Bästa Bidrottninggelén 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Dra fördel av bidrottninggeléns hälsofrämjande egenskaper – här är våra bäst i test.
Bidrottninggelé - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Healthwell Bidrottninggele Healthwell Bidrottninggele
Pris
299 kr
Till butik
betyg 4,5 Apiforce Bidrottninggele Apiforce Bidrottninggele
Pris
399 kr
Till butik
betyg 4,2 Royal Jelly Royal Jelly
Pris
209 kr
Till butik
betyg 4,1 Exportim Pty Ltd Bidrottninggelé Peking Royal Jelly 30x10 ml Exportim Pty Ltd Bidrottninggelé Peking Royal Jelly 30x10 ml
Pris
399 kr
Till butik
betyg 4,1 Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar
Pris
240 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Bidrottninggelé har blivit ett populärt kosttillskott och det har många fördelar för hälsan. Det är gjort av ägg från bidrottningar och är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som proteiner, aminosyror, vitaminer och mineraler. Det är också en källa till enzymer och hormoner som kan hjälpa till att reglera hormonbalansen i kroppen. Faktum är att många faktiskt upplever en förbättring av besvären under klimakteriet av ämnet.

Det finns många fördelar med att ta bidrottninggelé som kosttillskott. En av de främsta fördelarna är att det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret. Bidrottninggelé innehåller höga nivåer av immunglobuliner, som är proteiner som hjälper kroppen att bekämpa infektioner. Det kan också öka energinivån genom att tillhandahålla kroppen med näringsämnen som är viktiga för att producera energi.

Vi har beställt hem, jämfört och testat 23 olika kosttillskott med bidrottninggelé. Fortsätt läs och ta reda på vilka våra 5 testvinnare blev.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa bidrottninggeléerna 2024

 1. Healthwell Bidrottninggele Bäst i test: 4,7/5
 2. Apiforce Bidrottninggele Bästa lågdoserade: 4,5/5
 3. Royal Jelly Bästa premiumvalet: 4,2/5
 4. Exportim Pty Ltd Bidrottninggelé Peking Royal Jelly 30x10 ml Bästa högdoserade: 4,1/5
 5. camette bidrottninggele Bästa med salvia: 4,1/5
 1. 1. Bäst i test: Healthwell Bidrottninggele

  Populär kvalitetsprodukt med hög dosering och ett bekvämt pris per kapsel
  4,7
  Innehåll
  4,6/5
  Pris
  4,8/5
  Kundbetyg
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Dosering: 1000 mg
  • Pris per dosering: 4,98 kr
  • Kapslar per dag: 1 st
  PXL 20230420 081317563 PXL 20230420 081325064 PXL 20230420 081336584 PXL 20230420 081348257 healthwell super bidrottning gele 3 healthwell super bidrottning gele 4

  Baserat på våra tester är Healthwell Bidrottninggelé vår topprankade produkt. Den innehåller 333 mg extrakt, vilket motsvarar 1000 mg bidrottninggelé, vilket ger en tillräckligt hög dos för att ge önskade hälsofördelar. Produkten tillverkas enligt HACCP- och GMP-standarder, vilket ger extra trygghet för kvaliteten. Dessutom är priset rimligt med endast 5 kr per kapsel.

  Vidare är Healthwell Bidrottninggelé rik på näringsämnen och innehåller 4% av ämnet 10-DHA, vilket anses vara en viktig beståndsdel för bidrottninggeléns hälsofördelar. En kapsel om dagen är tillräckligt för att uppleva dess hälsofördelar. Även kunderna verkar nöjda, med övervägande positiva recensioner på nätet.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi Healthwell Bidrottninggelé som en högkvalitativ produkt med tillräcklig dos, högkvalitativ tillverkning och rimligt pris.

  Fördelar

  • Högdoserat kostillskott av hög kvalitet
  • Tillverkat enligt GMP och HACCP
  • Innehåller hela 4% av det aktiva ämnet 10-DHA
  • Gelatinfria kapslar

  Nackdelar

  • Onödigt starkt för vissa
  Produkten finns att köpa här:
  299 kr
  299 kr
 2. 2. Bästa lågdoserade: Apiforce Bidrottninggele

  Lättsvalda kapslar med lite lägre dos till ett klart plånboksvänligt pris
  4,5
  Innehåll
  4,7/5
  Pris
  4,1/5
  Kundbetyg
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Dosering: 200 mg
  • Pris per dosering: 4,43 kr
  • Kapslar per dag: 1 st

  Apiforce Bidrottninggele är en lågdoserad produkt som innehåller 67 mg frystorkad bidrottninggele, vilket motsvarar 200 mg färsk. Detta kan anses vara en lite låg dos jämfört med andra produkter på marknaden, vilket kan begränsa dess förmåga att ge önskade hälsofördelar.

  Priset är däremot rimligt med endast 4,3 kr per kapsel, vilket kan vara attraktivt för kunder som letar efter en budgetvänlig produkt. Produkten är också rik på näringsämnen, vilket är en fördel.

  Tyvärr innehåller produkten soja och gelatin vilket kan vara en nackdel för kunder som föredrar veganalternativ. Dessa ingredienser kan också orsaka allergiska reaktioner hos vissa kunder.

  Sammanfattningsvis kan Apiforce Bidrottninggele vara ett alternativ för kunder som söker en lågdoserad och budgetvänlig produkt. Dock kan dess begränsade dosering och innehåll av icke-veganska ingredienser begränsa dess attraktivitet för vissa kunder.

  Fördelar

  • Kapslar med frystorkad bidrottninggelé
  • Små och lättsvalda kapslar
  • Veganskt

  Nackdelar

  • Lite dyrare
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
  399 kr
 3. 3. Bästa premiumvalet: Royal Jelly

  Formula med generös mängd bidrottninggelé per kapsel tillsammans med kalcium och E-vitamin
  4,2
  Innehåll
  4,4/5
  Pris
  4,3/5
  Kundbetyg
  3,7/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Dosering: 1000 mg
  • Pris per dosering: 6,97 kr
  • Kapslar per dag: 1 st

  Royal Jelly är en högkvalitativ produkt som kan anses vara ett premiumval på marknaden. Den innehåller hela 1000 mg bidrottninggelé per kapsel, vilket ger en hög dos och en möjlighet till potentiella hälsofördelar.

  Royal Jelly innehåller också 1.2 % HDA, vilket är en hög halt och kan indikera hög kvalitet. Dessutom är kalcium tillsatt. Priset för produkten ligger dock något högre, med 7 kr per kapsel, vilket kan vara en faktor att beakta.

  Produkten tillverkas i Australien där man får bidrottninggelé av högsta kvalitet. Tyvärr innehåller produkten soja och bovint gelatin, vilket kan vara en nackdel för kunder som är allergiska eller letar efter veganska alternativ.

  Sammanfattningsvis kan Royal Jelly vara ett bra val för kunder som söker en högkvalitativ produkt med hög dos av bidrottninggelé. Dock kan dess högre pris och innehåll av icke-veganska ingredienser vara nackdelar för vissa kunder.

  Fördelar

  • Högdoserade kapslar tillverkade i Australien
  • Rikt på kollagen för naturlig hudvård

  Nackdelar

  • Kapslarna är ganska stora
  Produkten finns att köpa här:
  209 kr
  209 kr
 4. 4. Bästa högdoserade: Exportim Pty Ltd Bidrottninggelé Peking Royal Jelly 30x10 ml

  Extra högdoserad färsk produkt i flytande form med extra vitaminer och schisandra
  4,1
  Innehåll
  4,2/5
  Pris
  4,0/5
  Kundbetyg
  4,0/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Bodystore)
  • Dosering: 2000 mg
  • Pris per dosering: 13,30 kr
  • Kapslar per dag: 1 st

  Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly är en högdoserad produkt som innehåller hela 2000 mg bidrottninggelé per ampull. Detta ger en mycket hög dos av bidrottninggelé, vilket kan anses vara en fördel för kunder som söker maximala hälsofördelar.

  Produkten innehåller även schisandra, codonopsis pilosula och litchi, vilket kan ge ytterligare hälsofördelar. Produkten är också rik på vitaminer, vilket är en fördel för kunder som vill få i sig en bredare näringsprofil.

  Priset för produkten är högre med 13 kr per dosering, vilket kan vara en nackdel för kunder som söker en budgetvänlig produkt.

  Sammanfattningsvis kan Exportim Pty Ltd Peking Royal Jelly vara ett bra val för kunder som söker en högdoserad produkt med extra tillsatta ingredienser. Dock kan dess högre pris vara en nackdel för vissa kunder.

  Fördelar

  • Med 4 olika aktiva ingredienser
  • 10 ml gelé per kapsel
  • Rik på vitamin B1, B3 och B6

  Nackdelar

  • Tillverkat i Kina
  • Dyrt
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
 5. 5. Bästa med salvia: Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar

  Innovativ formula med bidrottninggelé komplett med vitamin B6 och salvia
  4,1
  Innehåll
  4,1/5
  Pris
  4,3/5
  Kundbetyg
  4,0/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Med24)
  • Dosering: 400 mg
  • Pris per dosering: 4,00 kr
  • Kapslar per dag: 2 st

  Camette Gelé Royal med Salvia + Vitamin B6 är en produkt som innehåller 200 mg bidrottninggelé per kapsel. Detta kan anses vara en lägre dosering än vissa andra produkter på marknaden, men produkten innehåller också salvia och vitamin B6, vilket kan ge ytterligare hälsofördelar.

  Priset för produkten är rimligt med 4 kr per dosering och 120 kapslar i en burk kan räcka länge för regelbunden användning. Dock behövs två kapslar per dag för att uppnå den rekommenderade dagsdosen, vilket kan vara en nackdel för kunder som söker en mer bekväm produkt.

  Sammanfattningsvis kan Camette Gelé Royal med Salvia + Vitamin B6 vara ett bra val för kunder som söker en produkt med extra ingredienser. Dock kan dess lägre dosering och behov av två kapslar per dag vara nackdelar för vissa kunder.

  Fördelar

  • Med salvia och vitamin B6
  • Framtaget för kvinnans välmående
  • Lättsvalda kapslar

  Nackdelar

  • Kapsel från gelatin
  Produkten finns att köpa här:
  240 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Bidrottninggelé Dosering Pris per dosering Kapslar per dag Totalbetyg Pris
Healthwell Bidrottninggele 1000 mg 4,98 kr 1 st Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
299 kr
Apiforce Bidrottninggele 200 mg 4,43 kr 1 st Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
399 kr
Royal Jelly 1000 mg 6,97 kr 1 st Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
209 kr
Exportim Pty Ltd Bidrottninggelé Peking Royal Jelly 30x10 ml 2000 mg 13,30 kr 1 st Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
399 kr
Camette Gelé Royal m. Salvia + Vitamin B6 - 120 kapslar 400 mg 4,00 kr 2 st Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
240 kr
viktiga faktorer för att välja rätt bidrottninggelé

Hur man väljer rätt bidrottninggelé

Att hitta det bästa bidrottninggelé kosttillskottet kan vara svårt, eftersom det finns många olika varianter och märken på marknaden. Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt hitta det kosttillskottet som passar dig bäst.

Tillverkning

När det gäller kosttillskott är det viktigt att välja ett märke som tillverkar produkter enligt HACCP och GMP. Om inte vill du hitta en certifiering från en oberoende organisation. Detta garanterar att produkten har genomgått en grundlig kvalitetskontroll och att det faktiskt innehåller de näringsämnen som anges på förpackningen. Så var inte rädd för att kolla efter certifieringar innan du handlar, det är ett bra sätt att säkerställa att du får en kvalitativ produkt.

Ingredienser

Se till att produkten inte innehåller för mycket tillsatser eller konserveringsmedel. Det bästa kosttillskottet ska vara gjort av ren bidrottninggelé helt utan onödiga tillsatser. Läs alltid innehållsförteckningen noga innan du köper något för att se till att det inte finns något som du är allergisk mot eller inte vill ha i din kropp.

Kvalitet

Leta efter ett märke som använder högkvalitativa ingredienser och har ett bra rykte. Det är också viktigt att välja ett märke som har en god hygien och följer höga standarder för produktionen. Så läs recensioner, fråga vänner och undersök olika märken för att hitta det märket som passar dig bäst.

Dosering

Läs noga igenom doseringen på förpackningen och följ instruktionerna. Följ också råd från din läkare eller annan hälsovårdsprofessional. Det är viktigt att inte överdosera ett kosttillskott, så följ alltid rekommendationerna från tillverkaren och rådfråga en läkare om du är osäker.

Pris

Jämför priser på olika märken och varumärken, men kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Det är viktigt att välja ett kosttillskott som är välrenommerat och innehåller högkvalitativa ingredienser. Men det betyder inte att du måste betala en förmögenhet för ett bra kosttillskott, så jämför priser och se till att du får mest för pengarna.

Så, nu har du alla verktygen du behöver för att hitta det bästa bidrottninggelé kosttillskottet för dig. Köp inte det första kosttillskottet du ser, ta lite tid och jämför olika märken för att hitta det som passar dig bäst.

bikupa

Fördelar med bidrottninggelé

Bidrottninggelé är ett kosttillskott som är känt för att ha många fördelar för hälsan. Det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret, öka energinivån, främja hälsan hos hud, hår och naglar och reglera hormonbalansen i kroppen. Det är också en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för vår hälsa.

Förbättrar immunförsvaret

En av de främsta fördelarna med bidrottninggelé är att det kan hjälpa till att förbättra immunförsvaret. Bidrottninggelé innehåller höga nivåer av immunglobuliner, som är proteiner som hjälper kroppen att bekämpa infektioner. Dessa immunglobuliner kan hjälpa till att förhindra att virus och bakterier tränger in i kroppen och orsakar sjukdom.

Ökar energinivån

Bidrottninggelé är också känt för att öka energinivån. Det innehåller näringsämnen som är viktiga för att producera energi, inklusive B-vitaminer och järn. Dessa näringsämnen kan hjälpa kroppen att bättre utnyttja maten som vi äter och ge oss mer energi under dagen.

Främjar hälsan hos hud, hår och naglar

Bidrottninggelé kan också hjälpa till att främja hälsan hos hud, hår och naglar. Det innehåller höga nivåer av kollagen, som är viktigt för att hålla huden fast och förebygga rynkor. Det innehåller också höga nivåer av keratin, som är viktigt för att hålla håret och naglarna starka. Dessa näringsämnen kan hjälpa till att ge huden, håret och naglarna en frisk och ungdomlig utseende.

Reglerar hormonbalansen

Bidrottninggelé är också känt för att hjälpa till att reglera hormonbalansen i kroppen. Det innehåller enzymer och hormoner som kan hjälpa till att balansera hormonnivåerna i kroppen. Detta kan vara särskilt användbart för kvinnor som lider av hormonella obalanser, som exempelvis PMS eller klimakteriebesvär.

Således kan bidrottninggelé vara ett utmärkt kosttillskott för att främja och vårda kroppen och hälsan. Det är viktigt att välja en kvalitativ produkt och att alltid rådfråga en läkare innan man börjar ta det, särskilt om man har någon medicinska tillstånd.

Innehållet i bidrottninggele

Bidrottninggelé är en komplex, näringsrik substans producerad av arbetsbin. Den används som föda för alla binlarver under de första dagarna av deras liv och är den exklusiva födan för drottningbin under hela deras livslängd. Dess unika sammansättning ger drottningen en betydligt längre livslängd och förbättrad reproduktiv förmåga jämfört med arbetsbin. Här är de huvudsakliga komponenterna i bidrottninggelé:

 • Vatten: Utgör ungefär 60-70% av dess totala innehåll, vilket är viktigt för geléns textur och konsistens.
 • Proteiner: Cirka 12-15% av gelén består av proteiner, inklusive ett antal unika proteiner som kallas för royalactiner. Dessa proteiner anses vara nyckeln till de många fördelarna med bidrottninggelé.
 • Sockerarter: Den innehåller också cirka 10-16% sockerarter, främst i form av enkla sockerarter som glukos och fruktos, vilket bidrar till energi.
 • Fetter: Ungefär 3-6% av gelén består av fetter, inklusive viktiga fettsyror som bidrar till dess näringsvärde.
 • Vitaminer: Den innehåller en rad vitaminer, särskilt B-vitaminer som tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotensyra(B5), pyridoxine (B6), inositol (B8), och folsyra (B9).
 • Mineraler: Bidrottninggelé innehåller spår av mineraler som kalcium, koppar, järn, fosfor, kalium, silikon, och svavel.
 • Aminosyror: Den innehåller alla åtta essentiella aminosyror, vilket gör den till en komplett proteinkälla.
 • Bioaktiva föreningar: Inkluderar antioxidanter och antibakteriella ämnen som kan spela en roll i dess hälsobefrämjande egenskaper.
 • Spårämnen och enzymer: Den innehåller även en mängd spårämnen och enzymer som är viktiga för biologiska processer.

Nackdelar med Bidrottninggelé:

 • Magbesvär: Användare kan uppleva uppblåsthet, illamående eller annat obehag. Detta kan vara en reaktion på att kroppen anpassar sig till det nya ämnet. Symtomen är oftast milda och övergående, men vid förvärring bör man upphöra med användningen och konsultera en läkare.
 • Allergiska Reaktioner: Vissa individer kan utveckla allergiska reaktioner, som kan inkludera hudutslag, svullnad, och i allvarligare fall, andnöd. Vid uppkomst av dessa symtom är det viktigt att omedelbart sluta använda produkten och söka medicinsk hjälp.
 • Interaktioner med Mediciner: Bidrottninggelé kan interagera negativt med vissa läkemedel. Det är särskilt viktigt att vara försiktig om man tar blodförtunnande mediciner, läkemedel för diabetes, eller hormonbehandlingar. Rådfråga alltid en läkare före användning om du tar några mediciner.
 • Hormonell Påverkan: På grund av dess potentiella hormonella effekter bör personer med hormonrelaterade tillstånd, såsom bröstcancer eller andra hormonkänsliga tillstånd, vara försiktiga med användning av bidrottninggelé.
 • Kvalitetsvariationer: Kvaliteten och sammansättningen av bidrottninggelé kan variera beroende på produktionsmetoder och ursprung, vilket kan påverka både effektivitet och säkerhet.
 • Överkänslighet hos Personer med Allergi mot Biprodukter: Individer med allergi mot biprodukter, inklusive honung eller pollen, löper ökad risk för allergiska reaktioner.

Kom ihåg att övervaka din hälsa och vara medveten om potentiella biverkningar när du använder bidrottninggelé. Vid uppkomst av allvarliga eller långvariga biverkningar är det viktigt att omedelbart sluta använda produkten och söka medicinsk hjälp.

Var alltid uppmärksam på din hälsa och se till att vara medveten om eventuella biverkningar som kan uppstå vid användning av bidrottninggelé. Om du skulle uppleva allvarliga eller varaktiga biverkningar bör du såklart sluta ta kosttillskottet.

 

vanliga frågor om Bidrottninggelé

FAQ: Vanliga frågor om bidrottninggelé

Varför ska jag ta bidrottninggelé?

Många väljer att ta bidrottninggelé som kosttillskott för att förbättra immunförsvaret, öka energinivån, främja hälsan hos hud, hår och naglar och reglera hormonbalansen i kroppen.

Hur ska jag ta bidrottninggelé?

Följa alltid tillverkarens rekommendationer när du börjar ta bidrottninggelé. Det är vanligtvis rekommenderat att ta ett visst antal kapslar eller teskedar per dag, beroende på varumärket.

Kan man överdosera?

Det är möjligt att överdosera bidrottninggelé genom att ta för höga doser. Överdosering kan leda till magbesvär, illamående och andra obehagliga symtom. Det är också viktigt att komma ihåg att alla personer är olika och kan ha olika reaktioner på olika doseringar av ett kosttillskott.

Kan bidrottninggelé hjälpa att bli gravid lättare?

Det finns viss forskning som tyder på att bidrottninggelé kan hjälpa till att öka fertiliteten hos både män och kvinnor. Bidrottninggelé är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för reproduktionshälsan som proteiner, aminosyror, vitaminer (bland annat flera b-vitaminer samt folsyra) och mineraler. Dessa näringsämnen kan hjälpa till att främja hormonbalansen i kroppen och därmed öka chanserna till befruktning.

Det finns också forskning som tyder på att bidrottninggelé kan hjälpa till att reglera menstruationscykeln och öka livmoderslemhinnan, vilket kan göra det lättare för ett befruktat ägg att fästa.

Men det är viktigt att notera att det inte finns nog med bevis för att garantera att bidrottninggelé kan hjälpa till att öka chanserna, så om det är ett problem som ni står inför är det bättre att rådfråga en läkare.

Hjälper det mot klimakteriebesvär?

Det finns många som upplever att bidrottninggelé hjälper till att lindra vissa klimakteriebesvär. Bidrottninggelé är en naturlig källa till en mängd näringsämnen som är viktiga för hormonbalansen i kroppen, vilket kan minska symtomen på klimakteriet.

Användare vittnar om att det hjälper till att minskar vallningar och ångest, samt hjälper till att förbättra humöret och sömnen hos de som genomgår klimakteriet.

Men det är viktigt att notera att det inte finns nog med forskning för att det skulle ha någon effekt att lindra alla klimakteriebesvär.

Kan bidrottninggelé kombineras med andra kosttillskott för att stärka effekten?

Bidrottninggelé kan kombineras med andra kosttillskott och det kan förstärka dess effekter och även ge ytterligare hälsofördelar. Vilket tillskott du ska kombinera det med beror på vilka hälsoeffekter du är ute efter. Här är några tillskott som kan kombineras med bidrottninggelé för bättre effekt:

 1. Propolis: En annan biprodukt med starka antibakteriella och antivirala egenskaper. Kombinationen av bidrottninggelé och propolis kan stärka immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa infektioner.

 2. Vitaminer och mineraler: Att kombinera bidrottninggelé med ett multivitamin kan hjälpa till att säkerställa att du får alla nödvändiga näringsämnen som din kropp behöver. Tänk på att det finns speciellt multivitamintillskott för kvinnor

 3. Omega-3: Viktiga fettsyror som är avgörande för hjärnhälsa, kognitiv funktion och antiinflammatoriska effekter. Att kombinera bidrottninggelé med omega-3-tillskott kan främja en hälsosam hjärnfunktion och kognition.

 4. Kollagen: Ett protein som är viktigt för hudens elasticitet och fasthet. Kombinationen av bidrottninggelé och kollagen kan ge ytterligare fördelar för hudhälsan och förbättra hudens utseende och känsla.

 5. Antioxidanter: Bidrottninggelé är rik på antioxidanter, och att kombinera det med andra antioxidantrika tillskott, såsom C-vitamin, E-vitamin eller grönt te, kan förstärka dess förmåga att skydda kroppen mot skador från fria radikaler.

 6. Adaptogener: Örter som ashwagandha, rhodiola rosea eller ginseng kan kombineras med bidrottninggelé för att förbättra kroppens förmåga att hantera stress och främja en känsla av välbefinnande.

Tänk på att varje individ är unik och kan reagera olika på olika kombinationer av kosttillskott. Börja därför försiktigt med en liten dos av varje ämne för att se om du råkar ut för några biverkningar.

bidrottninggele test

Så gjorde vi testet

Vi på företaget har genomfört omfattande tester för att utvärdera olika bidrottninggeléprodukter på marknaden. Vi har tagit hänsyn till flera faktorer för att bedöma kvaliteten på produkterna och hjälpa våra kunder att hitta en produkt som passar deras behov. Vi har beställt hem 23 produkter och utvärderat dem på följande punkter: 

Innehåll

 1. Hur mycket bidrottninggelé ingår per dosering i produkten?
 2. Har produkten tillräckligt hög dos för att ge önskade hälsofördelar?
 3. Innehåller produkten några andra ingredienser utöver bidrottninggelé?

Kvalitet

 1. Är produkten tillverkad enligt HACCP och GMP standarder?
 2. Har produkten fått några certifieringar som indikerar dess höga kvalitet?
 3. Varifrån kommer råvaran för produkten och hur har den bearbetats för att säkerställa dess kvalitet?

Pris

 1. Vad är priset för produkten?
 2. Hur jämför sig priset för produkten med priset för liknande produkter på marknaden?
 3. Är priset för produkten rimligt i förhållande till dess kvalitet?

Kundbetyg

 1. Vilka typer av recensioner har produkten fått från kunderna?
 2. Finns det några specifika egenskaper hos produkten som kunderna särskilt uppskattar?
 3. Finns det några specifika egenskaper hos produkten som kunderna inte uppskattar?

Vi har utfört grundliga tester av flera olika bidrottninggeléprodukter och bedömt deras kvalitet utifrån faktorer som innehåll, tillverkningsstandarder, certifieringar, pris och kundbetyg. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan vi hjälpa våra kunder att välja en högkvalitativ produkt som passar deras behov och förväntningar. De 5 produkterna som fick högst totalbetyg finns med i den här artikeln. 

Vi hoppas att vårt test hjälper dig att hitta den bästa bidrottninggelen för just dina behov.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
18 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu