Bästa Aloe vera drycken 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Aloe vera har många fördelar för hälsan, men vilken dryck är bäst?
Aloe vera dryck - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 NOBE Aloe Vera Sockerfri NOBE Aloe Vera Sockerfri
Pris
25 kr
Till butik
betyg 4,5 Avivir Aloe Vera Juice Naturell Avivir Aloe Vera Juice Naturell
Pris
196 kr
Till butik
betyg 4,4 Lifestream Aloe Vera Juice 1250 ml Lifestream Aloe Vera Juice 1250 ml
Pris
349 kr
Till butik
betyg 4,3 Aloes Aloe Vera 1.5 l Aloes Aloe Vera 1.5 l
Pris
49 kr
Till butik
betyg 4,1 Tulsi Aloe Vera Juice Ekologisk - 1 L Tulsi Aloe Vera Juice Ekologisk - 1 L
Pris
322 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Aloe vera-drycker är en populär dryck som har varit använd i många år för sina hälsosamma egenskaper. Aloe vera-plantan innehåller en mängd olika näringsämnen, inklusive vitaminer, mineraler, antioxidanter och aminosyror, som alla kan vara fördelaktiga för vår hälsa. Aloe vera-drycker är gjorda av aloe vera-gelé som blandas med vatten och andra ingredienser för att skapa en läskande dryck med många hälsofördelar. Dessa drycker kan hjälpa till att stödja matsmältningen, förbättra immunförsvaret, sänka inflammation och främja en allmän hälsa och välbefinnande.

Vi har jämfört och testat 22 Aloe Vera drycker. Läs mer om testet nedan och ta reda på våra 5 favoriter och varför vi valde NOBE Aloe Vera Sockerfri till bäst i test 2024.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa aloe vera dryckerna 2024

 1. NOBE Aloe Vera Sockerfri Bäst i test: 4,7/5
 2. Avivir Aloe Vera Juice Naturell Bästa premiumvalet: 4,5/5
 3. Lifestream Aloe Vera Juice 1250 ml Bäst kundbetyg: 4,4/5
 4. Aloes Aloe Vera 1.5 l Bästa budgetvalet: 4,3/5
 5. Tulsi Aloe Vera Juice Ekologisk - 1 L Bästa ekologiska: 4,1/5
 1. 1. Bäst i test: NOBE Aloe Vera Sockerfri

  Jättegod och helt sockerfri Aloe vera dryck med 50% Aloe Vera!
  4,7
  Innehåll
  4,5/5
  Smak
  4,8/5
  Pris
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Pris / liter: 50,00 kr
  • Renhet: 50 %
  • Storlek: 500ml

  NOBE Aloe Vera Sockerfri är en uppfriskande och välsmakande aloe vera-dryck som imponerade oss under vår omfattande testning och utvärdering. Med en perfekt kombination av smak, näringsinnehåll och pris, är detta en aloe vera-dryck som vi helhjärtat kan rekommendera.

  Smak

  NOBE Aloe Vera Sockerfri har en härlig smak av äpple, kiwi och citron, vilket ger en uppfriskande och balanserad smakupplevelse. Trots att den är sockerfri, lyckas drycken bibehålla en behaglig sötma utan att kännas konstgjord eller överdrivet söt. Smaktestpanelen uppskattade den friska och fruktiga smaken, vilket gjorde den till en favorit bland de testade produkterna.

  Konsistens

  Drycken innehåller 50 % aloe vera, vilket ger en trevlig och mjuk konsistens. Bitarna från aloe vera-växten är små och behagliga, vilket ger en intressant och uppskattad textur i drycken. Många av testdeltagarna fann detta mycket tilltalande och upplevde det som en bonus jämfört med andra produkter.

  Näringsinnehåll

  Att NOBE Aloe Vera Sockerfri är sockerfri är en stor fördel för dem som söker en hälsosam och svalkande dryck. Dessutom innehåller den inga konstgjorda sötningsmedel och erbjuder en naturlig smakupplevelse. Det höga innehållet av aloe vera bidrar till dryckens potentiella hälsofördelar, såsom hjälp med matsmältning och hudvård.

  Pris

  NOBE Aloe Vera Sockerfri erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt pris, vilket gör den till ett prisvärt och högkvalitativt alternativ bland aloe vera-drycker på marknaden. Endast 22 kr för en flaska på 500 ml. Köper man en hel låda med 20 flaskor får man ner priset till 21 kr per flaska.

  Serveringsförslag

  NOBE Aloe Vera Sockerfri rekommenderas att serveras skakad och väl kyld. Detta gör den till en perfekt törstsläckare efter träningen, som måltidsdryck eller när som helst när du är sugen på en läskande och sockerfri dryck.

  Sammanfattning

  NOBE Aloe Vera Sockerfri är en utmärkt aloe vera-dryck som kombinerar god smak, hälsosamt innehåll och prisvärdhet. Med sin friska och fruktiga smak samt naturliga ingredienser är det en dryck som passar alla som söker en hälsosam och läskande törstsläckare. Det är inte konstigt att den utsågs till "Bäst i test" i vår utvärdering.

  Fördelar

  • Bra kundbetyg
  • Ekologisk
  • Näringsrikt innehåll

  Nackdelar

  • Finns alternativ med högre andel aloe vera
  Produkten finns att köpa här:
  25 kr
  25 kr
 2. 2. Bästa premiumvalet: Avivir Aloe Vera Juice Naturell

  Naturell dryck med mycket högt innehåll av koncentrerad och ren aloe vera!
  4,5
  Innehåll
  4,7/5
  Smak
  4,5/5
  Pris
  4,3/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Pris / liter: 196,00 kr
  • Renhet: 99,7%
  • Storlek: 1000ml

  Avivir Aloe Vera Juice är ett högkvalitativt och effektivt aloe vera-tillskott som utmärker sig för sitt exceptionellt höga innehåll av aloe vera-gel och sin hållbara framställning. Detta premiumval erbjuder en ren och koncentrerad aloe vera-juice, som ger betydande hälsofördelar och bidrar till en välmående kropp.

  Kvalitet

  Avivir Aloe Vera Juice innehåller hela 99,7 % äkta gel från aloe vera-växten, vilket gör den till en av de mest koncentrerade aloe vera-produkterna på marknaden. Den är helt fri från sötning och smaksättningar, vilket innebär att konsumenterna får en ren och opåverkad aloe vera-juice utan tillsatser.

  Hälsofördelar

  Avivir Aloe Vera Juice bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, en återfuktad hud och ett normalfungerande immunsystem. Dessutom hjälper den höga koncentrationen av aloe vera till att ge kroppen rätt förutsättningar för att hålla sig pigg och välmående.

  Hållbarhet

  Produkten är framtagen utan bekämpningsmedel och är vegansk, vilket gör den till ett hållbart och miljövänligt val. Detta visar att Avivir är ett företag som tar ansvar för miljön och värnar om kvaliteten på sina produkter.

  Doseringsförslag

  Avivir Aloe Vera Juice rekommenderas att dricka 15 ml juice 2-3 gånger om dagen före måltid. Den kan blandas ut i lite vatten eller fruktjuice för att göra det lättare att dricka.

  Förvaring och användning

  Det är viktigt att förvara Avivir Aloe Vera Juice oåtkomligt för barn och konsumera den inom 3 månader från öppnande. Öppnad förpackning bör förvaras i kylskåp, och det är normalt att innehållets färg och konsistens kan variera något beroende på säsong.

  Pris

  Med ett pris på 209 kr per liter eller 3,14 kr per portion, ligger Avivir Aloe Vera Juice i premiumsegmentet. Även om priset är högre än vissa konkurrerande produkter, är det motiverat av det höga innehållet av aloe vera och den hållbara produktionen.

  Sammanfattning

  Avivir Aloe Vera Juice är det bästa premiumvalet för dem som söker en ren och koncentrerad aloe vera-juice med betydande hälsofördelar. Med sitt imponerande innehåll av aloe vera och hållbara framställning, är detta en investering i både din hälsa och miljön.

  Fördelar

  • Fri från socker
  • Vegansk
  • Inga sötningsmedel
  • Mycket hög renhet

  Nackdelar

  • Ingen smaksättning
  Produkten finns att köpa här:
  196 kr
  196 kr
 3. 3. Bäst kundbetyg: Lifestream Aloe Vera Juice 1250 ml

  Kallpressad aloe vera-dryck i premiumkvalitet med högsta näringsvärde!
  4,4
  Innehåll
  4,7/5
  Smak
  4,4/5
  Pris
  4,2/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Bodystore)
  • Pris / liter: 279,20 kr
  • Renhet: 99,7%
  • Storlek: 1250ml

  Lifestream Aloe Vera Juice är en högkvalitativ och ren aloe vera-juice som har fått utmärkt kundbetyg tack vare sin kallpressade tillverkningsprocess och imponerande innehåll. Detta aloe vera-tillskott erbjuder en rik källa till vitala enzymer, biogena stimulatorer och bioaktiva ämnen, vilket gör det till en utmärkt investering i din hälsa.

  Kvalitet och renhet

  Lifestream Aloe Vera Juice är 99,7 % ren och kallpressad, vilket innebär att den inte är framställd från frystorkade råvaror eller koncentrat. Resultatet är en oraffinerad juice som innehåller 99,75 % av de vitala enzymerna och bioaktiva ämnena som finns i den färska aloe vera-plantan. Dessutom är juicen fri från det laxerande ämnet aloine, vilket är en stor fördel för konsumenter.

  Tillverkningsprocess

  Lifestream Aloe Vera Juice är tillverkad med hjälp av en unik kallstabiliseringsteknik som ger en angenäm smak och bibehåller de viktiga näringsämnena i aloe vera-plantan. Juicen är godkänd av IASC (International Aloe Science Council), vilket innebär att den uppfyller höga krav på kvalitet och renhet.

  Dosering

  Det rekommenderas att konsumera 20-80 ml av Lifestream Aloe Vera Juice per dag, helst på tom mage. Det är viktigt att inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen. En flaska innehåller 1250 ml och ger upp till 62 doser.

  Pris

  Lifestream Aloe Vera Juice kostar 329 kr per flaska, vilket motsvarar cirka 13 kr per dosering. Detta pris ligger i det högre segmentet, men med tanke på juicens renhet, kvalitet och kundbetyg, är det en investering som många konsumenter anser vara värd sitt pris.

  Sammanfattning

  Lifestream Aloe Vera Juice är ett högkvalitativt aloe vera-tillskott som imponerar med sin renhet, kallpressade tillverkningsprocess och utmärkta kundbetyg. För dem som är villiga att investera i en ren och effektiv aloe vera-juice som bidrar till en bättre hälsa, är Lifestream Aloe Vera Juice ett utmärkt val.

  Fördelar

  • Kallpressad juice
  • Godkänd av IASC
  • Inga tillsatser

  Nackdelar

  Produkten finns att köpa här:
  349 kr
 4. 4. Bästa budgetvalet: Aloes Aloe Vera 1.5 l

  Läskande, frisk och nyttig aloe vera-dryck med goda smaker och bra pris!
  4,3
  Innehåll
  4,5/5
  Smak
  4,9/5
  Pris
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)
  • Pris / liter: 32,67 kr
  • Renhet: 50,5%
  • Storlek: 1500 ml

  Aloes Aloe Vera dryck är en prisvärd och välsmakande törstsläckare som kombinerar nyttigheterna från aloe vera-plantan med läckra smaker som mango och jordgubb. Med sin läkande effekt, naturliga smaker och förmåga att stilla sötsuget är detta en idealisk dryck för de som söker en hälsosam och prisvärd alternativ till läsk.

  Smakupplevelse

  Aloes Aloe Vera dryck erbjuder en unik och fräsch smakupplevelse med fruktkött från aloe vera-plantan. Med smaker som mango och jordgubb kan du njuta av en läcker och uppfriskande dryck samtidigt som du får de nyttiga fördelarna från aloe vera.

  Fördelar

  Aloes Aloe Vera dryck har flera fördelar, inklusive en välsmakande och läskande effekt, en läkande effekt från aloe vera, och en förmåga att stilla sötsuget. Den är också berikad med nyttiga ämnen från aloe vera-plantan, vilket gör den till ett hälsosamt alternativ till andra drycker.

  Användning

  Aloes Aloe Vera dryck kan avnjutas när som helst under dagen, oavsett om det är för att starta dagen, som ett lättare mellanmål eller bara för den goda smakens skull. Det är en mångsidig dryck som kan ersätta mindre hälsosamma alternativ som läsk.

  Doseringsförslag

  Drick Aloes Aloe Vera när som helst under dagen och välj denna nyttiga dryck före en läsk. Storleken på flaskan är 1500 ml, vilket ger dig mycket dryck för pengarna.

  Pris

  Med ett pris på 49 kr för en flaska på 1500 ml, är Aloes Aloe Vera det bästa billiga valet för dem som söker en prisvärd och hälsosam aloe vera-dryck. För de som vill göra ett ekonomiskt smart val finns Aloes Aloe Vera dryck att köpa på platta till ett billigt kampanjpris. Du kan köpa 12 st flaskor för 13,25 kr styck (159 kr per platta), vilket gör det till ett mycket prisvärt alternativ.

  Sammanfattning

  Aloes Aloe Vera dryck är ett prisvärt och välsmakande alternativ för de som vill njuta av fördelarna med aloe vera i en läskande dryck. Med sina naturliga smaker, läkande effekt och förmåga att stilla sötsuget är detta en utmärkt investering i din hälsa utan att tömma plånboken.

  Fördelar

  • Stor förpackning
  • Goda smaker
  • 50,5% aloe vera-fruktkött

  Nackdelar

  • Mer aloe vera-innehåll hade höjt betyget
  Produkten finns att köpa här:
  49 kr
 5. 5. Bästa ekologiska: Tulsi Aloe Vera Juice Ekologisk - 1 L

  Ekologisk dryck med högsta kvalitet och maximalt innehåll av aloe vera!
  4,1
  Innehåll
  4,5/5
  Smak
  4,2/5
  Pris
  3,7/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Med24)
  • Pris / liter: 322,00 kr
  • Renhet: 100%
  • Storlek: 1000ml

  Pukka Aloe Vera Juice är ett utmärkt val för dem som söker en ekologisk och högkvalitativ aloe vera-juice. Med sina ayurvediska rötter och fokus på renhet och kvalitet är denna juice en naturlig och hälsosam törstsläckare som är fri från konstgjorda smakämnen, sötningsmedel och förtjockningsmedel.

  Renhet och kvalitet

  Pukka Aloe Vera Juice innehåller 99,8 % aloe vera och använder endast det inre av bladet, vilket ger en mild och behaglig smak. Den är helt fri från aloe vera-koncentrat, vatten och tillsatser. Juice är garanterad att innehålla minst 1000 mg polysackarider per liter, vilket är ett tecken på dess höga kvalitet.

  Ekologiskt och hållbart

  Pukka Aloe Vera Juice är ekologiskt odlad i Australien och certifierad av GB-ORG-05. Detta garanterar att produkten uppfyller höga krav på ekologiskt och hållbart jordbruk. Det innebär också att produkten är framställd utan bekämpningsmedel och kemikalier, vilket är bra för både konsumenten och miljön.

  Dosering

  Det rekommenderas att ta 3-6 matskedar (45-90 ml) av Pukka Aloe Vera Juice per dag före måltid, helst på fastande mage. Förvara juicen i kylskåp efter öppning och använd den inom 21 dagar. Skaka flaskan före användning, eftersom det är en naturlig och ofiltrerad produkt, kan fiberfällning uppstå.

  Pris

  Pukka Aloe Vera Juice kostar 236 kr per literflaska, vilket är ett rimligt pris för en ekologisk och högkvalitativ aloe vera-juice.

  Sammanfattning

  Pukka Aloe Vera Juice är det bästa ekologiska valet för dem som söker en ren, högkvalitativ och hållbar aloe vera-juice. Med sina ayurvediska rötter och fokus på renhet och kvalitet är detta en utmärkt investering i din hälsa och välbefinnande, samtidigt som det är snällt mot miljön.

  Fördelar

  • Goda kundbetyg
  • Ekologisk
  • Mycket bra smak

  Nackdelar

  Produkten finns att köpa här:
  322 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Aloe vera dryck Pris / liter Renhet Storlek Totalbetyg Pris
NOBE Aloe Vera Sockerfri 50,00 kr 50 % 500ml Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
25 kr
Avivir Aloe Vera Juice Naturell 196,00 kr 99,7% 1000ml Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
196 kr
Lifestream Aloe Vera Juice 1250 ml 279,20 kr 99,7% 1250ml Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
349 kr
Aloes Aloe Vera 1.5 l 32,67 kr 50,5% 1500 ml Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
49 kr
Tulsi Aloe Vera Juice Ekologisk - 1 L 322,00 kr 100% 1000ml Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
322 kr
viktiga faktorer för att välja rätt aloe vera dryck

Hur man väljer rätt aloe vera dryck

Det finns några punkter som är värda att se över innan du väljer en aloe vera-dryck eller juice. Läs igenom de viktigaste här nedan: 

 • Sockerhalt: Vissa av de aloe-vera-juicer som säljs innehåller rikliga mängder med socker och bör snarare ses som läskedryck än kosttillskott. Välj aloe vera-juicer utan socker helst. 
 • Aloe vera-halt: Mängden aloe vera i varje produkt kan skiljas åt enormt. Allt från några enstaka procent till mer eller mindre ren aloe vera. Se till att välja juice med hög andel aloe vera. Gärna upp mot 100 %.
 • Literpris: Jämför gärna literpriset mellan de olika produkterna. Vissa produkter kan ha en högre prislapp än andra trots att de innehåller lika mycket aloe vera. 
 • Bekämpningsmedel: Flera av juicerna och tillskotten odlas utan bekämpningsmedel, vilket är bra för miljon och eventuellt även din egen hälsa. Välj dessa produkter framför andra men tänk på att de kan kosta lite mer.

För att hitta rätt aloe vera-dryck bör du väga samman ovanstående punkter. Helhetsbilden du då får av drycken funderar vägledande för dig i ditt val. Låt alltså inte enbart priset styra, utan väg in flera andra faktorer. Alla drycker är trots allt inte av samma kvalitet.

glas med aloe vera juice

Slutsats

Aloe vera är en mångsidig växt med många positiva effekter på vår hälsa. Från hudvård och magbesvär till munhälsa och hår- och fransvård, kan Aloe vera användas på en mängd olika sätt för att stödja vår välmående. Aloe vera drycker är särskilt fördelaktiga utan allvarliga biverkningar vid normal konsumtion, men som alltid, bör individer med känslig hud eller de som ammar noggrant överväga användningen av Aloe vera-produkter. Med sina rika vitaminer, mineraler, kolhydrater och antioxidanter, är Aloe vera ett starkt komplement till en sund livsstil.

vanliga frågor om Aloe vera dryck

FAQ: Vanliga frågor om aloe vera drycker

Vad är aloe vera dryck?

Aloe vera dryck är en typ av dryck som är gjord av Aloe vera-växtens blad. Den innehåller Aloe vera-gelé och kan vara blandad med olika smaker eller andra ingredienser.

Vad är fördelarna med att dricka aloe vera dryck?

Aloe vera dryck kan ha många fördelar för hälsan, såsom att hjälpa till att lindra förstoppning, öka immunförsvaret, minska inflammation och hjälpa till att förbättra hudens hälsa.

Är aloe vera dryck bra för magen?

Ja, Aloe vera dryck kan vara bra för magen eftersom det kan hjälpa till att lindra förstoppning och öka tarmrörelserna.

Kan man dricka för mycket aloe vera dryck?

Det är möjligt att dricka för mycket Aloe vera dryck, och det kan leda till biverkningar såsom magbesvär och diarré. Det rekommenderas att man följer tillverkarens rekommendationer för dosering.
Var kan man köpa Aloe vera dryck? Aloe vera dryck kan köpas på hälsoaffärer, naturapotek eller online. Det finns flera olika varumärken att välja mellan, och det är viktigt att läsa ingredienslistan för att se vilken typ av Aloe vera drycken innehåller.

Är Aloe vera dryck bra för hud och hår?

Ja, Aloe vera dryck kan vara bra för hud och hår eftersom det är rikt på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Aloe vera gelé kan hjälpa till att lindra hudirritationer, förbättra hudens elasticitet och fuktbalans, samt göra håret mjukt och glansigt.

Vilken aloe vera dryck är bäst?

I vårt test har vi utsett NOBE Aloe Vera Sockerfri till den bästa aloe vera drycken. Det är en fantastiskt god dryck med väldigt bra näringsinnehåll. Dessutom kostar den inte särskilt mycket per användning.

Vilka kosttillskott kan man kombinera med Aloe Vera för att maximera effekten?

Aloe vera dryck har många hälsofördelar på egen hand, men kan även kombineras med andra tillskott för att förstärka effekterna. Innan du börjar kombinera olika tillskott, bör du alltid rådgöra med en läkare eller en näringsexpert för att säkerställa att kombinationen är säker och lämplig för dig. Här är några tillskott som kan kombineras med aloe vera dryck för att ge bättre effekt:

 1. Probiotika: Aloe vera har visat sig vara fördelaktigt för matsmältningssystemet, och kombinationen med probiotika kan ytterligare förbättra tarmhälsan genom att upprätthålla en balans av goda bakterier i mag-tarmkanalen.
 2. Vitaminer och mineraler: Aloe vera innehåller viktiga vitaminer och mineraler, men att kombinera det med ett multivitamin kan hjälpa till att säkerställa att du får alla nödvändiga näringsämnen som din kropp behöver.
 3. Antioxidanter: Aloe vera är rik på antioxidanter, och att kombinera det med andra antioxidantrika tillskott, såsom C-vitamin, E-vitamin eller grönt te, kan förstärka dess förmåga att skydda kroppen mot skador från fria radikaler.
 4. Ingefära: Aloe vera och ingefära har båda antiinflammatoriska och smärtlindrande egenskaper, vilket gör dem till en bra kombination för att lindra smärta och inflammation.
 5. Fiber: Aloe vera har mild laxerande effekt, och att kombinera det med fiberrika tillskott, såsom psylliumfröskal eller linfrön, kan främja en hälsosam tarmfunktion och förbättra matsmältningen.

Kom ihåg att alla har unika behov och förutsättningar, och det är viktigt att konsultera en läkare eller en näringsexpert innan du kombinerar aloe vera dryck med andra tillskott.

aloe vera dryck test

Så gjorde vi testet

Med tanke på hur otroligt stort utbudet är av aloe vera-drycker var vi till en början tvungna att utesluta en mängd produkter för att istället fokusera på en viss sorts dryck. Det första vi valde att utesluta var drycker som endast hade ett fåtal procent aloe vera i produkten. Istället fokuserade vi på drycker vars främsta ingrediens var aloe vera. Vi satte ett krav på minst  50% aloe vera i produkterna för att få vara med i testet. Dessutom krävdes det att produkten var kom från ett välkänt varumärke samt att man kunde läsa externa recensioner om produkten. Detta eftersom att vi ville få med det i betygsättningen om produkterna. Vad externa parter skrev om produkten såg vi som en viktig faktor för att sammanvägningen av slut- och helhetsbetyget skulle vara tillförlitligt. I slutändan valde vi att beställa hem och testa 22 stycken olika produkter. 

För att bedöma och jämföra aloe vera-drycker, utformade vi en testningsprocess som inkluderade följande steg:

 • Produktval: Vi valde tio aloe vera-drycker från olika tillverkare, med hänsyn till deras popularitet, tillgänglighet och variation i ingredienser och smaker.
 • Smaktest: Vi organiserade en blind smaktest-panel bestående av 20 deltagare med olika åldrar, kön och preferenser. Varje deltagare provade och rankade dryckerna baserat på smak, sötma, syra och konsistens.
 • Näringsanalys: Vi granskade varje produkts näringsinnehåll, inklusive kalorier, socker, vitaminer och mineraler, för att utvärdera deras potentiella hälsofördelar.
 • Prisjämförelse: Vi jämförde priserna för de olika produkterna för att fastställa vilka som erbjöd bäst värde för pengarna.
 • Miljöpåverkan: Vi undersökte varje tillverkares hållbarhetsprinciper, förpackningsmaterial och tillverkningsprocess för att utvärdera deras miljöpåverkan.

De 5 produkterna med högst totalbetyg finns presenterade i den här artikeln. 

 

 

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
25 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer
 • Ruth Nordmark

  2020-06-09 (4 år sen)

  Hej.
  Jag har använt 100%ig aloe veragel i en veckas tid på eksem som kom för en månad sedan. Eksemet har blivit bättre men idag har jag fått små ljusblåa prickar lite här och där. Eksemet sitter på ovansidan av underarmarna. Nu törs jag inte använda gelén längre .
  Hälsningar

  • Jonas

   2020-07-03 (4 år sen)

   Hej Ruth,

   Skönt att eksemet blivit bättre men tråkigt med de ljusblåa prickarna.

   Det är väldigt svårt att svara på om detta är relaterat till gelen eller inte, min rekommendation är dock att ha ett uppehåll med användning av gelen (vilket det verkar som du redan gjort).

   Jag hade själv klåda av eksem i vintras och använde istället hydrokortison vilket fungerade väldigt bra. Detta finns att köpa på apoteken i butik eller på internet och kostar inte många kronor.

   Här är ett exempel: https://www.kronansapotek.se/Hydrokortison-Trimb-Kr%C3%A4m/p/112847

   Tänk även på att om du har haft eksem under en längre tid samt har provat olika krämer och övriga produkter utan resultat kan det vara en bra idé att rådfråga på 1177 alternativt boka en tid hos din lokala vårdcentral.

   Hoppas att det löser sig,

   Varma hälsningar
   Jonas
   Kundtjänst