitnessmål och optimera din hälsa genom att erbjuda omfattande, välgrundad information om de bästa produkterna på marknaden.

Vår historia

Kostnord grundades av en grupp hängivna träningsentusiaster och experter som insåg att det fanns ett behov av en pålitlig och informativ källa om kosttillskott och träningsutrustning. Vi ville skapa en plats där besökare kan få tillförlitliga råd och upptäcka de bästa produkterna för sina specifika behov.

Vår mission

Vår mission är att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv genom att erbjuda insiktsfulla round-up artiklar, detaljerade produktrecensioner och välinformerade rekommendationer inom kosttillskott och träningsutrustning. Vi strävar efter att bli en auktoritet inom branschen och erbjuda högkvalitativ information baserad på vetenskapliga studier och branschinsikt.

Vårt team

Vårt team består av certifierade tränare, nutritionister, forskare och erfarna fitnessentusiaster som delar en passion för att hjälpa andra att nå sina träningsmål och förbättra deras hälsa. Vi är engagerade i att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna, forskningen och nyheterna inom fitnessbranschen för att kunna erbjuda dig den bästa informationen.

robban

Robin Johansson

Grundare och nutritionist

Kontakta Robin: robin(a)venerolink.se

Läs mer om Robin och se alla artiklar.

 

johan karlsson3

Johan Karlsson

Grundare och chefredaktör

Kontakta Johan: johan(a)venerolink.se

Läs mer om Johan och se alla artiklar.

Vår arbetsprocess

Vi genomför noggranna produkttester och forskning för att säkerställa att våra rekommendationer är baserade på kvalitet, prestanda och prisvärdhet. Vi tar hänsyn till kundrecensioner, expertuttalanden och vetenskaplig forskning för att ge dig en omfattande bild av varje produkt och dess fördelar.

Läs merOm våra tester

Kostnord står för integritet och kvalitet. Vi är oberoende och får ingen kompensation för att rekommendera specifika produkter. Istället fokuserar vi på att ge våra läsare opartisk information för att hjälpa dem att fatta välgrundade beslut.

Vi hoppas att Kostnord blir din go-to-resurs för allt som rör kosttillskott och träningsutrustning. Vi ser fram emot att stödja dig på din resa mot bättre hälsa och välmående. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller förslag – vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du väljer Kostnord!

Med vänliga hälsningar,

Teamet på Kostnord

 

Om företaget bakom Kostnord

Kostnord.se ägs och drivs av Venerolink AB. Hemsidan har varit i vår ägo sedan starten i 2016, men det var inte förrän i slutet av samma år som sidan kom igång ordentligt.

Venerolink AB har organisationsnummer 559128-9151. 

Hemsida

https://www.venerolink.se

Adress

Venerolink AB
Kungsgatan 41B
582 18 Linköping

venerolink logga

Kontakt

Har du några frågor om våra tester eller synpunkter på innehållet på Kostnord.se? Kontakta oss gärna genom vårt kontaktformulär eller genom att maila till info@venerolink.se

Hör gärna av dig också om du har frågor som inte rör innehållet på sidan så som annonsering eller pressrelaterade frågor.

Disclaimer

Kostnord.se medverkar i olika affiliateprogram som Adrecord och Adtraction. Vissa artiklar innehåller annonslänkar. Annonserna gör det möjligt för oss att fortsätta driva den här sidan och påverkar inte informationen som är skriven här. Informationen på Kostnord.se är endast författarnas egna åsikter och ska inte ses som professionell rådgivning.

Rådfråga alltid en läkare innan du gör några förändringar i din diet.Vi undersöker och testar de bästa produkterna oberoende av andra. Alla artiklar faktakontrolleras innan publicering. Läs gära mer om våra tester. Om du köper någonting genom våra länkar kan vi få en provision.