Bästa Tranbärskapslarna 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Läs expertråden över vilka tranbärsprodukter som är optimala för urinvägsinfektion, magproblem eller övergripande hälsa.
Tranbärskapslar - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,6 Healthwell Tranbärsextrakt Healthwell Tranbärsextrakt
Pris
179 kr
Till butik
betyg 4,5 Holistic UriBalans Holistic UriBalans
Pris
319 kr
Till butik
betyg 4,4 Better You Tranbärskapslar Better You Tranbärskapslar
Pris
229 kr
Till butik
betyg 4,3 Elexir Pharma Tranbär Elexir Pharma Tranbär
Pris
189 kr
Till butik
betyg 4,1 Dr Mercola D-Mannose and Cranberry Dr Mercola D-Mannose and Cranberry
Pris
349 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Tranbärskapslar är ett populärt kosttillskott som utvinns från tranbär, en näringsrik frukt känd för sina hälsofördelar. Framför allt har tranbär visat sig vara effektiva i förebyggandet och behandlingen av urinvägsinfektioner (UVI) på grund av deras innehåll av proantocyanidiner, vilka motverkar bakteriers förmåga att fästa sig vid urinvägarnas väggar.

Utöver detta kan tranbär även ha positiva effekter på hjärt- och kärlhälsan samt erbjuda antioxidanta fördelar. Tranbärskapslar erbjuder ett praktiskt och koncentrerat sätt att dra nytta av dessa egenskaper, särskilt för de som inte föredrar smaken av tranbär eller har svårt att inkludera dem i sin kost.

Vi beställde hem och testade 21 olika sorters tranbärskapslar. Läs mer om testet nedan och ta reda på varför Healthwell Tranbärsextrakt utsågs till bäst i vårt test.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa tranbärskapslarna 2024

 1. Healthwell Tranbärsextrakt Bäst i test: 4,6/5
 2. Holistic UriBalans Bästa premium: 4,5/5
 3. Better You Tranbärskapslar Bästa ekologiska: 4,4/5
 4. Elexir Cran Cure Tranbär Plus Mjölksyrabakterier 60 tabletter Bästa med björkbladsextrakt: 4,3/5
 5. Dr Mercola D-Mannose and Cranberry Bästa mot urinvägsinfektion: 4,1/5
 1. 1. Bäst i test: Healthwell Tranbärsextrakt

  Svensktillverkat kosttillskott från tranbärsextrakt som dessutom är helt veganskt.
  4,6
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  4,7/5
  Pris
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,6/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 90 kaps
  • Mg / kapsel: 500 mg
  • Pris / kapsel: 1,99 kr
  • Ekologisk: Nej
  healthwell tranbarstabletter 1 healthwell tranbarstabletter 2 healthwell tranbarstabletter 3 healthwell tranbarstabletter 6 healthwell tranbarstabletter 4 healthwell tranbarstabletter 5

  Healthwell är ett varumärke från Svenskt Kosttillskott med fokus på hög kvalitet och bra pris. Med Healthwells tranbärskapslar har de lyckats ännu en gång med att både pressa priset utan att tumma på kvaliteten. Varje burk består utav 90 kapslar, där varje kapsel innehåller 500 mg tranbärsextrakt. Priset per dosering är ett av de lägsta på marknaden (under 1,5 SEK per kapsel/dagsdos). Samtidigt innehåller produkten samma mängd tranbärsextrakt som många av de konkurrerande varumärkenas tranbärsprodukter, såsom Better You och Naturens apotek. Är du vegan är detta dessutom ett alternativ som fungerar eftersom kapslarna ej innehåller gelatin utan istället är baserad på mikrokristallin cellulosa. Utav de externa kundbetyg och tester vi granskat ser man att majoriteten av de som köpt produkten är mycket nöjda och hjälpt bland annat mot urinvägsinfektion. 

  Sett till priset, innehållet och vad externa omdömen skrivit om produkten väljer vi att rekommendera Healthwell Tranbärskapslar och utser den till bäst i vårt test. 

  I vårt test utnämnde vi Healthwell Tranbärstabletter till de "bästa tranbärskapslarna". Som helsvensk produkt utan animaliska produkter är den ett pålitligt alternativ. Vi gillar särskilt att den höga mängden tranbärsextrakt ger pålitlig effekt.

  Fördelar

  • Tillverkat i Sverige
  • Veganskt
  • Extrakt

  Nackdelar

  • Ej ekologiska
  Produkten finns att köpa här:
  179 kr
  179 kr
 2. 2. Bästa premium: Holistic UriBalans

  Ett högkvalitativt kosttillskott för urinvägsproblem med tranbärsextrakt.
  4,5
  Innehåll
  4,8/5
  Användning
  4,8/5
  Pris
  3,9/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 32 påsar
  • Mg / kapsel: 500 mg
  • Pris / kapsel: 9,97 kr
  • Ekologisk: Nej

  Holistic UriBalans är ett attraktivt kosttillskott för de som söker en naturlig lösning på urinvägsrelaterade problem. Produkten sticker ut med sitt högkvalitativa tranbärsextrakt från Cran-Max®, vilket innebär att hela tranbäret används och inget går till spillo. Priset ligger på 319 kr, vilket kan tyckas vara lite högt jämfört med andra produkter på marknaden, men givet dess höga kvalitet och innehåll av både mjölksyrabakterier och D-mannos, kan det anses vara värt det.

  Att använda Holistic UriBalans är enkelt och smidigt. Pulvret kommer i portionspåsar, vilket gör det lätt att ta med sig och dosera korrekt. Det enda du behöver göra är att lösa upp pulvret i vätska. Doseringen kan variera beroende på behov, vilket ger användaren flexibilitet. Kunden bör dock alltid följa doseringsanvisningarna för att säkerställa optimal effekt.

  Effekten av Holistic UriBalans verkar vara positiv enligt tidigare kundrecensioner. Många har upplevt förbättringar i sina urinvägsbesvär, vilket tyder på att produkten lever upp till sina löften. Dessutom har det inte rapporterats några biverkningar, vilket är ett stort plus. Sammantaget får Holistic UriBalans 4,5 av 5 i betyg, vilket gör det till en stark konkurrent på marknaden för tranbärskosttillskott.

  Fördelar

  • Naturlig lösning på urinvägsproblem
  • Högkvalitativt tranbärsextrakt från Cran-Max®
  • Innehåll av mjölksyrabakterier och D-mannos
  • Enkelt och smidigt att använda
  • Positiva kundrecensioner och inga biverkningar

  Nackdelar

  • Priset är högre än andra produkter
  • Dosering kan variera, kräver uppmärksamhet
  Produkten finns att köpa här:
  319 kr
  319 kr
 3. 3. Bästa ekologiska: Better You Tranbärskapslar

  Vegetabiliska och helt ekologiska kapslar rik på PAC.
  4,4
  Innehåll
  4,7/5
  Användning
  4,4/5
  Pris
  4,3/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 90 kaps
  • Mg / kapsel: 500 mg
  • Pris / kapsel: 2,54 kr
  • Ekologisk: Ja
  better you tranbar 2 better you tranbar 4 better you tranbar 3 better you tranbar 1 better you tranbar 5

   

  Better You är ett Svenskt företag med ett stort utbud av kosttillskott och hälsokost av hög kvalitet.  Letar du efter en bra ekologisk produkt med tranbärsextrakt är Better You Tranbärskapslar valet för dig. Produkten är likvärdig Healthwells Tranbärstabletter vad gäller innehåll, där varje kapsel består utav 500 mg tranbärsextrakt och där kapseln är vegetabilisk. Produkten är något dyrare än Healthwells motsvarighet, något som kan vara relaterat till att Better You gör ekologiska produkter vilket normalt sett kostar mer. De externa kundbetygen är höga och vi rekommenderar produkten.

  Som "bästa ekologiska tranbärskapslarna" vill vi framhäva Better You Tranbärskapslar. En helt ekologiskt och vegetabilisk produkt med väl tilltagna mängder extrakt. Vi tycker definitivt att det är ett tryggt och prisvärt val.

  Fördelar

  • Ekologisk produkt
  • Vegetabilisk kapsel
  • Från extrakt

  Nackdelar

  • Kostar lite mer då den är ekologisk
  Produkten finns att köpa här:
  229 kr
  229 kr
 4. 4. Bästa med björkbladsextrakt: Elexir Pharma Tranbär

  Kombinationstillskott som utöver tranbär även innehåller björklövsextrakt.
  4,3
  Innehåll
  4,4/5
  Användning
  4,4/5
  Pris
  4,2/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (Apotek Hjärtat)
  • Storlek: 60 kaps
  • Mg / kapsel: 100 mg
  • Pris / kapsel: 3,15 kr
  • Ekologisk: Nej
  elexir pharma tranbar 4 elexir pharma tranbar 2 elexir pharma tranbar 3 elexir pharma tranbar 1 elexir pharma tranbar 5

  Elexir Pharma Tranbär 90 caps är ett kombinerad tillskott som innehåller extrakt av tranbär och björklöv. Med totalt sett 250 mg per kapsel ger det ett mångfacetterat tillskott av polyfenoler och proantocyanidiner.

  Om du vill ha högre nivåer av endera tranbär eller björklöv så finns det bättre alternativ därute. Men för dig som vill ha lite av varje är det definitivt ett bra och mångfacetterat tillskott.

  Som testets "bästa kombotillskott med tranbär" plockade panelen fram Elixir Pharma Tranbär. Utöver extrakt av tranbär innehåller kapslarna även björklövsextrakt. Vi gillar även att kapslarna är fria från animaliska produkter.

  Fördelar

  • Lättsvalda
  • Vegetariska
  • Med björklövsextrakt

  Nackdelar

  • Innehåller ganska lite tranbärsextrakt
  Produkten finns att köpa här:
  189 kr
 5. 5. Bästa mot urinvägsinfektion: Dr Mercola D-Mannose and Cranberry

  Kosttillskott optimalt framtaget för att förhindra urinvägsproblem.
  4,1
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  4,5/5
  Pris
  3,7/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 60 kaps
  • Mg / kapsel: 400 mg
  • Pris / kapsel: 5,82 kr
  • Ekologisk: Ja
  dr mercola cranberry d mannose 1 dr mercola cranberry d mannose 2 dr mercola cranberry d mannose 3 dr mercola cranberry d mannose 4 dr mercola cranberry d mannose 5

  Dr Mercola D-Mannose and Cranberry är ett kombinationskosttillskott som fokuserar på att förebygga urinvägsinfektioner. Detta genom att kombinera tranbärsextrakt med Mannos, en kolhydrat som liknar glukos.  E. coli-bakterier orsakar 90 procent av urinvägsinfektioner hos människor och viss forksning tyder på att D-mannos kan fästa sig i dessa bakterier vilket gör att de får det svårare att själva fästa sig på celler och orsaka infektionen. Varje burk består utav 60 kapslar, där varje kapsel innehåller 1000 mg Mannos samt 400 mg tranbärsextrakt. Den rekommenderade dosen är 2 kapslar per dag och kapslarna är veganska vilket gör att produkten funkar bra för veganer.

  Eftersom produkten innehåller mannos är den betydligt mycket dyrare än de andra produkterna som enbart innehåller tranbärsextrakt. Har du tidigare haft problem med urinvägsinfektioner kan det däremot kanske vara värt att kosta på sin själv en dyrare produkt för att få bukt på problemet. De externa kundbetygen ger produkten höga betyg och menar på att den har hjälpt dem. Kapslarna är normalstora och vi hade inga problem med att svälja kapslarna pga dess storlek. Däremot är de inte små så ett glas vatten underlättade såklart. På det stora hela ger vi produkten höga betyg. Priset är högt men "man får vad man betalar för" stämmer bra i det här fallet. 

  Dr Mercola D-Mannose and Cranberry vill vi särskilt lyfta fram som "bästa tranbärskapslarna mot urinvägsinfektion". Ett högdoserat alternativ som tack vare tillsatt mannos ger särskilt påtaglig effekt.

  Fördelar

  • Förhindrar urinvägsproblem
  • Högdoserat
  • Kombinerar mannos med tranbärsextrakt

  Nackdelar

  • Dyrt
  Produkten finns att köpa här:
  349 kr
  349 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Tranbärskapslar Storlek Mg / kapsel Pris / kapsel Ekologisk Totalbetyg Pris
Healthwell Tranbärsextrakt 90 kaps 500 mg 1,99 kr Nej Betyg 4,6 / 5
4,6 / 5
Pris från
179 kr
Holistic UriBalans 32 påsar 500 mg 9,97 kr Nej Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
319 kr
Better You Tranbärskapslar 90 kaps 500 mg 2,54 kr Ja Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
229 kr
Elexir Cran Cure Tranbär Plus Mjölksyrabakterier 60 tabletter 60 kaps 100 mg 3,15 kr Nej Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
189 kr
Dr Mercola D-Mannose and Cranberry 60 kaps 400 mg 5,82 kr Ja Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
349 kr
viktiga faktorer för att välja rätt tranbärskapslar

Hur man väljer rätt tranbärskapslar

Eftersom det finns relativt många märken av tranbärskapslar att välja mellan, kan det vara svårt att välja de kapslar som är bäst. För att underlätta för dig har vi tagit fram en kort köpguide. Genom att utgå från denna kan du snabbt och enkelt hitta de viktigaste jämförelsepunkterna.

Innehåll

 Se till att varje kapsel innehåller tillräckligt mycket tranbär. Innehållet bör dessutom komma från juicen och inte från skalet. Vanligtvis processas tranbären till ett högdoserat extrakt och då brukar ca 500 mg vara en lagom stor dagsdos. Eftersom det här fortfarande rör sig om så pass små mängder finns det ingen anledning att en kapsel inte skulle innehålla en hel dagsdos. Tänk också på att kolla på hur mycket "onödiga" tillsatser tillskottet innehåller. Generellt håller ett kosttillskott högre kvalitet ju färre tillsatser det innehåller. 

Pris

Priset är såklart en viktig faktor när man ska köpa tranbärskapslar precis som vid all annan konsumtion. Här är det viktigt att tänka på att mängden tranbär varierar mellan olika kapslar och antalet kapslar i en burk varierar. För att göra en rättvis prisjämförelse bör du således inte bara titta på totalpriset på förpackningen utan priset per tablett gånger mängden tranbär den innehåller.

Kvalitet

Försök att hitta vem som står bakom tillskottet och var det är tillverkat. Är det tillverkat enligt någon standard som HACCP eller GMP? Var speciellt uppmärksam på utländska tillskott som har visat sig innehålla upp till 10 gånger mindre - eller mer - än det som står på innehållsförteckningen. Det är såklart fördelaktigt för oss alla om du hittar en ekologisk produkt.

Kundbetyg

Man kan aldrig veta säkert om man blir nöjd med en produkt förrän man har testat den själv. Men genom att se vad tidigare kunder har sagt om den kan man snabbt bilda sig en god uppfattning. Är de flesta som köpt en produkt väldigt nöjda med den är chansen stor att även du ska bli det. Tänk också på att fler missnöjda än nöjda kunder kommenterar på en produkt.

 

urinvagsinfektion

Fördelar med tranbärskapslar

Även om de flesta studier relaterade till ämnet främst har fokuserat på tranbäret kan man anta att flera av fördelarna även har liknande effekter även vid konsumtion av tranbärskapslar. Nedan följer ett urval av några av de främsta fördelarna med tranbär: 

Motverkar urinvägsinfektioner

Tranbär innehåller substanser som hämmar tillväxten av bakterier som kan orsaka urinvägsinfektioner. Dessa substanser kallas för proanthocyanidiner och de verkar genom att hindra bakterierna från att fästa sig vid väggarna i urinvägarna. Detta kan göra det svårare för bakterierna att bilda en infektion.

Många studier har visat att tranbär kan minska risken för återkommande urinvägsinfektioner hos kvinnor. Ett av de vanligaste symtomen på urinvägsinfektion är smärtsam och frekvent urinering. Tranbär kan lindra detta symptom och förhindra att infektionen utvecklas till en allvarligare sjukdom.

Främjar hjärt- och kärlhälsan

Tranbär har visat sig ha positiva effekter på blodtrycket och kolesterolnivåerna. Tranbär innehåller även höga halter av antioxidanten anthocyanin, som kan hjälpa till att skydda kärlen mot skador.

Tranbär kan även hjälpa till att förebygga blodproppar och förbättra blodcirkulationen. Tranbär kan hjälpa till att minska klumpbildningen av blodplättar, vilket kan förhindra bildandet av blodproppar. Detta kan vara särskilt viktigt för personer med hög risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Förbättrar matsmältningen

Tranbär är rika på kostfiber, som kan hjälpa till att motverka förstoppning och främja en regelbunden tarmfunktion. Fiber hjälper till att öka bulk i tarmen och gör det lättare för maten att passera genom mag-tarmkanalen.

Tranbär innehåller även antioxidanten proanthocyanidin, som kan hjälpa till att skydda tarmcellerna mot skador. Detta kan, precis som matsmältningsenzymer, hjälpa till att förbättra matsmältningen och förhindra tarmsjukdomar.

Förbättrar hudhälsan

Tranbär är rika på antioxidanten vitamin C, som kan hjälpa till att skydda huden mot skador från fria radikaler och främja hudens elasticitet. Vitamin C hjälper till att bilda kollagen, som är en viktig proteinstruktur för huden. Detta kan hjälpa till att ge huden en fastare och mer ungdomlig utseende.

Tranbär innehåller även höga halter av antioxidanten anthocyanin som kan hjälpa till att minska synligheten av åldersfläckar och förbättra hudtonen.

Minskar inflammation

Tranbär har liksom ingefära och gurkmeja antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att minska inflammation i kroppen.

Studier har visat att tranbär är ett bra kosttillskott för lederna som kan hjälpa till att minska inflammation i leder och förbättra symtom på ledinflammation, samt hjälpa till att sänka inflammationmarkörer i blodet.

Värt att notera är att även om det finns flera studier som påvisar tranbärets och tranbärskapslarnas positiva effekter har det även framkommit några studier som visat på utebliven effekt.

Källa: Cleveland Clinic

Biverkningar

Tranbär är generellt säkra att använda, men det finns vissa biverkningar som kan förekomma. Dessa inkluderar:

 • Magbesvär eller obehag i magen: Det är inte helt ovanligt att uppleva milda magbesvär eller obehag i magen när man börjar ta tranbärskapslar, men besvären brukar vara milda och gå över på ett par dagar.

 • Diarré: Tranbär kan orsaka diarré hos vissa personer. Detta beror på att tranbär kan ha en laxerande effekt på tarmarna och kan ge en ökad gasproduktion i tarmen.

 • Njursten vid höga doser: Tranbär innehåller oxalater, som är en typ av salter som kan bidra till bildningen av njursten. Användning av tranbärsupplement vid höga doser kan öka risken för njursten. Personer som är benägna att utveckla njursten bör undvika att använda höga doser av tranbärsupplement.

Det är viktigt att notera att personer med njursjukdomar bör vara försiktiga med att använda kosttillskott med tranbär.

Källa: RxList.

vanliga frågor om Tranbärskapslar

FAQ: Vanliga frågor om tranbärskapslar

Vad är tranbär?

Tranbär är en typ av bär som kommer från växten vaccinium oxycoccos. Odlade tranbär kommer ofta från den närbesläktade vaccinium macrocarpon, även känd som amerikanskt tranbär. Tranbären är röda, små och har en unik sur smak. De odlas främst i Nordamerika och har använts i traditionell medicin av indianer i Nordamerika i tusentals år. Tranbären används ofta i juice, sylt, marmelad, och kan också användas för att göra tranbärskapslar, pulver eller te. Tranbär är rika på antioxidanter, vitamin C och proantocyanidiner, och är kända för sina antiinflammatoriska och antimikrobiella egenskaper.

Hur ska man dosera tranbär?

Tranbärstillskott är tillgängliga i olika former, såsom kapslar, pulver och drycker. Det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen noga och inte överskrida rekommenderad dos.

I olika studier för att till exempel motverka urinvägsinfektioner används allt mellan 250-1500mg per dag. Den här doseringen har inte visat några allvarliga biverkningar vid daglig användning i upp till 12 veckor.

Tänk på att dricka tillräckligt med vatten när du tar tranbärstillskott, eftersom det kan hjälpa till att minska risken för njursten.

Är tranbärsjuice bättre än tranbärskapslar?

Det kan vara bättre att dricka tranbärsjuice än att ta tranbärskapslar, beroende på just din specifika situation. Tranbärsjuice är en naturlig källa till tranbär, och det innehåller mer av vissa näringsämnen  som vitaminer, mineraler och fytoföreningar. Tranbärsjuice kan också vara lättare att få i sig och är ju gott att dricka.

Dock kan tranbärsjuice innehålla mycket socker och kalorier, så det är viktigt att välja en juice med lågt sockerinnehåll eller dricka den i begränsade mängder. Tranbärskapslar är oftast koncentrerade och innehåller högre halter av viktiga ämnen som proantocyanidiner, så det kan vara ett bättre val för dig som vill ha en högre dos av tranbär.

Vilka är de bästa tranbärskapslarna?

Bra kapslar ska gärna vara ekologiska, prisvärda och innehålla en gedigen mängd tranbärsextrakt. De vi rekommenderar är Healthwell Tranbärstabletter som ryms inom dessa tre parametrar.

Vilka kosttillskott kan jag kombinera med tranbärskapslar?

Ja, tranbärskapslar kan kombineras med andra tillskott för att förbättra deras effekt och dra nytta av ytterligare hälsofördelar. Tranbär är kända för sina antioxidanta och antiinflammatoriska egenskaper och används ofta för att förebygga och behandla urinvägsinfektioner. Här är några tillskott som kan kombineras med tranbärskapslar för bättre effekt:

 1. D-mannos: D-mannos är ett naturligt socker som kan hjälpa till att förhindra att bakterier fäster sig i urinvägarna och orsakar infektioner. Kombinationen av tranbär och D-mannos kan erbjuda ett starkare skydd mot urinvägsinfektioner.

 2. Probiotika: Probiotika kan hjälpa till att upprätthålla en hälsosam balans av goda bakterier i kroppen och stödja immunförsvaret. Kombinationen av tranbärskapslar och probiotika kan erbjuda ytterligare stöd för urinvägshälsa och allmän hälsa.

 3. Vitamin C: Vitamin C är en antioxidant som stöder immunsystemet och kan hjälpa till att förhindra infektioner. Kombinationen av tranbärskapslar och vitamin C kan förbättra skyddet mot urinvägsinfektioner och stärka immunförsvaret.

 4. Zink: Zink är ett mineral som är viktigt för immunförsvaret och kan hjälpa till att bekämpa infektioner. Kombinationen av tranbärskapslar och zink kan ge ytterligare stöd för att förebygga och bekämpa urinvägsinfektioner.

 5. Antioxidanter: Tranbär är rika på antioxidanter, men du kan kombinera dem med andra antioxidanttillskott som grönt te-extrakt, resveratrol eller curcumin för att öka skyddet mot oxidativ stress och främja allmän hälsa.

Tänk på att varje individ är unik och kan reagera olika på olika kombinationer av kosttillskott.

tranbar kapslar tabletter test

Så gjorde vi testet

Många tranbärstillskott är till synes likvärdiga, men skillnaden är många gånger större än man tror. För att du enklare ska kunna hitta det bästa alternativet för dig har vi här valt att utse en testvinnare i fem olika kategorier.

Vi började testet genom att välja ut 21 produkter som utmärkt sig lite extra när det kommer till innehåll, pris, popularitet och omdömen från tidigare kunder. De har sedan testats noggrant och därefter betygsatts på följande punkter:

 • Pris: Hur mycket kostade produkten? Vad blir priset per kapsel, portion och dag? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa den här produkten?
 • Innehåll: Var produkten ekologisk? Vart kom tranbären ifrån? Hur mycket tranbär innehåller den? Innehåller den några andra verksamma ämnen för att förbättra upptagningsförmåga eller effekt?
 • Användning: Hur många kapslar behöver man ta per portion? Var kapslarna svåra att svälja? Smakade de illa?
 • Effekt: Har du upplevt några positiva effekter sedan du började använda produkten? Har du råkat ut för några biverkningar?
 • Kundbetyg: Vilket betyg har produkten fått hos återförsäljare? Vad tycker tidigare kunder är bra och dåligt med den?

Till sist har vi sammanställt alla betygen och de 5 vinnarna i varje kategori blir produkterna med det högsta totalbetyget.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
47 röster, Betyg: 4.6 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu