Bästa Kollagenkapslar 2024

Av: Robin Johansson • Senast uppdaterad:
Läs vårt stora test och se vilka kollagenkapslar vi har valt ut som de bästa.
Kollagenkapslar - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Healthwell Collagen Plus Healthwell Collagen Plus
Pris
229 kr
Till butik
betyg 4,5 Body science Kollagen Body science Kollagen
Pris
199 kr
Till butik
betyg 4,4 Matters Multi Collagen Matters Multi Collagen
Pris
349 kr
Till butik
betyg 4,2 Healthwell Collagen Skin & Nails Healthwell Collagen Skin & Nails
Pris
299 kr
Till butik
betyg 4,1 Elexir Pharma Kollagen Elexir Pharma Kollagen
Pris
267 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Kollagen är en viktig komponent i vårt skelett, hud, hår och naglar, och dess produktion minskar med åldern. För att kompensera för detta kan kosttillskott med kollagen vara ett effektivt sätt att förbättra hudens elasticitet, stärka ben och leder, och främja hälsosam hårväxt och naglar. Men med så många olika kollagenprodukter på marknaden kan det vara överväldigande att hitta den som passar dina specifika behov och budget. 

I den här artikeln kommer vi att fokusera på kapslar med kollagen. Vi har beställt hem 19 kollagenkapslar och betygsatt dem baserat på våra tester och recensioner från kunder. Läs vidare och ta reda på varför Healthwell Collagen Plus fick högst totalbetyg.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa Kollagenkapslar 2024

 1. Healthwell Collagen Plus Bäst i test: 4,7/5
 2. Body science wellness series Kollagen Mest prisvärda: 4,5/5
 3. Matters Multi Collagen Bästa premium: 4,4/5
 4. Healthwell Collagen Skin & Nails Bästa med hyaluronsyra: 4,2/5
 5. Elexir Pharma Kollagen Bästa med biotin: 4,1/5
 1. 1. Bäst i test: Healthwell Collagen Plus

  Högkvalitativt innehåll med en relativt hög dosering till ett bra pris - rekommenderas
  4,7
  Innehåll
  4,8/5
  Användning
  4,6/5
  Pris
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Svensk Hälsokost)
  • Storlek: 90 kaps
  • Dosering: 1000 mg
  • Pris / dosering: 5,09 kr
  healthwell collagen plus 6 healthwell collagen plus 1 healthwell collagen plus 4 healthwell collagen plus 2 healthwell collagen plus 3 healthwell collagen plus 5

  Healthwell Collagen Plus är en utmärkt produkt för dem som letar efter ett kollagen tillskott. Med sitt innehåll av 100% naturligt kollagen från marint ursprung och en rekommenderad dosering av 1-2 kapslar per dag, erbjuder den ett bekvämt sätt att komplettera din kollagenintag. Kollagenet är hydrolyserat, vilket innebär att det är lättare för kroppen att ta upp, vilket gör produkten effektiv och snabbverkande. Dessutom är dessa kapslar förstärkta med naturliga citrusbioflavonoider med vitamin C, vilket bidrar till en normal kollagenbildning.

  Användarupplevelsen av Healthwell Collagen Plus är överlag positiv. Kapslarna är lätta att svälja och det rapporteras ingen obehaglig eftersmak, vilket gör dem lätta att ta regelbundet. Detta bidrar till produktens höga betyg. Dessutom har användare rapporterat märkbara förbättringar i hudens spänst och glans efter att ha använt produkten under en längre period.

  Priset på 183 kr för 90 kapslar gör Healthwell Collagen Plus till ett prisvärt val. Priset per dosering och dag är lågt jämfört med andra produkter på marknaden. Dessutom har produkten fått mycket positiva recensioner från kunder som tyder på att den ger valuta för pengarna. Sammantaget är Healthwell Collagen Plus ett utmärkt val för dem som söker ett effektivt och prisvärt kollagentillskott.

  Fördelar

  • Bra förhållande pris – kvalitet
  • Kollagen från marint ursprung
  • Tillsatt C-vitamin

  Nackdelar

  • Inga särskilda nackdelar
  Produkten finns att köpa här:
  229 kr
  229 kr
 2. 2. Mest prisvärda: Body science Kollagen

  Perfekt budgetalternativ med kollagen av god kvalitet och tillsatt vitamin C
  4,5
  Innehåll
  4,5/5
  Användning
  4,3/5
  Pris
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (MM Sports)
  • Storlek: 90 kaps
  • Dosering: 1500 mg
  • Pris / dosering: 6,63 kr

  Body Science Kollagenkapslar är ett utmärkt tillskott för den som vill stödja kroppens naturliga produktion av kollagen. Varje kapsel innehåller 500 mg hydrolyserat kollagenprotein från nötkreatur, vilket är lätt för kroppen att ta upp och liknar det kollagen som naturligt finns i kroppen. Dessutom är dessa kollagenkapslar berikade med vitamin C, vilket är en nödvändig komponent för kollagenbildning. Detta gör produkten, liksom biotintillskott, till en effektiv lösning för att stödja hår, hud, naglar och bindväv.

  Användarupplevelsen av dessa kollagenkapslar är överlag positiv. Kapslarna är lätta att svälja och har ingen obehaglig smak, vilket gör dem lätta att införliva i den dagliga rutinen. Doseringen rekommenderas till tre kapslar om dagen, vilket kan vara lite mycket för vissa användare, men detta säkerställer att du får en stor dos av kollagen varje dag. Recensionerna från andra användare är också mycket positiva, med många som rapporterar att de sett märkbara förbättringar i hudens utseende och allmänna hälsa.

  När det gäller prisvärdhet, kostar Body Science Kollagenkapslar 199 kr för 90 kapslar, vilket ger ett pris per dosering och dag som är rättvist jämfört med andra märken på marknaden. Även om det finns billigare alternativ, är kvaliteten och effektiviteten hos Body Science Kollagenkapslar värt det högre priset. Sammantaget är Body Science Kollagenkapslar ett högkvalitativt och effektivt kollagentillskott som ger goda resultat och bra värde för pengarna.

  Fördelar

  • Lågt pris per dosering
  • Med vitamin C
  • Högkvalitativt kollagen från nöt

  Nackdelar

  • Tre kapslar per portion kan upplevas som mycket
  Produkten finns att köpa här:
  199 kr
 3. 3. Bästa premium: Matters Multi Collagen

  Pulver med kollagen från fyra källor av bästa märke med många nöjda användare
  4,4
  Innehåll
  4,8/5
  Användning
  4,7/5
  Pris
  4,0/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 60 kaps
  • Dosering: 1035 mg
  • Pris / dosering: 11,63 kr

  Matters Multi Collagen har imponerat i vårt test, med ett betyg på 4,4 av 5, vilket talar för dess höga kvalitet och effektivitet. Produkten skiljer sig positivt ut genom sitt naturliga kollagenprotein som kommer från fyra olika källor; fisk, biff, kyckling och ägg. Detta ger en bred spektrum av kollagen som stödjer hela kroppen, inklusive huden, håret, naglarna, lederna och benstommen. Att produkten innehåller de vanligaste kollagentyperna 1, 2, 3, 5 och 10 är ytterligare en fördel.

  Användningen av produkten är också enkel och bekväm. Den neutrala smaken gör att den kan blandas i alla typer av drycker utan att påverka smaken negativt. Den smidiga pulverformen löser upp sig lätt i både varma och kalla drycker vilket ger användaren stor flexibilitet. Recensionerna från användare bekräftar också att produkten inte ger någon unken smak i munnen efter konsumtion.

  Priset för Matters Multi Collagen ligger på den högre sidan jämfört med andra produkter i vårt test. Men med tanke på produktens höga kvalitet och effektivitet samt den omfattande blandningen av kollagenkällor, anser vi att priset är motiverat. Slutligen är det viktigt att notera att kosttillskott inte bör användas som ett alternativ till en varierad kost, och rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.

  Fördelar

  • Kollagen i premiumkvalitet från fyra källor
  • Pulverform för användning i shakes
  • Blandar sig lätt i vätska

  Nackdelar

  • Relativt högt pris
  • Mindre god smak
  Produkten finns att köpa här:
  349 kr
  349 kr
 4. 4. Bästa med hyaluronsyra: Healthwell Collagen Skin & Nails

  Kraftfull kombination med både kollagen i generös mängd, hyaluronsyra och zink
  4,2
  Innehåll
  4,3/5
  Användning
  4,1/5
  Pris
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svensk Hälsokost)
  • Storlek: 90 kaps
  • Dosering: 1700 mg
  • Pris / dosering: 9,97 kr

  Healthwell Collagen Skin & Nails är en produkt som verkligen levererar på alla fronter. Med en noggrant utvald blandning av kollagen, hyaluronsyra, vitamin C, zink och pantotensyra, ger dessa kapslar dig allt du behöver för att upprätthålla hudens elasticitet och naglarnas kvalitet. Innehållet är mycket imponerande, och det faktum att kollagenet kommer i peptidform typ I, den form som huvudsakligen finns i bland annat hår, hud, naglar, muskler och ben, gör att det kan absorberas effektivt av kroppen.

  Användningen av produkten är också väldigt smidig. Kapslarna är lätta att svälja och det finns ingen obehaglig smak. Doseringen är också enkel med tre kapslar per dag vilket gör det enkelt att passa in i din dagliga rutin. Produktens kvalitet bekräftas av användarnas positiva feedback och de har belönat den med ett högt betyg på 4.45 av 5 baserat på 62 recensioner.

  Priset på 299 kr kan verka lite högt jämfört med vissa andra kollagenprodukter på marknaden, men med tanke på den höga kvaliteten och de positiva effekterna som Healthwell Collagen Skin & Nails har visat i vårt test, anser vi definitivt att produkten erbjuder ett bra värde för pengarna. Den här produkten är ett utmärkt val för alla som vill ta hand om sin hud och naglar på ett effektivt och smidigt sätt.

  Fördelar

  • Formula med kollagen och hyaluronsyra
  • Med C-vitamin och zink
  • Hög dosering per portion

  Nackdelar

  • Inte den billigaste produkten
  Produkten finns att köpa här:
  299 kr
  299 kr
 5. 5. Bästa med biotin: Elexir Pharma Kollagen

  Tre typer av kollagen samt biotin och C-vitamin i en effektiv formula
  4,1
  Innehåll
  4,1/5
  Användning
  3,9/5
  Pris
  4,2/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svensk Hälsokost)
  • Storlek: 120 kaps
  • Dosering: 2600 mg
  • Pris / dosering: 8,90 kr

  Elexir Pharma Kollagen sticker ut med sin unika kombination av tre olika typer av kollagen, vilket ger en omfattande stöd för leder, hud, hår och naglar. Detta gör att produkten är mer mångsidig jämfört med andra kollagenkapslar på marknaden som endast innehåller en typ av kollagen. Dessutom är produkten förstärkt med vitamin B2, biotin och C vilket bidrar till hårets normala kvalitet och ett fungerande immunsystem. Dessa extra tillskott gör att Elexir Pharma Kollagen inte bara stödjer kroppens kollagenproduktion, utan även bidrar till övergripande hälsa och välbefinnande.

  När det gäller användningen är Elexir Pharma Kollagen lätta att svälja och det finns ingen rapport om obehaglig smak, vilket är ett plus för de som inte gillar smaken av vissa kosttillskott. Doseringen på fyra tabletter per dag kan dock vara lite hög för vissa användare, men det är nödvändigt för att få den rekommenderade mängden kollagen.

  Slutligen, med tanke på priset på 267 kr för 120 tabletter, är Elexir Pharma Kollagen ganska prisvärt jämfört med andra kollagenprodukter på marknaden. Med tanke på den höga kvaliteten och fördelarna med produkten, ger vi Elexir Pharma Kollagen ett betyg på 4,1/5. Detta gör det till ett utmärkt val för de som söker ett högkvalitativt, prisvärt och effektivt kollagentillskott.

  Fördelar

  • Blandning med tre typer av kollagen
  • Kompletterat med biotin och C-vitamin
  • Många kunder upplever snabba resultat

  Nackdelar

  • Relativt stora tabletter
  • Förhållandevis högt pris
  Produkten finns att köpa här:
  267 kr
  267 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Kollagenkapslar Storlek Dosering Pris / dosering Totalbetyg Pris
Healthwell Collagen Plus 90 kaps 1000 mg 5,09 kr Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
229 kr
Body science wellness series Kollagen 90 kaps 1500 mg 6,63 kr Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
199 kr
Matters Multi Collagen 60 kaps 1035 mg 11,63 kr Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
349 kr
Healthwell Collagen Skin & Nails 90 kaps 1700 mg 9,97 kr Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
299 kr
Elexir Pharma Kollagen 120 kaps 2600 mg 8,90 kr Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
267 kr
viktiga faktorer för att välja rätt kollagenkapslar

Hur man väljer rätt kollagenkapslar

När det kommer till att välja rätt kollagenkapslar är det viktigt att tänka på ett antal faktorer för att hitta den mest effektiva produkten för dina specifika behov. Nedan följer vår utvecklade köpguide som kommer att hjälpa dig att göra ett välgrundat val:

Ingredienser

När du väljer kollagenkapslar är det viktigt att titta på ingredienslistan för att se vad som ingår i produkten. Kollagenpeptider av hög kvalitet bör vara huvudingrediensen. Andra ingredienser, som vitamin C, hyaluronsyra eller biotin, kan hjälpa till att öka effekten av kollagen och förbättra absorptionen. Genom att välja produkter med kvalitetsingredienser kan du vara säker på att du får en produkt som ger de förväntade hälsofördelarna.

Kvalitet

Att välja en produkt av hög kvalitet är viktigt för att undvika eventuella biverkningar och för att säkerställa att produkten är effektiv. Det är viktigt att du kollar upp tillverkarens bakgrund och produktionsprocess för att se till att produkten är säker och effektiv. Du kan också läsa recensioner från andra kunder för att se hur produkten fungerar för dem.

Dosering

Följ alltid den rekommenderade doseringen på förpackningen för att få de bästa resultaten och undvika eventuella biverkningar. Överskrid inte den rekommenderade dosen, eftersom detta kan vara skadligt för din hälsa. Att följa doseringsanvisningarna kan hjälpa dig att undvika överdosering eller eventuella negativa effekter.

Pris

Priset på kollagenkapslar kan variera mycket. Det är viktigt att hitta en produkt som passar din budget, men det är också viktigt att inte välja en billig produkt av lägre kvalitet. Att investera i en högkvalitativ produkt kan ge dig de förväntade hälsofördelarna och undvika eventuella negativa effekter som kan uppstå från billigare produkter.

Tillgänglighet

Det finns kollagenkapslar tillgängliga på hälsokostbutiker, apotek och online. Välj en produkt som är lättillgänglig för dig och som passar din livsstil och preferenser. Att köpa från en pålitlig återförsäljare kan också hjälpa dig att hitta en produkt av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Genom att tänka på dessa faktorer och göra lite forskning kan du hitta de bästa kollagenkapslarna för dina specifika behov. Ta hänsyn till din budget, önskade hälsofördelar och preferenser för att hitta den mest effektiva produkten för dig.

Fördelar med kollagenkapslar

Kollagenkapslar kan erbjuda många fördelar för hälsa och skönhet. Här är några av de främsta fördelarna med att ta kollagenkapslar regelbundet:

 • Förbättrad hudelasticitet: Kollagen är en viktig proteinbyggsten i huden och hjälper till att hålla den fast och elastisk. Genom att ta kollagenkapslar kan du förbättra hudens elasticitet, vilket kan minska rynkor och fina linjer.
 • Starkare ben och leder: Kollagen är en viktig del av ben och leder och kan bidra till att öka deras styrka och flexibilitet. Genom att ta kollagenkapslar kan du minska risken för benskörhet och ledproblem.
 • Friskare hår och naglar: Kollagen spelar också en viktig roll i hårväxt och nageltillväxt. Genom att ta kollagenkapslar kan du förbättra hårets och naglarnas hälsa och utseende.
 • Förbättrad matsmältning: Kollagen kan hjälpa till att stödja matsmältningen genom att förbättra tarmhälsan och minska inflammation i mag-tarmkanalen. Genom att ta kollagenkapslar kan du förbättra din matsmältning och främja en hälsosam tarmfunktion.
 • Ökad muskelmassa: Kollagen kan också hjälpa till att öka muskelmassan och förbättra kroppens förmåga att förbränna fett. Genom att ta kollagenkapslar kan du förbättra din träning och stärka din muskulatur.

Att ta kollagenkapslar kan erbjuda många hälso- och skönhetfördelar. Genom att välja rätt produkt av hög kvalitet och följa den rekommenderade doseringen kan du uppnå dessa fördelar och förbättra din hälsa och välbefinnande på flera sätt.

Nackdelar med kollagenkapslar

Trots att det finns många fördelar med att ta kollagenkapslar, finns det också några nackdelar som bör beaktas innan du bestämmer dig för att ta dem regelbundet. Här är några av de vanligaste nackdelarna med kollagenkapslar:

 • Allergiska reaktioner: En av de vanligaste nackdelarna med kollagenkapslar är risken för allergiska reaktioner. Personer som är allergiska mot kollagen eller någon av de andra ingredienserna i kapslarna kan uppleva obehagliga biverkningar, inklusive hudutslag, klåda och andningssvårigheter.
 • Mag-tarmbesvär: En annan vanlig biverkning av kollagenkapslar är mag-tarmbesvär, såsom gasbildning, diarré och förstoppning. Detta kan bero på kapslarnas höga proteininnehåll eller på en allergisk reaktion på någon av ingredienserna.
 • Interaktion med andra mediciner: Kollagenkapslar kan interagera med vissa mediciner, vilket kan påverka deras effektivitet eller orsaka biverkningar. Om du tar några receptbelagda mediciner eller kosttillskott, bör du prata med din läkare innan du börjar ta kollagenkapslar.
 • Bristande vetenskapligt stöd: Det finns begränsat vetenskapligt stöd för effekterna av kollagenkapslar, vilket gör det svårt att fastställa hur effektiva de verkligen är. Det är därför viktigt att ta hänsyn till vetenskapliga studier och recensioner från andra kunder innan du bestämmer dig för att ta kollagenkapslar.
 • Kostnad: Kollagenkapslar kan vara dyra, särskilt om du väljer en högkvalitativ produkt. Det är därför viktigt att undersöka priser och jämföra produkter för att hitta en produkt som passar din budget.

Trots dessa nackdelar kan kollagenkapslar fortfarande erbjuda många fördelar för hälsa och skönhet. Genom att välja en högkvalitativ produkt, följa doseringsanvisningarna och tala med din läkare innan du börjar ta kapslarna, kan du minska risken för biverkningar och uppnå de förväntade hälsofördelarna.

vanliga frågor om Kollagenkapslar

FAQ: Vanliga frågor om kollagenkapslar

Vad är kollagenkapslar?

Kollagenkapslar är ett kosttillskott som innehåller kollagenpeptider, en form av kollagenprotein som är lättare att absorbera av kroppen. Vanligtvis innehåller de bara kollagen och C-vitamin, men vissa tillverkare berikar de med flera verksamma ämnen för att boosta effekten. Andra vanliga ingredienser är hyaluronsyra, pantotensyra och biotin.

Är kollagenpulver bättre än kapslar?

Det finns ingen enkel svar på denna fråga eftersom det beror på dina personliga preferenser och behov. Både kollagenpulver och kollagenkapslar är populära former av kollagentillskott och båda har sina egna fördelar och nackdelar.

Kollagenpulver kan vara ett bra val för personer som vill ha en högre dos av kollagen, eftersom det ofta innehåller mer kollagen per portion än kapslar.

Kollagenkapslar är bra för dig som vill ha ett enkelt och smidigt sätt att ta ditt kollagen.

Vilken är den bästa tiden att ta kollagenkapslar?

Kollagenkapslar kan tas när som helst på dagen, men vissa experter rekommenderar att ta dem på morgonen på fastande mage för att maximera absorptionen.

Kan jag ta kollagenkapslar om jag är vegetarian eller vegan?

Alla kollagenkapslar är gjorda av animaliska källor, vilket gör dem olämpliga för vegetarianer och veganer. Det finns dock vegetabiliska kollagenalternativ tillgängliga på marknaden, som inte innehåller kollagen, men ämnen som ger liknande effekt som kollagen. De innehåller ofta aminosyror, msm och hyaluronsyra.

Finns det några biverkningar av kollagenkapslar?

Vissa personer kan uppleva allergiska reaktioner eller mag-tarmbesvär när de tar kollagenkapslar. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och rådfråga din läkare om du upplever några ovanliga biverkningar.

Vilken är den bästa typen av kollagenkapslar att ta?

Det finns många olika typer av kollagenkapslar tillgängliga, så det är viktigt att hitta en produkt som passar dina specifika behov. De flesta experter rekommenderar dock kollagenpeptider av hög kvalitet som huvudingrediens. Produkter som också innehåller vitamin C, hyaluronsyra eller biotin kan hjälpa till att öka effekten av kollagen och förbättra absorptionen.

Vilka alternativ finns till kollagenkapslar?

Om du letar efter alternativ till kollagenkapslar för att stödja hud, hår, naglar, leder och bindvävshälsa, kan du överväga följande kosttillskott och naturliga produkter:

 1. Kollagenpulver: Kollagenpulver kan blandas i drycker, smoothies eller mat och ger samma fördelar som kollagenkapslar.

 2. Veganskt kollagen: För vegetarianer och veganer finns det vegetabiliska kollagenboosters som innehåller en kombination av aminosyror, vitaminer och mineraler som hjälper kroppen att producera kollagen naturligt. Exempel på dessa inkluderar aminosyror som lysin, prolin och glycin samt vitamin C, zink och koppar.

 3. Hyaluronsyra: Hyaluronsyra är en komponent i bindväv och kan hjälpa till att återfukta huden, förbättra hudens elasticitet och lindra ledvärk.

 4. Aminosyratillskott: Aminosyror som prolin, lysin och glycin är viktiga för kollagensyntes. Att säkerställa tillräckligt intag av dessa aminosyror genom kosten eller kosttillskott kan hjälpa till att stödja kollagenproduktionen.

 5. C-vitamin: Vitamin C är viktigt för kollagensyntes och hjälper till att upprätthålla hudens och bindvävens integritet. Det fungerar som en antioxidant och skyddar mot skador från fria radikaler.

 6. Biotin: Biotin är en del av B-vitaminkomplexet och är känt för att främja hårtillväxt, hudens hälsa och starka naglar.

 7. Antioxidanter: Antioxidanter som vitamin E, resveratrol och astaxanthin kan hjälpa till att skydda huden mot oxidativ stress och stödja kollagenproduktionen.

Så gjorde vi testet

Vårt test av kollagenkapslar var noga planerat för att kunna erbjuda dig de mest omfattande och opartiska recensionerna av de mest populära kollagenkapslarna på marknaden. Vi valde att fokusera på användarupplevelsen och kvantitativa mätningar av produktens effektivitet, smak och kvalitet för att kunna ge en rättvis bedömning av varje produkt.

Vi samlade in feedback från en grupp av testpersoner som använde varje produkt under en längre period, och bedömde produktens effektivitet i förhållande till den rekommenderade dosen. Vi utvärderade också smaken och konsistensen på produkterna för att se till att de var lätta att svälja och inte hade en obehaglig smak.

Vi jämförde också ingredienserna i varje produkt och bedömde deras effektivitet i förhållande till de förväntade hälsofördelarna. Vi kollade också på tillverkningens process och använde vår expertis för att fastställa produkternas kvalitet.

Vi samlade också in recensioner från kunder på varje produkt och använde dessa för att se till att våra bedömningar var opartiska och omfattande.

Totalt sett har vi utvärderat över 19 olika kollagenkapslar. Produkterna har betygsatts på följande kriterier:

 • Innehåll: Vilken typ av kollagen innehåller produkten? Vilket är ursprunget? Är den rekommenderade dosering bra?
 • Användning: Är kapslarna lätta att svälja? Får man någon unken smak i munnen efter man tagit dem? Hur många kapslar måste man ta per dag?
 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir priset per dosering och dag? Är kollagenkapslarna prisvärda?

Betygen har sedan sammanställts och vi presenterar här de 5 produkter som presterat allra bäst.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
10 röster, Betyg: 4 / 5
robban 1
Robin Johansson
Kosttillskottsexpert
Utbildning: Linköpings universitet

Robin Johansson är en engagerad och hängiven skribent som brinner för att sprida kunskap om näringslära, kosttillskott, hälsokost, vitaminer och mineraler. Hans intresse för ämnet började tidigt och har sedan dess vuxit till en livslång passion som ständigt driver honom att lära sig mer och dela med sig av sina insikter.

Med sin naturliga förmåga att förklara komplicerade ämnen på ett enkelt och lättbegripligt sätt har Robin hjälpt otaliga människor att få en bättre förståelse för hur rätt kost och näringsintag kan göra underverk för hälsan. Hans ärliga och genuina engagemang för att hjälpa andra att må bättre och uppnå sina hälsomål återspeglas i hans artiklar.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu