Bästa Glukomannan 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Vi har undersökt utbudet noga och här är våra val som bästa glukomannan.
Glukomannan - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Protein.se Hungerdämpare 2.0 Protein.se Hungerdämpare 2.0
Pris
249 kr
Till butik
betyg 4,5 Diet Glukomannan Diet Glukomannan
Pris
199 kr
Till butik
betyg 4,4 Healthwell Glukomannan Fiber Healthwell Glukomannan Fiber
Pris
199 kr
Till butik
betyg 4,3 Weight World Glucomannan Komplex Weight World Glucomannan Komplex
Pris
219 kr
Till butik
betyg 4,1 WellAware Glukomannan 100 caps WellAware Glukomannan 100 caps
Pris
199 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Glukomannan är en typ av kostfiber som härstammar från konjakrot, en växt som framförallt odlas i Asien. Det är en av de mest vattenlösliga fibrerna och kan absorbera upp till 50 (!) gånger sin egen vikt i vatten, vilket gör det till ett effektivt kosttillskott för viktminskning och blodsockerreglering.

Glukomannan har visat sig ha många hälsofördelar. Det hjälper till att stilla hungern och minska aptiten genom att det bildas en geléaktig substans i magen som signalerar till hjärnan att du är mätt. Genom den ölade mättnadskänslan stoppar du i dig mindre mat och får på så sätt i dig mindre kalorier och går därmed ner i vikt lättare. Dessutom kan glukomannan hjälpa till att sänka blodsockernivåerna genom att minska absorptionen av socker och kolhydrater från maten. Det kan också hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna genom att det binder kolesterol i tarmen. Ett intressant användningsområde för glukomannan är dess roll i produktionen av shiratakinudlar. Dessa nudlar, som görs av konjakrot, är nästan kalorifria och har blivit populära i lågkolhydratkost och som ett alternativ för dem som vill minska sitt intag av vanlig pasta.

Vi har utvärderat mer än 20 kosttillskott med glukomannan och presenterar här våra favoriter. Bäst av alla blev Protein.se Hungerdämpare 2.0 som är ett prisvärt kosttillskott av hög kvalitet med en hög dosering av glukomannan.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa glukomannan 2024

 1. Hungerdämpare 2.0, 150 Kapslar Glucomannan Bäst i test: 4,7/5
 2. Diet Glukomannan Bäst kundbetyg: 4,5/5
 3. Healthwell Glukomannan Fiber Bästa premiumvalet: 4,4/5
 4. Glucomannan Komplex Bästa komplex: 4,3/5
 5. WellAware Glukomannan 100 caps Bästa lågdoserade: 4,1/5
 1. 1. Bäst i test: Protein.se Hungerdämpare 2.0

  Populär och prisvärd vegansk produkt med kapslar med glukomannan för effektiv hungerkontroll
  4,7
  Innehåll
  4,7/5
  Pris
  4,8/5
  Kundbetyg
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Protein.se)
  • Dosering: 1000 mg
  • Pris per dag: 9,96 kr
  • Kapslar per portion: 2 st

  Vi har testat Protein.se Hungerdämpare och den har visat sig vara den bästa glukomannan-kapseln på marknaden. Kapslarna innehåller 1000 mg glukomannan per dosering och rekommenderas att tas två kapslar, tre gånger om dagen före måltid. En burk på 150 kapslar räcker i minst 25 dagar vilket gör den till en prisvärd produkt.

  Doseringen följer den rekommenderade dosen av glukomannan enligt forskning och risken för biverkningar är låg. Dessutom är kapslarna lätta att svälja och veganska vilket gör dem tillgängliga för alla.

  Priset är också konkurrenskraftigt jämfört med andra glukomannan-kapslar på marknaden, med en kostnad på bara 9,96 kr per dag. Kundbetygen är positiva och produkten anses vara effektiv för att minska aptiten och kontrollera hungerkänslor.

  Sammanfattningsvis är Protein.se Hungerdämpare den bästa glukomannan-kapseln på marknaden enligt vår omfattande undersökning. Den är prisvärd, lättsvald, följer rekommenderad dosering, och har fått positiva recensioner från nöjda kunder. Vi rekommenderar den till alla som letar efter en effektiv och pålitlig glukomannan-kapsel.

  Fördelar

  • Pefekt doserade kapslar på 500 mg
  • Helt vegansk produkt
  • Stor förpackning som räcker länge
  • Prisvärt

  Nackdelar

  • Blir många kapslar att ta om man vill dosera högre
  Produkten finns att köpa här:
  249 kr
 2. 2. Bäst kundbetyg: Diet Glukomannan

  Nummer ett bland tillskott med glukomannan om användarna själva får välja
  4,5
  Innehåll
  4,4/5
  Pris
  4,5/5
  Kundbetyg
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Dosering: 1600 mg
  • Pris per dag: 13,27 kr
  • Kapslar per portion: 2 st

  Vi har testat Diet Glukomannan och den har visat sig ha de bästa kundbetygen på marknaden. Varje dosering innehåller 800 mg glukomannan och rekommenderas att tas två kapslar per portion.

  En av fördelarna med Diet Glukomannan är att den är högdoserad och innehåller inga onödiga tillsatser som färgämnen eller konserveringsmedel. Kunderna har rapporterat om en kraftigt ökad mättnadskänsla efter att ha tagit kapslarna vilket har lett till minskad aptit och bättre kontroll över matintaget.

  En nackdel med produkten är att kapslarna innehåller bovint gelatin vilket kan göra dem oanvändbara för vissa kunder. Dessutom tycker vissa att kapslarna är lite stora och svåra att svälja.

  Priset på Diet Glukomannan är något högre än genomsnittet på marknaden, med en kostnad på 11,93 kr per dag. Trots det har kunderna gett produkten höga betyg för dess effektivitet och pålitlighet.

  Sammanfattningsvis är Diet Glukomannan en högdoserad och effektiv glukomannan-kapsel med de bästa kundbetygen på marknaden. Även om det finns vissa nackdelar, är produkten ett bra val för den som söker en naturlig och pålitlig lösning för att minska aptiten och kontrollera hungerkänslor.

  Fördelar

  • Högdoserade kapslar på 800 mg glukomannan
  • Utan onödiga tillsatsämnen
  • Ger en kraftigt ökad mättnadskänsla

  Nackdelar

  • Bovint gelatin i kapseln
  • Vissa tycker kapslarna är lite stora
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
  199 kr
 3. 3. Bästa premiumvalet: Healthwell Glukomannan Fiber

  Hög dos och hög koncentration i veganska kapslar för kontroll av blodsocker och hungerkontroll
  4,4
  Innehåll
  4,6/5
  Pris
  4,3/5
  Kundbetyg
  4,4/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Dosering: 1500 mg
  • Pris per dag: 13,27 kr
  • Kapslar per portion: 2 st

  Vi har testat Healthwell Glukomannan Fiber och den har visat sig vara det bästa premiumvalet för glukomannan-kapslar på marknaden. Kapslarna innehåller 1500 mg glukomannan per dosering och rekommenderas att tas två kapslar per portion.

  En av fördelarna med Healthwell Glukomannan Fiber är att den innehåller 95 % extrakt av glukomannan, vilket ger en hög koncentration av det aktiva ämnet. Dessutom är kapslarna veganska och fria från onödiga tillsatser. Kunderna har rapporterat om en ökad mättnadskänsla och förbättrad blodsockerkontroll efter att ha använt produkten regelbundet.

  En nackdel med produkten är att kapslarna är ganska stora, vilket kan göra dem svåra att svälja för vissa kunder.

  Priset på Healthwell Glukomannan Fiber är högre än genomsnittet på marknaden, med en kostnad på 11,93 kr per dag. Trots det erbjuder produkten en hög koncentration av glukomannan och är ett bra val för den som söker en premiumprodukt för att minska aptiten och kontrollera hungerkänslor.

  Sammanfattningsvis är Healthwell Glukomannan Fiber det bästa premiumvalet på marknaden för glukomannan-kapslar. Med en hög koncentration av glukomannan, vegetabiliska kapslar, och kundbetyg som talar för sig själva, är produkten en pålitlig och effektiv lösning för viktminskning och blodsockerkontroll.

  Fördelar

  • Med 95 % extrakt av glukomannan
  • Vegetabiliska kapslar
  • För viktminsking och blodsockerkontroll
  • Ökar mättnadskänslan

  Nackdelar

  • Ganska stora kapslar
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
  199 kr
 4. 4. Bästa komplex: Weight World Glucomannan Komplex

  Tillskott med effektiv formula för ökad förbränning och minskat sötsug, dessutom till lågt pris
  4,3
  Innehåll
  4,4/5
  Pris
  4,1/5
  Kundbetyg
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (Weight World)
  • Dosering: 3000 mg
  • Pris per dag: 7,30 kr
  • Kapslar per portion: 6 st

  Vi har testat Weight World Glucomannan 3000 mg och den har visat sig vara den bästa glukomannan-kapseln för de som söker ett kombinationstillskott för viktkontroll. Kapslarna innehåller 3000 mg glukomannan per dosering, som är fördelat på sex kapslar per portion.

  En av fördelarna med Weight World Glucomannan 3000 mg är att den innehåller inte bara höga doser av glukomannan, utan även andra aktiva ämnen som kolin, vitamin B3 och krom. Kunderna har rapporterat om en ökad mättnadskänsla, minskat sötsug och förbättrad fettförbränning efter att ha använt produkten regelbundet. Något som påminner om andra bantningspiller. En annan fördel är att produkten är fri från gluten och GMO.

  Priset på Weight World Glucomannan 3000 mg är lägre än genomsnittet på marknaden, med en kostnad på 8,17 kr per dag. Trots att antalet kapslar som behövs tas är högre än andra produkter, är den höga doseringen och de andra aktiva ämnena en fördel som gör det värt priset.

  Sammanfattningsvis är Weight World Glucomannan 3000 mg den bästa glukomannan-kapseln för de som söker ett komplex för viktkontroll. Med höga doser av glukomannan och andra aktiva ämnen, kundbetyg som talar för sig själva, och en fri från gluten och GMO-formulering, är produkten en pålitlig och effektiv lösning för att uppnå önskat viktminskningsresultat.

  Fördelar

  • Kapslar med 500 mg glukomannan
  • Innehåller 4 aktiva ämnen för viktkontroll
  • Ökar mättnadskänsla och minskar sötsug
  • Fri från gluten och GMO

  Nackdelar

  • Dyrare än rena glukomannantillskott
  Produkten finns att köpa här:
  219 kr
 5. 5. Bästa lågdoserade: WellAware Glukomannan 100 caps

  Det bästa valet om du vill prova på att använda glukomannan som en del av din diet
  4,1
  Innehåll
  4,1/5
  Pris
  4,0/5
  Kundbetyg
  4,2/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Proteinbolaget)
  • Dosering: 1500 mg
  • Pris per dag: 9,95 kr
  • Kapslar per portion: 5 st

  Vi har testat WellAware Health Glukomannan och den har visat sig vara den bästa lågdoserade glukomannan-kapseln på marknaden. Kapslarna innehåller 300 mg glukomannan per kapsel, vilket är en lägre dos än andra produkter.

  En av fördelarna med WellAware Health Glukomannan är att den är perfekt för dig som vill prova på glukomannan med en lägre dos. Dessutom är produkten fri från allergener vilket gör den lämplig för kunder med allergier och livsstilsvanor.

  En nackdel med produkten är att den endast innehåller 300 mg glukomannan per kapsel, vilket kan kräva flera kapslar för att nå önskad effekt.

  Priset på WellAware Health Glukomannan är lägre än genomsnittet på marknaden, med en kostnad på 7,95 kr per dag. Trots den låga doseringen av glukomannan kan produkten vara en bra startpunkt för kunder som vill prova på glukomannan som kosttillskott.

  Sammanfattningsvis är WellAware Health Glukomannan den bästa lågdoserade glukomannan-kapseln på marknaden för kunder som vill prova på glukomannan med en lägre dos. Trots en låg dosering av glukomannan, är produkten fri från allergener och har ett pris som är lägre än genomsnittet på marknaden.

  Fördelar

  • Bra för dig som vill prova på glukomannan med en lägre dos
  • Fri från allergener

  Nackdelar

  • 5 kapslar per dosering
  • Endast 300 mg glukomannan per kapsel
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Glukomannan Dosering Pris per dag Kapslar per portion Totalbetyg Pris
Hungerdämpare 2.0, 150 Kapslar Glucomannan 1000 mg 9,96 kr 2 st Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
249 kr
Diet Glukomannan 1600 mg 13,27 kr 2 st Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
199 kr
Healthwell Glukomannan Fiber 1500 mg 13,27 kr 2 st Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
199 kr
Weight World Glucomannan Komplex 3000 mg 7,30 kr 6 st Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
219 kr
WellAware Glukomannan 100 caps 1500 mg 9,95 kr 5 st Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
199 kr
viktiga faktorer för att välja rätt glukomannan

Hur man väljer rätt glukomannan

Det finns många olika varianter av glukomannan på marknaden och det kan det vara svårt att veta vilken produkt man ska välja. Därför har vi skapat denna köpguide för göra det enklare att hitta det bästa valet för dig.

Innehåll

Det är viktigt att säkerställa att produkten innehåller ren glukomannan och inte är blandad med andra ingredienser såsom forskolin eller garcinia cambogia, vilka ofta används i viktminskningskomplex. Ett rent glukomannantillskott är oftast betydligt billigare än ett viktminskningskomplex med många olika ämnen, och fungerar för det mesta lika bra. Det är också viktigt att se till att produkten är certifierad för kvalitet och renhet. Du vill veta vad det är du stoppar i din kropp och att det är av högsta kvalitet.

Dosering

Leta efter en produkt som är doserad emellan 1-4 g per användning. Var noga med att inte överskrida den rekommenderade doseringen och att eventuellt variera dosen beroende på din vikt, dina mål och hur din kropp reagerar på produkten. Du vill veta vad som är säkert för dig och inte ta för mycket.

Pris

Jämför priset på olika produkter, men kom ihåg att det kan vara värt att betala lite mer för en högre kvalitet och renare produkt. Jämför inte bara priset per förpackning utan hellre priset per tablett och användning. Du vill ha så mycket som möjligt för dina pengar och inte kompromissa med kvaliteten.

Kundbetyg

Läs recensioner från andra kunder för att få en bättre uppfattning om produktens effektivitet och eventuella biverkningar. Titta också efter hur många recensioner produkten har - ju fler desto bättre. Genom att ta reda på vad andra har att säga om produkten får du en bättre uppfattning om det är värt att investera i.

Varumärke

Läs på om varumärket och se till att det har ett bra rykte och är väl etablerat i branschen. Var också uppmärksam på om det finns några rapporter om skandaler eller oetiska metoder. Du vill köpa från ett varumärke som du litar på och som har ett bra rykte.

Fördelar med glukomannan

Fördelarna med glukomannan är många och det är ett av de mest använda kosttillskotten som finns tillgängligt idag. Dess vattenlösliga egenskap gör det till ett utmärkt val för personer som söker ett naturligt sätt att hantera vikten, blodsocker och kolesterolnivåer. Nedan kommer vi att gå igenom de främsta fördelarna med glukomannan och hur det kan hjälpa till att förbättra din hälsa och välbefinnande.

Viktminskning

Glukomannan, liksom tillskott som ALA (Alfa-liponsyra), hjälper till att mätta hunger och minska aptiten genom att bilda en geléaktig substans i magen som signalerar till hjärnan att man är mätt. Detta kan leda till minskad kaloriförbrukning och därmed viktminskning. Flera studier har visat att glukomannan kan leda till en signifikant viktminskning hos överviktiga personer när det tas i doser om 2-4 g per dag. För de som söker ytterligare metoder för viktminskning kan även andra tillskott såsom grönt te-extrakt eller MCT-olja vara intressanta att utforska. Nedan kommer vi att gå igenom de främsta fördelarna med glukomannan och hur det kan hjälpa till att förbättra din hälsa och välbefinnande.

Blodsockerreglering

Glukomannan kan hjälpa till att sänka blodsockernivåerna genom att minska absorptionen av socker och kolhydrater från maten. Detta kan vara speciellt användbart för personer med diabetes eller prediabetes. En studie visade bland annat att glukomannan leder till lägre höjning av blodsocker- och insulinnivåer efter en måltid.

Kolesterolsänkning

Glukomannan kan också hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna genom att binda upp och eliminera kolesterol från tarmen. En studie visade till exemepel att glukomannan kunde sänka det dåliga LDL-kolesterolet med ungefär 7 % hos personer med högt kolesterol.

Förbättrar mag-tarm-hälsan

Eftersom glukomannan är en vattenlöslig fiber hjälper det till att öka mängden av fuktig avföring och kan hjälpa till att motverka förstoppning. Det kan också hjälpa till att skydda tarmen mot sjukdomar genom att öka mängden av bakterier i tarmen. Även probiotikatillskott kan hjälpa till i dessa fall.

Andra hälsofördelar

Glukomannan sägs ofta även ha en rad andra hälsofördelar som minskad risk för hjärt-kärlsjukdomar, minskad inflammation i kroppen och även minskad risk för vissa former av cancer. Men det är viktigt att notera att det inte finns tillräckligt med forskning för att bekräfta dessa fördelar och det behöver forskas mer för att förstå exakt hur glukomannan påverkar kroppen.

Användning

Det finns flera olika sätt att använda glukomannan som ett kosttillskott. Här är några tips för att få ut det mesta av det:

 • Ta det med mycket vatten: Glukomannan bör tas med mycket vatten för att det ska kunna svälla och bilda den geléaktiga substansen som hjälper till att mätta hunger och minska aptiten. Det är viktigt att dricka minst 250 ml vatten när du tar det och helst att dricka ytterligare vatten under dagen.

 • Ta det i god tid före maten: Det bästa är att ta glukomannan minst 30 minuter före en måltid för att det ska hinna svälla och hjälpa till att mätta hungern innan du äter.

 • Börja med låga doser: Det är viktigt att börja med låga doser av glukomannan och sedan gradvis bygga upp toleransen för att undvika magproblem. En vanlig startdos är 1 gram per dag och det kan sedan ökas till 3-4 gram per dag under en period av 4-8 veckor.

 • Variera dosen: Det är värt att notera att alla reagerar lite olika på glukomannan och man bör därför variera dosen beroende på vikt, mål och hur just din kropp reagerar på ämnet. Allmänt rekommenderat är dock att inte överstiga 10 gram per dag.

 • Var försiktig om du har tarmproblem: Glukomannan kan i ovanliga fall orsaka gaser och diarré hos vissa personer, så det är viktigt att börja med låga doser och vara uppmärksam på hur kroppen reagerar.

vanliga frågor om Glukomannan

FAQ: Vanliga frågor om glukomannan

Vad är glukomannan?

Glukomannan är en typ av fiber som härrör från konjakrot. Det är känt för sina viktminskningsfördelar och kan hjälpa till att minska aptiten.

Hur tillverkas glukomannan?

Glukomannan tillverkas genom att extrahera fibern från konjakroten. Detta sker genom att man först tvättar och sedan skalar och maler roten. Därefter krossar man, bearbetar och extraherar fibrerna och skiljer dem från stärkelsen och andra delar av roten. Fibrerna kan sedan torkas och bearbetas ytterligare för att skapa pulver eller kapslar. Dessa fibrer är vad som kallas för glukomannan.

Vad är glukomannan bra för?

Glukomannan är bra för att hjälpa till att hålla aptiten under kontroll, minska blodsockernivåerna och hjälpa till att förbättra fettmetabolismen. Det kan också hjälpa till att förbättra kolesterolnivåerna och mag-tarmhälsan.

Varför är glukomannan bra för viktminskning?

Glukomannan hjälper till att öka mättnaden och minska aptiten, vilket kan leda till en minskning av kaloriintaget och därmed viktminskning.

Hur tar man glukomannan för viktminskning?

Glukomannan bör tas med mycket vatten före måltid för att hjälpa till att öka mättnaden och minska aptiten. Det är viktigt att följa doseringen som anges på produkten.

Har glukomannan några biverkningar?

Glukomannan är generellt ett väldigt säkert kosttillskott och har inte några vanliga biverkningar i normal doser. I vissa fall kan ämnet kan orsaka gaser och diarré. Dessa biverkningar är vanligtvis milda och kan oftast förebyggas genom att dricka tillräckligt med vatten och börja med låga doser. Det är också viktigt att vara försiktig om du tar vissa mediciner, till exempel mot högt blodtryck, eftersom de kan interagera med varandra.

Ska man välja kapslar eller pulver?

Det är en fråga om personlig preferens. Kapslar är praktiska och lätta att ta med på resande fot, men pulver kan lättare blandas i mat eller drycker. Pulver är generellt lite billigare i längden. Välj det som du tycker är mest bekvämt för dig.

Är glukomannan ett vitamin?

Nej, glukomannan är ett vattenlösligt fiber och är inte en vitamin. Det hjälper till att hålla aptiten under kontroll och kan hjälpa till att förbättra hälsan på olika sätt, men det är inte en näringsämne i den meningen.

Så gjorde vi testet

För att hitta den bästa glukomannan-kapseln på marknaden har vi genomfört en omfattande undersökning av 22 olika glukomannantillskott där vi har granskat olika aspekter. Vi har tagit hänsyn till innehåll, dosering, användning, pris och kundbetyg för att hitta de mest pålitliga och effektiva glukomannan-kapslarna.

Innehåll

 • Hur mycket glukomannan innehåller varje kapsel i produkten?
 • Är det ett högt eller lågt innehåll av glukomannan i produkten jämfört med andra på marknaden?
 • Innehåller produkten några tillsatser som färgämnen eller konserveringsmedel?
 • Innehåller produkten några andra aktiva ämnen som kan förbättra effekten?

Dosering

 • Följer produkten den rekommenderade doseringen från forskningen om glukomannan?
 • Hur stor är risken för biverkningar med denna dosering?

Användning

 • Hur lätta är kapslarna att svälja?
 • Hur många kapslar behöver man ta per dag för att uppnå den önskade effekten?

Pris

 • Hur mycket kostar produkten?
 • Vad blir priset per dag och per gram glukomannan?
 • Är produkten prisvärd jämfört med andra produkter på marknaden?

Kundbetyg

 • Vad säger kunderna om produktens effektivitet?
 • Finns det några vanliga klagomål från personer som använt produkten?
 • Är de flesta recensioner positiva eller negativa?

Genom att granska de här punkterna har vi kunnat hitta de mest pålitliga och effektiva glukomannan-kapslarna på marknaden där de med högst betyg går att läsa om i denna artikel. Vi rekommenderar att man tar hänsyn till dessa aspekter innan man väljer en glukomannan-kapsel för att uppnå de bästa resultaten. De 5 bästa tillskotten, baserat på vårt test, kan du läsa mer om i den här artikeln. 

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
18 röster, Betyg: 4.5 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu