Bästa Kinesiologitejpen 2024

Av: Johan Karlsson • Senast uppdaterad:
Vi har scannat av marknaden på en mängd bra K-tejper som underlättar träningen.
Kinesiologitejp - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,8 Rehband RxTape Rehband RxTape
Pris
149 kr
Till butik
betyg 4,2 Gymstick Tape Gymstick Tape
Pris
95 kr
Till butik
betyg 4,2 ABG Stretch Tape 2.0 ABG Stretch Tape 2.0
Pris
129 kr
Till butik
betyg 4,0 gForce Sport Tape gForce Sport Tape
Pris
39 kr
Till butik
betyg 3,8 RockTape RockTape
Pris
175 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Kinesiologitejp är ett elastiskt tejp som används för att stödja muskler och leder utan att begränsa kroppens rörelsefrihet. Tejpen är utformad för att efterlikna hudens egen elasticitet, vilket gör att den kan appliceras på olika delar av kroppen för att ge stöd och lindra smärta. Kinesiologitejp används ofta inom sport och rehabilitering för att behandla och förebygga skador, minska svullnad, och förbättra blodcirkulationen.

Kinesiologitejpens popularitet har ökat markant de senaste åren, mycket tack vare dess användning av professionella idrottare och terapeuter. Tejpen kan appliceras på många olika sätt beroende på den specifika skadan eller problemområdet, och dess effektiva och flexibla design gör att den kan bäras under långa perioder utan att förlora sin funktion. Genom att lyfta huden något kan kinesiologitejp hjälpa till att minska tryck och irritation på smärtande områden, vilket i sin tur kan förbättra läkningsprocessen.

Vi har testat och jämfört 14 olika kinesiologitejper. Läs mer om testets 5 favoriter och varför Rehband RxTape blev bäst i vårt test.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa kinesiologitejperna 2024

 1. Rehband RxTape Bäst i test: 4,8/5
 2. Gymstick Kinesiology Tape 5m x 5cm Bästa billiga: 4,2/5
 3. ABG Stretch Tape 2.0 Bästa för tyngdlyftning: 4,2/5
 4. gForce Sport Tape Bästa för fingrar: 4,0/5
 5. RockTape Kinesiologitejp Bästa för rörelse: 3,8/5
 1. 1. Bäst i test: Rehband RxTape

  Vattenresistent tejp som är utvecklad tillsammans med idrottare, fri från både latex och zink.
  4,8
  Hållbarhet
  4,9/5
  Klisteregenskaper
  4,6/5
  Komfort
  4,9/5
  Vårt betyg:
  4,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 5 meter
  • Pris / meter: 29,80 kr
  • Latexfri: Ja
  • Vattentålig: Ja

  Rehband RxTape är en kvalitativ kinesiologitejp designad för att erbjuda dina muskler och leder maximalt stöd och stabilitet, vilket gör att du kan förbättra dina prestationer både under träning och tävling. Denna tejp är utformad för att öka receptiviteten i det tejpade området, vilket påskyndar återhämtningsprocessen och hjälper till att minska trötthet i musklerna. Produkten kan användas för att behandla, normalisera eller förbättra vissa muskuloskeletala besvär och tillstånd.

  Den är medicinskt testad, godkänd och har visat att den effektivt kan öka prestationsförmågan och påskynda återhämtningen. Tejpen är även vattenresistent, vilket gör den perfekt för träning både inom- och utomhus. Tejpen är latex- och zinkfri och kan bäras i upp till sex dagar.

  Den är utvecklad i samarbete med idrottare av världsklass, och varje rulle innehåller tillräckligt med tejp för cirka 10 appliceringar. Tejpen är lagom stretchighet, har bra fästförmåga och varaktighet. Tejpen har dessutom visat sig vara särskilt effektiv vid att lindra smärta från golfarmbåge och har gett ett utmärkt stöd till knän, vilket möjliggör smärtfri gång.  Produkten finns tillgänglig i beige färg, är 5 meter lång och består av 95% bomull och 5% spandex. Limmet är av akryl, vilket ger en säker och hållbar fästning.

  Fördelar

  • 5 / 5 i betyg Svenskt kosttillskott
  • Enkel att fästa och ta bort
  • Hög kvalitet

  Nackdelar

  • Finns endast i 1 färg
  Produkten finns att köpa här:
  149 kr
  149 kr
 2. 2. Bästa billiga: Gymstick Tape

  Vattentålig tejp tillverkad av 97% bomull och 3% spandexfibrer som kan sitta på upp till 7 dagar.
  4,2
  Hållbarhet
  4,8/5
  Klisteregenskaper
  4,3/5
  Komfort
  3,5/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Gymgrossisten)
  • Längd: 5 meter
  • Pris / meter: 19,00 kr
  • Latexfri: Ja
  • Vattentålig: Ja

  Gymstick Kinesiology Tape är speciellt framställd för att inte irritera din hud. Den ökar även blodcirkulationen utan att hindra dig från att vara i rörelse. Du kan bära tejpen i förhållande till vatten då den är andningsbar. Du kan använda dig av Gymstick Kinesiology Tape i smärtlindrande syften, för att stärka dina leder och muskler. Kinesiologitejpen är tillverkad av ett latexfritt akryllim. Detta lim är av medicinsk kvalitet och gör huden mindre irriterad än de flesta vanliga tejper.

  Du kan ha på dig samma tejp i upp till sju dagar. Produkten är 5 meter lång. Du kan få den i rosa, beige, svart eller turkos.

  Vi anser att detta är det bästa billiga valet för dig som letar efter en stödjande och effektiv kinesiologitejp. Vi såg mycket positivt på att produkten var skonsam mot huden och tyckte att den gjorde ett bra jobb med att behandla kroppsliga överbelastningar.

   

  Fördelar

  • Irriterar inte huden
  • Innehåller 97 % bomull och 3 % spandex
  • Ger bra stöd för muskler och leder

  Nackdelar

  • Kan ge lite märken på huden från klistret när den dras bort men är lätt att tvätta bort
  Produkten finns att köpa här:
  95 kr
 3. 3. Bästa för tyngdlyftning: ABG Stretch Tape 2.0

  En tejp helt framtagen för att underlätta vid tyngdlyftning.
  4,2
  Hållbarhet
  3,4/5
  Klisteregenskaper
  4,3/5
  Komfort
  4,9/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 6 m
  • Pris / meter: 21,50 kr
  • Latexfri: Ja
  • Vattentålig: Nej

  ABG Stretch Tape 2.0 är en specialiserad tejp designad för att optimera ditt grepp, specifikt för användning i tyngdlyftning. Denna slitstarka tejp ger ett flexibelt men kraftfullt grepp som inte sviker, oavsett hur tung vikten är. Utöver det hjälper tejpen till att skydda din hud från slitage och skav, vilket gör att du kan fortsätta med din träning utan obehag eller avbrott.

  Denna tejp, tillgänglig i färgen "White Magic", är tillverkad av bomull och är utformad för att användas som en greppförstärkare under tyngdlyftning, crossfit och gymträning. Varje rulle mäter 5 cm x 6 m, vilket ger dig gott om tejp för flera träningspass.

  Vi gillar ABG Stretch Tape 2.0 för dess flexibilitet och hållbarhet, och tycker att det sitter riktigt bra när vi provar. Den enda noterade nackdelen är att den kan tendera att krulla upp sig något. Trots det, är denna tejp ett populärt och effektivt verktyg för att förbättra greppet och skydda huden under intensiv träning.

  Fördelar

  • För tyngdlyftning
  • Bra pris
  • 6 meter lång

  Nackdelar

  • Fastnar lätt i sig själv
  Produkten finns att köpa här:
  129 kr
  129 kr
 4. 4. Bästa för fingrar: gForce Sport Tape

  Anpassad fingertejp för tyngdlyftning, crossfit och annan gymträning.
  4,0
  Hållbarhet
  4,6/5
  Klisteregenskaper
  3,7/5
  Komfort
  3,7/5
  Vårt betyg:
  4,0/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 10 m
  • Pris / meter: 3,90 kr
  • Latexfri: Ja
  • Vattentålig: Nej

  gForce Sport Tape är en robust, greppförstärkande tejp utformad specifikt för att stärka greppet på fingrar och tår under tyngdlyftning, CrossFit och gymträning. Den är tillverkad av 100% bomull och erbjuder utmärkt skydd för huden på fingrar och tår mot slitage och skav, vilket bidrar till att förbättra din träning och prestationsnivå.

  Den här slitstarka tejpen mäter 2,5 cm i bredd och 10 m i längd, vilket gör det möjligt för dig att enkelt och smidigt tejpa runt fingrar och tår. Den kommer i en praktisk plåtdosa som hjälper till att bevara klisterförmågan och säkerställer att tejpen förblir optimal för användning under en längre tid.

  Om du vill ta din träning till nästa nivå och skydda dina händer och fötter mot slitage, är gForce Sport Tape ett utmärkt val. Med sin överlägsna greppförstärkande förmåga och robusta konstruktion är detta en tejp som kommer att hålla genom även de mest krävande träningspassen.

  Fördelar

  • Anpassad för fingrarna
  • Går även att användas på tårna
  • Slitstark och bidrar till ett förstärkt grepp

  Nackdelar

  • Tänk på att du behöver köpa varor för minst 100 kr för att få frakten kostnadsfritt
  Produkten finns att köpa här:
  39 kr
  39 kr
 5. 5. Bästa för rörelse: RockTape

  En allergitestad latexfri tejp som kan användas såväl vid träning som rehab.
  3,8
  Hållbarhet
  4,8/5
  Klisteregenskaper
  3,8/5
  Komfort
  2,8/5
  Vårt betyg:
  3,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 5 meter
  • Pris / meter: 35,00 kr
  • Latexfri: Ja
  • Vattentålig: Ja

  RockTape Kinesiologitejp har blivit högt uppskattad av användare. Den är fri från latex och påskyndar läkningsprocessen av ett antal smärtor. I synnerhet behandlar den hälsporre, ryggsmärtor, muskelbristningar samt andra skador inom träning eller i vardagliga livet. Denna produkt ska fungera mycket bra vid fysiska aktiviteter. Kinesiologitejpen innehåller extra mycket klister så att den ska hålla under en längre period. Du kan på så sätt bära RockTape i totalt fem dagar. Dessutom går det bra att duscha med tejpen på.

  Mellan 10-20 tejpningar går åt för att förbruka en RockTape-rulle. Tejpen främjar även blodcirkulationen. Produkten finns att få tag på i ett flertal olika färger och är 5 meter lång.

  Utomstående hävdar att denna kinesiologitejp är väldigt effektiv, hållbar och ger ett bra stöd. Detta tycker vi också. Dock finns det de som säger att tejpen kunde ha varit stretchigare, mjukare och suttit under en längre period. För somliga satt tejpen nämligen bara bra i ett dygn. Ens åsikter om kinesiologitejpser är minst sagt individuella. Vi tror i alla fall att detta kommer att vara det bästa valet för dig som söker en välfungerande kinesiologitejp att dra nytta av när du är i rörelse.

  Fördelar

  • 4 / 5 i betyg Svenskt kosttillskott
  • Bra elasticitet
  • Hög stabilitet

  Nackdelar

  • Ganska dyrt
  Produkten finns att köpa här:
  175 kr
  175 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Kinesiologitejp Längd Pris / meter Latexfri Vattentålig Totalbetyg Pris
Rehband RxTape 5 meter 29,80 kr Ja Ja Betyg 4,8 / 5
4,8 / 5
Pris från
149 kr
Gymstick Kinesiology Tape 5m x 5cm 5 meter 19,00 kr Ja Ja Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
95 kr
ABG Stretch Tape 2.0 6 m 21,50 kr Ja Nej Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
129 kr
gForce Sport Tape 10 m 3,90 kr Ja Nej Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris från
39 kr
RockTape Kinesiologitejp 5 meter 35,00 kr Ja Ja Betyg 3,8 / 5
3,8 / 5
Pris från
175 kr
viktiga faktorer för att välja rätt kinesiologitejp

Hur man väljer rätt kinesiologitejp

Att välja rätt kinesiologitejp (k-tejp) kan vara avgörande för din förmåga att återhämta dig från skador, minska smärta och förbättra din fysiska prestation. Här är några viktiga faktorer att tänka på när du köper kinesiologitejp:

Material och Kvalitet

K-tejp tillverkas vanligtvis i bomull eller syntetmaterial. Bomull är bekvämt och andas bra, vilket gör det lämpligt för känslig hud och dagligt bruk. Syntetiska tejper, å andra sidan, är ofta mer hållbara och vattenresistenta, vilket gör dem idealiska för träning och svettiga aktiviteter. Om du planerar att bära tejpen under träning eller i vatten, kanske du vill överväga en vattenresistent variant.

Elasticitet

En bra k-tejp ska ha en stretchfaktor på cirka 130-140% av sin ursprungliga längd, vilket är jämförbart med elasticiteten i mänsklig hud och muskler. Denna elasticitet är avgörande för att tejpen ska kunna stödja muskler och leder utan att begränsa rörelsefriheten.

Adhesiv och Komfort

Limmet på k-tejpen bör vara starkt nog att hålla tejpen på plats under flera dagars användning, men samtidigt vara skonsamt mot huden. Vissa märken erbjuder hypoallergena alternativ för de med känslig hud, vilket kan vara viktigt för att undvika irritation och allergiska reaktioner.

Pris och Märke

Priset på k-tejp varierar mycket. Även om dyrare märken ibland kan erbjuda bättre kvalitet, behöver det inte nödvändigtvis vara fallet. Bedöm vad du behöver och jämför priser mellan olika märken. Läs recensioner och rådfråga sjukgymnaster eller andra experter om vilka märken de rekommenderar.

Bredd och Längd

Bredden och längden på tejpen kan variera. Standardbredden är 5 cm, men det finns också smalare och bredare alternativ beroende på användningsområde. Mindre områden eller mer detaljerade applikationer kan kräva smalare tejp, medan större muskelgrupper kan kräva bredare tejp. Längre rullar ger flexibilitet i storlek och form, medan förklippta bitar kan vara bekvämare.

Förpackning och Skärning

K-tejp finns både i långa rullar som du kan skära själv och förskurna bitar för enklare applicering. Förskurna alternativ kan spara tid och göra det lättare att applicera tejpen korrekt, medan rullar erbjuder mer flexibilitet och anpassningsmöjligheter.

Färg och Design

Medan färgen eller designen inte har någon effekt på tejpfunktionen, kan vissa personer ha en personlig preferens för en viss färg eller mönster. Att välja en färg som passar din stil kan göra användningen av tejpen mer tilltalande.

Effektivitet och Applicering

Kom ihåg att effektiviteten av kinesiologitejp kan vara beroende av korrekt applicering. Det kan vara hjälpsamt att konsultera en fysioterapeut eller tränare för att lära sig hur man korrekt applicerar tejpen för bästa möjliga resultat. Genom att noggrant överväga dessa faktorer kan du hitta en kinesiologitejp som passar dina behov och hjälper dig att maximera dina rehabiliterings- och träningsresultat.

physiotherapist helping patient her clinic

Det här är kinesiologitejp bra för

Kinesiologitejp (även känd som k-tejp) är ett värdefullt redskap för atleter, tränare, sjukgymnaster och alla som söker lindring från muskel- och ledsmärta. Här är några av de främsta fördelarna med k-tejp:

 • Smärtlindring: K-tejp lyfter försiktigt huden för att skapa utrymme mellan huden och musklerna. Detta kan minska trycket på smärtreceptorerna, vilket i sin tur kan bidra till att minska känslan av smärta.
 • Ökad cirkulation: Genom att lyfta huden kan k-tejp också förbättra blod- och lymfflödet i det område där det appliceras. Detta kan bidra till att minska inflammation och påskynda läkningsprocessen.
 • Stöd och stabilitet: K-tejp kan ge lätt stöd och stabilitet till muskler och leder utan att begränsa rörligheten. Det kan vara särskilt användbart för idrottare som behöver stöd för en skadad led eller muskel, men som inte vill förlora rörlighet. Vid ledproblem rekommenderas att kombinera K-tejp med kosttillskott för lederna
 • Förebygger och lindrar träningsvärk: Genom att använda k-tejp kan du bidra till att förebygga eller lindra träningsvärk. Tejpen kan minska muskeltrötthet och hjälpa musklerna att återhämta sig snabbare efter träning.
 • Korrigering av hållning och rörelsemönster: K-tejp kan användas för att hjälpa till att rätta till hållningsproblem och korrigera felaktiga rörelsemönster. Genom att ge taktil feedback, precis som en hållningsväst, kan det hjälpa individer att bli mer medvetna om deras kroppsposition och rörelse.
 • Vattenresistens: Många typer av k-tejp är vattenresistenta, vilket gör att de kan användas under svettiga träningspass eller till och med under dusch eller bad. Trots detta, kan tejpen andas vilket hjälper till att hålla huden torr och bekväm.

Kom ihåg att även om k-tejp har många potentiella fördelar, bör det inte användas som en ersättning för professionell medicinsk rådgivning. Om du har en allvarlig skada eller kronisk smärta, bör du rådfråga en sjukvårdspersonal.

Risker med kinesiologitejp

Kinesiologitejp (K-tejp) är generellt säkert och effektivt för många människor, men det finns potentiella nackdelar och bieffekter som kan uppstå. Här är några att vara medveten om:

 • Hudirritation: Den vanligaste biverkningen av K-tejp är hudirritation. Det kan uppstå rödhet, klåda, utslag eller svullnad på det område där tejp applicerats. Personer med känslig hud, de med vissa hudsjukdomar eller allergier kan vara mer benägna att uppleva dessa reaktioner.
 • Felaktig användning: Om K-tejp appliceras felaktigt, kan det potentiellt orsaka mer skada än nytta. Det kan leda till ökad smärta, felaktig muskelaktivering och andra skador. Det är därför viktigt att följa instruktionerna eller söka hjälp från en kvalificerad professionell vid applicering.
 • Temporär lindring: Medan K-tejp kan lindra symptom på smärta och inflammation, behandlar det inte grundorsaken till dessa symptom. För bestående lindring och återhämtning kan det vara nödvändigt att kombinera användningen av K-tejp med andra behandlingar, som fysioterapi, träning och/eller medicinsk behandling.
 • Allergiska reaktioner: Vissa människor kan vara allergiska mot materialet i K-tejp eller det lim som används för att fästa det på huden. Detta kan leda till en allvarligare allergisk reaktion, inklusive blåsor, sår och mycket kraftig klåda.
 • Risk för överanvändning: När tejp används för att stödja ett svagt eller skadat område, finns det risk att personen överskrider sina gränser, vilket potentiellt kan leda till ytterligare skada.

Som alltid är det bäst att konsultera en sjukvårdspersonal innan du börjar använda K-tejp, särskilt om du har underliggande hälsoproblem eller bekymmer. I vissa fall kan det vara lämpligt att byta ut K-tejpen mot andra Rehabprodukter. Exempelvis kan användning av en balansplatta fungera för att bygga upp muskler och leder vid benen. Även massagepistoler fyller en funktion genom att enkelt värma upp de områden som man har problem med. 

vanliga frågor om Kinesiologitejp

FAQ: Vanliga frågor om kinesiologitejper

Nedan tar vi upp några av de vanligaste frågorna och svaren om kinesiologitejp

Vad är kinesiologitejp?

Kinesiologitejp är en elastisk tejp som används för att stödja muskler och leder utan att begränsa rörelsefriheten. Den är utformad för att efterlikna hudens naturliga elasticitet och används ofta inom sport och rehabilitering för att behandla och förebygga skador, minska svullnad och förbättra blodcirkulationen.

Hur fungerar kinesiologitejp?

Kinesiologitejp appliceras på huden med en specifik teknik som lyfter huden något, vilket hjälper till att minska tryck och irritation på smärtande områden. Detta kan förbättra blod- och lymfflödet, vilket i sin tur kan främja läkning och minska smärta.

Vilka är de vanligaste användningsområdena för kinesiologitejp?

Kinesiologitejp används för att behandla en rad olika problem, inklusive muskelspänningar, ledsmärtor, stukningar, inflammationer och svullnad. Den kan också användas för att stödja svaga eller överansträngda muskler och leder under fysisk aktivitet.

Hur applicerar jag kinesiologitejp korrekt?

Att applicera kinesiologitejp korrekt kräver viss teknik. Det är ofta bäst att konsultera en sjukgymnast eller utbildad terapeut för att lära sig rätt appliceringsmetoder. Grundläggande steg inkluderar att rengöra och torka huden, klippa tejpen till önskad längd, och applicera tejpen med rätt spänning och riktning för att uppnå önskad effekt.

Kan jag duscha eller träna med kinesiologitejp på?

Ja, kinesiologitejp är designad för att vara vattenresistent och kan bäras under duschning och träning. Många tejpvarianter är tillverkade av material som tål svett och vatten utan att förlora sin vidhäftningsförmåga eller funktion.

Hur länge kan jag bära kinesiologitejp?

Kinesiologitejp kan vanligtvis bäras i flera dagar, upp till en vecka, beroende på var den är applicerad och hur väl den sitter. Om tejpen börjar lossna eller orsakar obehag bör den tas bort och eventuellt appliceras om.

Är kinesiologitejp säkert att använda?

Ja, kinesiologitejp är generellt sett säker att använda. Dock bör personer med känslig hud eller allergier mot lim välja hypoallergena alternativ. Det är alltid en bra idé att testa en liten bit tejp på huden innan full applicering för att säkerställa att ingen irritation uppstår.

Kan jag kombinera kinesiologitejp med kompressionsstrumpor?

 Ja, du kan kombinera kinesiologitejp med kompressionsstrumpor för att förbättra stöd och blodcirkulation. Applicera kinesiologitejpen först på ren och torr hud, och sätt sedan på kompressionsstrumporna över tejpen. Kontrollera regelbundet för att säkerställa att kombinationen inte orsakar obehag.

Kan kinesiologitejp användas på barn?

Ja, kinesiologitejp kan användas på barn, men det är viktigt att appliceringen görs av eller under övervakning av en professionell för att säkerställa att tejpen används korrekt och säkert.

Hur tar jag bort kinesiologitejp utan att skada huden?

För att ta bort kinesiologitejp, börja med att fukta tejpen med vatten eller olja för att lösa upp limmet. Dra sedan försiktigt bort tejpen i samma riktning som hårväxten, vilket minskar risken för hudirritation och obehag.

Finns det några biverkningar med att använda kinesiologitejp?

De flesta människor upplever inga biverkningar av att använda kinesiologitejp. Dock kan vissa uppleva hudirritation eller allergiska reaktioner på limmet. Om detta händer, ta bort tejpen omedelbart och rådfråga en sjukvårdspersonal.

physiotherapist applying red black kinesio tapes patients back his office

Så gjorde vi testet

Det finns många olika kinesiologitejper att välja på och det är inte alldeles enkelt att veta vad som skiljer dem åt. Vissa produkter är anpassade för viss användning och är inte alls lika bra att använda på andra ställen på kroppen, medan andra går att använda bredare men kanske inte riktigt lika effektiva på specifika områden. Vi har här valt att utse det bästa alternativet i flera olika kategorier - för att gör ditt val enklare.

Som underlag för testet beställde vi hem 14 k-tejper från olika tillverkare. De har testats noggrant och sedan betygsatts efter följande kriterier:

 • Pris: Hur mycket kostar produkten? Vad blir priset per meter? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa den här produkten?
 • Hållbarhet: Hur lång tid tar det tills tejpen börjar släppa i kanterna? Hur lång till tar det tills tejpen tappat sin funktion helt? Hur påverkas tejpen av svett vid kraftig ansträngning? Hur påverkas tejpen av dusch och bad? Sitter den sämre på ställen med mycket rörelse?
 • Användning: Är det enkelt att applicera tejpen som du vill? Är det lätt att klippa av rätt längd? Kladdar remsan lätt ihop? Går det enkelt att dela den på längden? 
 • Funktion: Upplever du att tejpen hjälper mot dina problem? Hur bra fungerar den? Har du råkat ut för några slags biverkningar?

Slutligen har vi sammanställt alla betygen och vinnaren i varje kategori blir den produkt som fått det högsta totalbetyget. Dessa 5 testvinnare kan du läsa mer fördjupat om i den här artikeln. 

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
78 röster, Betyg: 4.8 / 5
johan karlsson
Johan Karlsson
Specialist på träningsutrustning
Utbildning: Linköpings universitet

Johan Karlsson är en passionerad hälsoentusiast och skribent som ägnar sin tid åt att skriva om allt inom träning och hälsa. Hans stora intresse för ämnet väcktes tidigt i livet, och sedan dess har han samlats en imponerande kunskap inom bland annat träningsredskap, massageverktyg, motion, kondition och sömn.

Johan har en naturlig förmåga att förstå och förmedla komplexa ämnen på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hans genuina intresse för att hjälpa människor att må bättre och nå sina hälsomål genomsyrar allt han skriver.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu