Bästa L-Tyrosin 2023

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Genomgång av de bästa tyrosintillskotten och vad du bör tänka på innan du köper dem
Tyrosin - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,5 Core Tyrosine Caps Core Tyrosine Caps
Pris
229 kr
Till butik
betyg 4,3 Healthwell Tyrosin 500 Healthwell Tyrosin 500
Pris
159 kr
Till butik
betyg 4,1 Core Tyrosine Core Tyrosine
Pris
129 kr
Till butik
betyg 4,1 Healthwell Tyrosin 1000 Healthwell Tyrosin 1000
Pris
239 kr
Till butik
betyg 3,9 Thorne Thyrocsin Thorne Thyrocsin
Pris
459 kr
Till butik
Se alla testvinnare

L-tyrosin är en icke-essentiell aminosyra som spelar en avgörande roll i många av kroppens biologiska processer, inklusive proteinsyntes, produktion av signalsubstanser och hormoner samt kognitiv funktion. Med ökad medvetenhet om betydelsen av god hälsa och välmående söker allt fler efter kosttillskott som kan hjälpa dem att uppnå optimal hälsa och förbättra sin mental och fysisk prestation. Tyrosintillskott har blivit alltmer populära, då de har visat sig ha många hälsofördelar och kan stödja både fysisk och mental välmående.

I denna artikel kommer vi att utforska vad L-tyrosin är, dess hälsofördelar och hur det kan bidra till att förbättra både kognitiva och fysiska funktioner. Vi kommer också att ta upp eventuella biverkningar och risker med att ta tyrosintillskott. Därefter kommer vi att presentera de bästa tyrosintillskotten som finns på marknaden idag, baserat på kvalitet, pris och användarrecensioner, så att du kan göra ett välgrundat val för att stödja din kropp på bästa möjliga sätt. Detta är möjligt tack vare vårt test där vi beställt hem och utvärderat de 17 mest populära tyrosintillskotten. De 5 som fick högst betyg presenterar vi längre ner i den här artikeln. Core Tyrosine Caps utsågs till bäst i test.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa L-Tyrosin i september 2023

 1. Core Tyrosine Caps Bästa tyrosin kapslar: 4,5/5
 2. Healthwell Tyrosin 500 Bästa veganska tyrosin: 4,3/5
 3. Core Tyrosine Bästa tyrosin pulver: 4,1/5
 4. Healthwell Tyrosin 1000 Bästa högdoserade tyrosin: 4,1/5
 5. Thorne Thyrocsin Bästa kombinationstillskottet med tyrosin: 3,9/5
 1. 1. Bästa tyrosin kapslar: Core Tyrosine Caps

  Prisvärda tyrosinkapslar i hög dos och fritt från konserveringsmedel
  4,5
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  4,7/5
  Pris
  4,4/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Portioner: 120 st
  • Pris / portion: 1,91 kr
  • Tyrosin / port: 600 mg
  • Kapselskal: Animaliskt
  core tyrosine caps 2 core tyrosine caps 3 core tyrosine caps 6 core tyrosine caps 4 core tyrosine caps 5 core tyrosine caps 1 core tyrosine caps 7

  Core Tyrosin Kapslar innehåller en bra mängd tyrosin som hjälper människor som tränar mycket att hålla energin och prestationsförmågan på topp, samtidigt som aminosyran hjälper kroppen att återhämta och bygga upp sig efter ett tufft pass.

  Kapslarna är enkla att svälja och man bör ta dem på tom mage då tyrosin enklast tas upp då. Börja med en om dagen och öka sedan till två. Många upplever att kapslarna också kan hjälpa till under stressiga perioder eller om man lider av ångest. Produkten finns dessutom i pulverform till ett lite bättre pris för den som föredrar det. 

  De "bästa kasplarna" i testet var utan tvekan Core Tyrosine Caps. Hög renhetsnivå och bra prissättning gör det till en given testfavorit. Däremot är de inte certifierat veganvänliga.

  Fördelar

  • 4.6 / 5 användarbetyg
  • Rent L-tyrosin
  • God biotillgänglighet

  Nackdelar

  • Ej lämpliga för veganer
  Produkten finns att köpa här:
  229 kr
  229 kr
 2. 2. Bästa veganska tyrosin: Healthwell Tyrosin 500

  Svensktillverkat tyrosintillskott i vegetabilisk kapsel
  4,3
  Innehåll
  4,3/5
  Användning
  4,6/5
  Pris
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Portioner: 60 st
  • Pris / portion: 2,65 kr
  • Tyrosin / port: 500 mg
  • Kapselskal: Vegetabiliskt

  En svensktillverkad produkt från Healthwell som passar veganer då kapslarna är tillverkade av det vegetabiliska ämnet cellulosa. En produkt både för dem som söker bra träningsresultat och en god mental hälsa, då tyrosin stimulerar produktionen av adrenalin och dopamin och därmed ger energi och välbefinnande. I kombination med varandra ger dessa två ämnen en positivare och mer fokuserad attityd, vilket hjälper både på gymmet och i vardagslivet!

  Ämnet tas lätt upp av kroppen och allra bäst är om man tar kapslarna på tom mage. Börja alltid med den lägsta dosen, en kapsel, och öka gradvis till max tre kapslar. 

  Det bästa "veganska alternativet" stod Healthwell Tyrosin 500 för. Vi gillar att kapslarna är helt vegetabiliska. Däremot får man definitivt även betala premium för att slippa animaliska produkter.

  Fördelar

  • 4.9 / 5 användarbetyg
  • Svensktillverkad
  • 100 % tyrosin
  • Vegansk kapsel

  Nackdelar

  • Välj Core Tyrosine Caps om du inte är vegan pga priset
  Produkten finns att köpa här:
  159 kr
  159 kr
 3. 3. Bästa tyrosin pulver: Core Tyrosine

  Ett prisvärt tyrosinpulver som smidigt kan blandas ner i en PWO för att boosta effekten
  4,1
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  3,9/5
  Pris
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Portioner: 57 st
  • Pris / portion: 2,26 kr
  • Tyrosin / port: 3500 mg
  • Kapselskal: N/A
  core tyrosine 1 core tyrosine 2 core tyrosine 5 core tyrosine 4 core tyrosine 3

  Det här är ett kosttillskott i pulverform som särskilt passar människor som tränar mycket och samtidigt vill gå ner i vikt. Eftersom tyrosin hjälper oss att producera de tre viktiga hormonerna dopamin, adrenalin och noradrenalin får kroppen precis den extra kick som den behöver samtidigt som den hjälper till att hålla ämnesförbränningen fullt fungerande. När man tränar hårt är det viktigt att man håller energin på topp så att bästa möjliga resultat kan uppnås!

  Fördelen med pulver är att man kan mäta upp sin dos mycket exakt och om man vill börja med lite är det enkelt att göra så. Tack vare skopan som kommer med förpackningen är det enkelt som en plätt att få i sig precis den mängd man vill ha. Efter en kort tid kommer verkningarna av de extra halterna av aminosyran gör sig kännbara men om man får huvudvärk eller migrän kan det bero på att man fått i sig för mycket. 

  Vill du dosera på egen hand så är Core Tyrosine definitivt det "bästa pulvret". Vi gillar att man slipper tillsatser och får mycket l-tyrosin för pengarna. Ett måste om du anser att du själv vet bäst hur mycket du behöver.

  Fördelar

  • 4.6 / 5 användarbetyg
  • 0.5 skopa / dag
  • Använd dagligen

  Nackdelar

  • Använd ej om du är gravid, ammar, medicineras, har hjärtproblem, högt blodtryck eller lider av annat medicinskt tillstånd.
  Produkten finns att köpa här:
  129 kr
  129 kr
 4. 4. Bästa högdoserade tyrosin: Healthwell Tyrosin 1000

  Högdoserat tyrosintillskott i vegetabilisk kapsel
  4,1
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  3,7/5
  Pris
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Portioner: 60 st
  • Pris / portion: 3,98 kr
  • Tyrosin / port: 1000 mg
  • Kapselskal: Vegetabiliskt
  healthwell tyrosin 1000 1 healthwell tyrosin 1000 2 healthwell tyrosin 1000 3 healthwell tyrosin 1000 4 healthwell tyrosin 1000 5 healthwell tyrosin 1000 6

  Tyrosin 1000 från Healthwell är ett bra kosttillskott för personer som har problem med sköldkörteln och vill ta kontroll över sina hormoner. Kapslarna hjälper kroppen att reglera både ämnesomsättning och producera dopamin, vilket är viktiga byggstenar för att må bra och känna sig frisk. Genom att inta Tyrosin på tom mage blir upptaget bättre och mer effektfullt. Därför bör du ta dem tidigt på morgonen eller sent på kvällen.

  För dig som söker ett effektivt tillskott är detta ett perfekt alternativ med sina 1 000 mg per tablett. De ger både en snabbare och mer effektiv effekt än de svagare tabletterna som finns på marknaden. Tabletterna har dessutom ingen otrevlig bismak eller lukt som gör de svåra att svälja. Ett stort plus är även möjligheten att välja olika storlek på burken.

  De "bästa högdoserade kapslarna" är Healthwell Tyrosin 1000. Definitivt det bästa valet för att ha tillgång till höga nivåer av l-tyrosin när man är på språng. Plus i kanten för att de även håller hög nivå av renhet.

  Fördelar

  • Hög dos
  • Vegetabilisk kapsel
  • Höga externa kundrecensioner

  Nackdelar

  • Välj Healthwell Tyrosin 500 om du tror att halva dosen räcker
  Produkten finns att köpa här:
  239 kr
  239 kr
 5. 5. Bästa kombinationstillskottet med tyrosin: Thorne Thyrocsin

  Ett tyrosintillskott kombinerat med vitaminer och mineraler som för vissa fungerar bättre än Levaxin
  3,9
  Innehåll
  4,3/5
  Användning
  4,4/5
  Pris
  3,3/5
  Vårt betyg:
  3,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Portioner: 60 st
  • Pris / portion: 7,65 kr
  • Tyrosin / port: 500 mg
  • Kapselskal: Vegetabiliskt
  thorne thyro 5 thorne thyro 1 thorne thyro 6 thorne thyro 3 thorne thyro 4 thorne thyro

  Ett kosttillskott som kombinerar tyrosin med jod, som stimulerar och skyddar sköldkörteln, och Ashwagandha, som både fungerar uppbyggande och som reducerar stress och oro. Kapslarna är vegetabiliska och man kan ta två kapslar på tom mage, två gånger om dagen. Produkten innehåller även selen, B12, C-vitamin, E-vitamin och zink, och fungerar därmed som ett multivitamin som särskilt passar aktiva personer som vill stärka sig både fysiskt och mentalt. Kombinationen främjar immunförsvaret, uppbyggandet av musklerna, främjar den mentala koncentrationen och maximerar både träning och sömn. 

  Som "bästa kombinationstillskottet med tyrosin" är Thorne Thyrocsin en spännande produkt. Tillsatt ashwagandha, B12, Zink, C-vitamin och E-vitamin gör det till en mångfacetterad produkt för kalibrering av hormoner och ökad prestanda.

  Fördelar

  • 5 / 5 användarbetyg
  • 2 kaps / dag
  • Med vitaminer och mineraler

  Nackdelar

  • Priset
  Produkten finns att köpa här:
  459 kr
  459 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Tyrosin Portioner Pris / portion Tyrosin / port Kapselskal Totalbetyg Pris
Core Tyrosine Caps 120 st 1,91 kr 600 mg Animaliskt Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
229 kr
Healthwell Tyrosin 500 60 st 2,65 kr 500 mg Vegetabiliskt Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
159 kr
Core Tyrosine 57 st 2,26 kr 3500 mg N/A Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
129 kr
Healthwell Tyrosin 1000 60 st 3,98 kr 1000 mg Vegetabiliskt Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
239 kr
Thorne Thyrocsin 60 st 7,65 kr 500 mg Vegetabiliskt Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris från
459 kr
viktiga faktorer för att välja rätt tyrosin

Hur man väljer rätt tyrosin

Kosttillskott med L-tyrosin ska, likt alla andra typer av kosttillskott, användas på ett sunt sätt. Ett tillskott är med andra ord aldrig tänkt att fungera som ett substitut för en varierad och näringsrik kost. Att se över sin diet och om man eventuellt skulle kunna göra några förändringar i kosten bör således alltid vara steg ett - innan du  börjar komplettera med tillskott. Vill du ändå testa ett tillskott bör du tänka lite extra på följande punkter:

 • kvalitetKvalitet

  Satsa på en produkt av bra kvalitet. Välj ett så “rent” tillskott som möjligt och försök att undvika sorter med mycket tillsatser och utfyllnadsmedel.
 • allergi

  Allergi

  Är du allergisk mot något? Var då noggrann med att kontrollera hela innehållsförteckningen innan du köper ett kosttillskott.
 • tillverkare

  Tillverkare

  Köp endast välkända märken från seriösa återförsäljare såsom apotek, hälsokostaffärer, sportbutiker och dagligvarubutiker.
 • innehall

  Innehåll

  Prioritera bra innehåll framför billigast pris, men tro inte att ett tillskott är garanterat bättre bara för att det är dyrare.
 • dosering

  Dosering

  Börja inte experimentera själv med doseringen utav kosttillskott utan följ alltid tillverkarens doseringsanvisningar för den produkt du köper
 • mat

  Intag

  Vidare är det bra att alltid inta sitt tyrosintillskott omkring 30 minuter före en måltid. Detta gäller alla enskilda aminosyror, och syftar till att optimera kroppens upptag så mycket som möjligt.
lakare med modell av skoldkortel

Vad är L-tyrosin bra för?

Om du är en person som tränar eller ägnar dig åt någon fysisk aktivitet, har du förmodligen hört talas om de gynnsamma effekterna av aminosyran L-tyrosin, eller bara tyrosin. Specifikt tros tyrosin hjälpa till att underlätta produktionen av hormonerna dopamin, noradrenalin och adrenalin.

Tyrosin är en av alla de aminosyror som används vid proteinsyntesen för att omvandla protein till muskler. Tyrosin är inte en essentiell aminosyra, det vill säga att kroppen kan producera den själv med hjälp av andra aminosyror, men omvandlingen sker bara till en viss grad.

Dessa hormoner kallas ofta för "fight or flight"-hormoner eftersom de underlättar många processer som är involverade i defensivt eller aggressivt beteende. Av denna anledning tros tyrosin ge lindring från symptom associerade med depression, trötthet, stress, ångest och panikattacker.

Det är dock värt att notera att bevisen som stöder fördelarna med tyrosin är begränsade. Med andra ord, vi har inte tillräckligt med bevis för att indikera att tyrosin är säkert eller effektivt för långvarig användning.

tyrosin bra för stress och ångest

Fördelar med L-tyrosin

Som vi nämnde ovan är den största fördelen med tyrosin att det tros hjälpa till att lindra symtom associerade med depression, stress, ångest och panikattacker. Vissa experter föreslår till och med att tyrosin kan hjälpa till att minska abstinenssymptomen i samband med att sluta med nikotin och droger.

L-tyrosin fyller flera mycket viktiga funktioner i kroppen, av vilka följande hör till de mest centrala:

 • Uppbyggande av protein
 • Omvandlas till sköldkörtelhormonet tyroxin vilket är avgörande för kroppens förmåga att omsätta näring till energi - alltså upprätthålla en normal ämnesomsättning.
 • Skyddar kroppens celler mot att brytas ned av så kallade fria radikaler
 • Har en förmedlande roll vid bildandet av signalsubstanserna dopa och dopamin - vilka i sin tur är viktiga för att reglera humör och sinnesstämning.
 • Viss aptithämmande effekt genom bildandet av noradrenalin. Kan därmed eventuellt vara behjälpligt vid önskan om viktnedgång och ett mer balanserat matintag.
 • Frisättning av tillväxthormoner - kan ge snabbare resultat vid träning och muskelbyggande.

Utöver ovanstående effekter, vilka är de som generellt förknippas med L-tyrosin, finns också vissa studier som tyder på att L-tyrosin kan ha en positiv inverkan på sömnen (i synnerhet i kombination med tryptofan), samt kunna lindra en del symtom hos patienter med Parkinson. Tillskott av L-tyrosin kan även lindra allergier, hösnuva, högt blodtryck samt minska risken för depression hos kvinnor som äter p-piller och som sedan tidigare har en brist på ämnet.

tyrosin klimakteriet

Klimakteriet

Dessutom har tyrosin studerats för dess effekter på klimakteriet, vilket är den tidsperiod då hormonproduktionen börjar minska och orsakar många av de symtom som är förknippade med klimakteriet. L-tyrosin kan ge en viss fördel för att minska vissa klimakteriebesvär. Ytterligare studier behövs för att bekräfta dessa fynd. Det finns ämnen som generellt har bättre effekt mot klimakteriebesvär, vilket vi upptäckte i vårt test av kosttillskott för klimakteriebesvär.

tyrosin brist symtom

Brist på tyrosin

Om din kropp inte producerar tillräckligt med tyrosin eller om du inte får i dig tillräckligt genom kosten, kommer du att börja uppleva symtom på ett tyrosinunderskott.

Några av de vanligaste symtomen på ett tyrosinbrist inkluderar:

 • Depression
 • Brist på energi
 • Ångest
 • Koncentrationssvårigheter
 • Irritabilitet
 • Sömnproblem
 • Överätande

tyrosin risker

Risker med tyrosin

Eftersom tyrosin är en aminosyra anses det i allmänhet vara säkert. Men som med de flesta mediciner och kosttillskott kan det finnas vissa biverkningar i samband med långvarig användning. Låt oss ta en titt på några av de vanliga biverkningarna som identifierats i forskningsstudier.

Biverkningar

tyrosin biverkningar

Ångest och oroskänslor kan förstärkas för vissa som tar tyrosintilskott

Biverkningar av tyrosintillskott är ovanliga under förutsättning att man tar den rekommenderade dagliga dosen. Det finns däremot vissa belägg för att personer som lider av ångest och oro kan uppleva förvärrade besvär vid intag av extra L-tyrosin. Detta eftersom effekten kan bli för stark och orsaka en viss obalans. Av samma anledning kan man också få oönskade bieffekter av tyrosintillskott om man samtidigt äter antidepressiva läkemedel. Alltför höga doser kan också ge en toxisk effekt som utlöser migränanfall, varför personer som lider av just migrän helst ska vara försiktiga med att ta L-tyrosin.

Har man oro, ångest eller migrän och samtidigt ett behov av att öka på sitt intag av L-tyrosin, kan man med fördel satsa på naturliga källor snarare än syntetiska tillskott. Livsmedel med bra nivåer av L-tyrosin är bland annat kyckling, kalkon, ägg, nötter, keso, pumpakärnor, tonfisk, vetekli och sötmandlar.

Vilka personer ska inte ta kosttillskott med tyrosin?

Aminosyran L-tyrosin fyller flera livsviktiga funktioner i kroppen - men att ta det som tillskott är trots det inte lämpligt för alla. Förutom att iaktta försiktighet om man lider av oro, ångest eller migrän - bör man också undvika tillskott med L-tyrosin om man har något eller några av följande tillstånd:

 • Melanom
 • Högt blodtryck
 • Graviditet och amning
 • Fenylketonuri
 • Depression som behandlas med MAO-hämmande läkemedel
vanliga frågor om Tyrosin

FAQ: Vanliga frågor om L-Tyrosin

Nedan svarar vi på de vanligaste frågorna vi får inskickade till oss

Hur starkt tyrosintillskott ska jag välja?

Effekten vid olika doser skiljer sig från person till person och allt mellan 500 - 4000 mg har setts ge bra effekt utan några större risker för biverkningar.

En vanlig dosering är en kapsel på 500 - 1000 mg tyrosin. Börja med en lägre dos och prova sedan att öka dosen om du inte uppnår önskad effekt.

Tänk dock på att alltid följa tillverkarens doseringsinstruktioner!

Hur påverkar tyrosin hjärnan?

Tyrosin är en viktig komponent för hjärnans funktion eftersom det är en förlängningskedja för att producera viktiga neurotransmittorer, som dopamin och noradrenalin. Dessa neurotransmittorer är ansvariga för många viktiga funktioner i hjärnan, som koncentration, uppmärksamhet, motivation och humör. Tyrosin har också visat sig ha en positiv inverkan på prestationsförmågan under stressiga situationer, vilket kan vara till nytta för personer som arbetar under högt tryck eller idrottare som presterar under tävling.

Därför är tyrosin ofta ett viktigt element i kosttillskott för hjärnan, som är utformade för att stödja hjärnans funktion och prestanda. Kosttillskotten innehåller vanligtvis tyrosin i form av en aminosyrakombination, tillsammans med andra viktiga näringsämnen och förstärkande ingredienser, som taurin och ginkgo biloba, för att maximera hjärnans förmåga.

Kan tyrosin användas som en pre-workout?

Ja, tyrosin kan användas som en pre-workout (PWO). Tyrosin är en viktig aminosyra som spelar en central roll i produktionen av viktiga neurotransmittorer, som dopamin och noradrenalin. Dessa neurotransmittorer är ansvariga för många viktiga funktioner i hjärnan, inklusive koncentration, uppmärksamhet, motivation och humör. Tyrosin har också visat sig ha en positiv inverkan på prestationsförmågan under stressiga situationer, som t.ex. idrottande under tävling eller hårt arbete.

Vilket tyrosintillskott är bäst?

Man kan inte riktigt säga att ett tyrosintillskott är bäst. Budget, form på tillskottet och dosering är bara några av de faktorer som skiljer sig från person till person. 

Men bästa tillskottet för de allra flesta har i vårt test blivit Core Tyrosine Caps. Ett prisvärt alternativ som fått höga betyg av både oss och tidigare kunder.

Vilka andra tillskott kan jag använda för att förbättra min kognitiva funktion och stresstålighet?

Utöver tyrosin kan du prova fenylalanin, rhodiola rosea, B-vitaminer, koffein och ginseng för att förbättra koncentration, minne, stresshantering och mental prestanda. Dessa tillskott kan hjälpa dig att hantera stressiga situationer och förbättra din kognitiva funktion under hög arbetsbelastning.

tyrosin test

Så gjorde vi testet

Tyrosintillskott kommer i ganska många olika former. Det kan vara allt från kapslar och pulver med 100% tyrosin till kombinationstillskott med mängder av aktiva ingredienser. För att göra vårt test så rättvist som möjligt delade vi in tillskotten i fem olika kategorier och utsåg en testvinnare i varje kategori. 

För att avgöra vilket tyronsintillskott som är bäst inom varje kategori lät vi vår testpanel använda tillskotten i en månads tid. Därefter fick de betygsätta varje tillskott på fem punkter och vinnaren i varje kategori är den produkt som fått högst betyg av panelen. Totalt testades 17 olika tyrosinprodukter. Till sin hjälp med betygsättningen hade testpanelen följande frågor: 

 • Innehåll: Vad innehåller produkten? Är det 100% tyrosin eller innehåller den några andra aktiva ämnen som förbättrar effekten? Innehåller produkten mycket onödiga tillsatser? Är produkten vegansk eller innehåller några andra allergener? 
 • Användning: Löser sig pulvret lätt i vatten? Är det lätt att dosera önskad mängd? Hur smakar det? Om kapslar, är det lätta att svälja? Hur många kapslar behöver man ta åt gången?
 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir priset per portion och dag? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa den?
 • Kvalitet: Vem har tillverkat tillskottet och var är det tillverkat? Kan man lita på att det innehåller angiven mängd tyrosin?
 • Kundbetyg: Vad tycker tidigare kunder om produkten? Vad är bra och dåligt? Vilket snittbetyg har den fått hos återförsäljare? 
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
53 röster, Betyg: 4.6 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu