Bästa Airbiken 2024

Av: Johan Karlsson • Senast uppdaterad:
Läs våra djupgående tester för att hitta den bästa airbiken för dig!
Airbike - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport
Pris
10999 kr
Till butik
betyg 4,4 Motion & Fitness Pro Air Bike Motion & Fitness Pro Air Bike
Pris
11240 kr
Till butik
betyg 4,4 Schwinn Airdyne AD6 Schwinn Airdyne AD6
Pris
9990 kr
Till butik
betyg 3,8 ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC
Pris
14200 kr
Till butik
betyg 3,8 Schwinn Airdyne Ad8 Schwinn Airdyne Ad8
Pris
19665 kr
Till butik
Se alla testvinnare

En airbike är en variant på den populära motionscykeln där du inte bara tränar benen utan faktiskt hela kroppen. Men istället för att justera ett elektromagnetiskt motstånd via en spak uppstår motståndet med hjälp av en stor fläkt. Det gör att ju snabbare du trampar desto högre blir motståndet. Airbikes har även handtag likt dem på en crosstrainer som gör att du även tränar överkroppen och core-muskulaturen, vilket ger en effektiv träning för hela kroppen.

Efter att ha utvärderat och testat 22 airbikes har vi kommit fram till att bästa airbiken är Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport. Det är en airbike av hög kvalitet, med mycket hög stabilitet och som inte låter särskilt mycket. Vad gäller priset är det inte mycket att orda om - den är väl värd sina pengar.

Läs vidare för att se vad du ska tänka på när du köper en airbike och vilka våra 5 favoriter blev.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa airbikes 2024

 1. Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport Bäst i test: 4,7/5
 2. Motion & Fitness PRO Air Bike, Airbike & Attack bike Bästa billiga: 4,4/5
 3. Schwinn Airdyne AD6 Bäst kundbetyg: 4,4/5
 4. ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC Bästa kompakta: 3,8/5
 5. Schwinn Airdyne Ad8 Bästa premium: 3,8/5
 1. 1. Bäst i test: Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport

  Mycket prisvärd airbike med bra stabilitet som inte tar mycket plats
  4,7
  Komfort
  4,7/5
  Hållbarhet
  4,5/5
  Prestanda
  4,9/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Sportgymbutiken)
  • Mått: 120x60x127 cm
  • Maxvikt: 150 kg
  • Vikt: 48 kg
  • Drivlina: Kedja

  AirBike Pro från JTC Sport är en stabil airbike konstruerad i metall. Den har utvecklats med kommersiell standard fast med ett pris som passar ett hemmagym. AirBike Pro har en mycket hög komfort och ergonomi och såväl sadel, trampor som handtag är sköna och ger bra fäste. En funktion vi gillar särskilt är att du kan använda fläkten för att svalka dig under träningen. Vill du bara träna överkroppen finns det två rejäla fotstöd.

  Displayen på AirBike Pro är stor och tydlig och du ser enkelt träningsdata som tid, sträcka effekt och hastighet. Maskinen kan även kopplas ihop med ett trådlöst pulsbälte för att se din puls på displayen. Förutom träningsdata har den här airbiken sju olika träningsprogram i displayen som är lätt att navigera. Det finns till exempel program för intervallträning, distansbaserad träning och pulsbaserad träning.

  Nackdelen med AirBike Pro är att den drivs med hjälp av kedja vilket gör att den låter lite mer och kräver regelbunden service, precis som kedjan på en vanlig cykel.

  Tittar man på vad kunderna har att säga gillar de den proffsiga känslan och att det känns som en maskin som hade kunnat finnas på ett gym. De uppskatter även att den är enkel att justera efter olika längder och den tydliga displayen.

  Fördelar

  • Bra display med mycket träningsdata
  • Robust konstruktion med 150 kg max användarvikt
  • Sadeln kan justeras i 50 olika positioner

  Nackdelar

  • Drivs av kedja istället för rem
  • Kan gunga lite vid hård träning
  Produkten finns att köpa här:
  10999 kr
 2. 2. Bästa billiga: Motion & Fitness Pro Air Bike

  Mycket prisvärd airbike med skön sadel och bra flyt i cyklingen
  4,4
  Komfort
  4,7/5
  Hållbarhet
  3,8/5
  Prestanda
  4,7/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Träningsmaskiner)
  • Mått: 120x61x127 cm
  • Maxvikt: -
  • Vikt: 55 kg
  • Drivlina: Rem

  Motion & Fitness har i sin Pro Airbike lyckats ta fram en airbike med remdrift till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Pedalerna på den här airbiken har väldigt bra grepp men känns men det behövs träningsskor för att de ska kännas bekväma. Sadeln går att justera både på höjden och fram och tillbaka så det är enkelt att ställa in rätt position för olika längder. Maskinen är även utrustad med hållare för vattenflaska och transporthjul för enklare förflyttning.

  Tyvärr får man känslan av att maskinen har några år på nacken när man tittar på displayen och knapparna. Det går dock enkelt att se all data man behöver och menyn är förhållandevis lättnavigerad. Den har 8 inbyggda träningsprogram för att träna intervallträning, sträcka eller pulsträning. För pulsträning krävs att man köper till ett separat pulsbälte. Du kan även sätta upp mål för kalorier eller tid. På skärmen ser du tid, sträcka, kalorier, effekt, hastighet och varvtal.

  En nackdel med M&F Airbike är att den är lite tyngre och klumpigare än andra airbikes, men det leder å andra sidan till bättre stabilitet. För att drivas med rem är den inte den mest tystgående, men den låter mindre än de alternativen vi testat med kedja. 

  Tittar man på vad kunderna har att säga gillar de att maskinen känns riktigt skön att cykla på och att man kan träna riktigt hårt utan att det känns som att maskinen riskerar att välta.

  Fördelar

  • Drivs av rem istället för kedja
  • 55 kg tung ger bra stabilitet
  • Känns naturligt att cykla på den

  Nackdelar

  • Display och knappar känns lite omoderna
  • Inte de skönaste handtagen
  Produkten finns att köpa här:
  11240 kr
 3. 3. Bäst kundbetyg: Schwinn Airdyne AD6

  En billigare airbike som duger gott åt de allra flesta till hemmagymmet
  4,4
  Komfort
  4,9/5
  Hållbarhet
  4,0/5
  Prestanda
  4,3/5
  Vårt betyg:
  4,4/5
  Till butiken
  (Träningsmaskiner)
  • Mått: 126x65x129 cm
  • Maxvikt: 136 kg
  • Vikt: 51 kg
  • Drivlina: Rem

  Schinn Airdyne AD6 ser kanske inte mycket ut för världen vid en första anblick. Men det är faktiskt en riktigt stabil airbike i metall som kommer till ett väldigt bra pris. AD6 drivs med hjälp av en rem istället för kedja vilket gör servicebehovet minimalt och ljudnivån lägre. Träningsdatorn är väldigt enkel att använda och du ser enkelt sträcka, tid, hastighet, varvtal och kalorier direkt på skärmen. För att mäta puls krävs att man köper till ett separat pulsbälte. I datorn finns även 8 inbyggda träningsprogram för att variera träningspassen. 

  Sadeln är mjuk och skön men kan tyvärr bara justeras i en riktning vilket gör att alla inte får riktigt den ställning man vill ha. Men eftersom den justeras diagonalt blir det ändå tillräckligt bra för de allra flesta. Airdyne AD6 ger en naturligt följsam rörelse och det känns oväntat bra att använda maskinen. Det är är likt den andra airbiken från Schinn vi rekommenderar en airbike som inte låter så mycket. En funktion vi gillar särskilt är det praktiska stället för vattenflaska som är bra placerat.

  Tittar man på vad kunderna har att säga gillar de att den är bekväm att cykla på och att den inte stör omgivningen lika mycket som andra airbikes.

  Fördelar

  • Konkurrenskraftigt pris
  • Mycket bra fotfäste i pedalerna
  • Stor och tydlig display med träningsdata

  Nackdelar

  • Sadeln kan endast justeras i en riktning.
  • Fotfästena för att bara träna armar är inte så bra.
  Produkten finns att köpa här:
  9990 kr
 4. 4. Bästa kompakta: ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC

  Kompakt airbike med fantastisk display och hög komfort
  3,8
  Komfort
  4,1/5
  Hållbarhet
  4,1/5
  Prestanda
  3,2/5
  Vårt betyg:
  3,8/5
  Till butiken
  (Träningsmaskiner)
  • Mått: 130x60x123 cm
  • Maxvikt: 160 kg
  • Vikt: 45 kg
  • Drivlina: Kedja

  Assault Bike Classic är lite mindre än andra airbikes och mäter endast 130x60 och har en höjd på 123 cm. Den låga höjden gör den till det bästa valet för dig som är kort. Sadeln är väldigt enkelt att justera och kan justeras för att passa bra för alla längder mellan 155 cm och 195 cm.

  Sett till funktionalitet är Assault Airbike bra, men det finns snarlika alternativ till ett bättre pris. Det som gör att vi ändå rekommenderar Assault Classic är displayen som är avsevärt mycket bättre än konkurrenterna och att den är väldigt kompakt. På displayen kan man se all träningsdata man vill och lite till.

  Assault Bike Classic är tillverkad nästan helt i metall vilket gör konstruktionen robust och den kommer inte gå sönder i första taget. Vikten på maskinen i kombination med den lite mindre golvytan gör den dock lite mindre stabil och den kan gunga lite när man tränar riktigt hårt.

  Tittar man på vad kunderna säger om den gillar de framförallt den höga komforten i sadel, handtag och pedaler. Den smarta designen gör också att handtagen aldrig hamnar i vägen för knäna.

  Den stora nackdelen med Assault Bike Classic är att man använder sig av kedjedrift istället för remdrift. För funktionaliteten spelar det ingen större roll men kedjan kräver regelbunden service med inoljning. Den låter också lite mer än konkurrenterna som använder rem.

   

  Fördelar

  • Tar upp liten golvyta
  • Enkel och tydlig display
  • Hög kvalitet tillverkad i metall

  Nackdelar

  • Använder kedja istället för rem
  • Lite sämre stabilitet
  Produkten finns att köpa här:
  14200 kr
 5. 5. Bästa premium: Schwinn Airdyne Ad8

  Tystgående airbike med remdrift som riktigt bra display och hög komfort
  3,8
  Komfort
  4,5/5
  Hållbarhet
  3,8/5
  Prestanda
  3,1/5
  Vårt betyg:
  3,8/5
  Till butiken
  (Träningsmaskiner)
  • Mått: 106x50x132 cm
  • Maxvikt: 160 kg
  • Vikt: 51 kg
  • Drivlina: Rem

  Schwinn har tidigare haft ett par sämre modeller av airbikes med med AD8 har man lyckats få till en nästintill perfekt airbike. Redan när man ser den för första gången får man en känsla av att det här är en airbike av hög kvalitet. Den är både snygg och har en väldigt stabil konstruktion. Tack vare remdriften krävs heller ingen direkt service av den. Schwinn Airdyne AD8 är det givna valet för dig som vill ha en tystgående airbike som inte stör din partner där hemma.

  Airdyne AD8 är faktiskt tillverkad i stora delar av plast istället för metall men konstruktionen är fortfarande robust och i det här fallet är det nästan bara en bonus då det gör att den låter ännu mindre. Istället för en kedja drivs Airdyne av en rem, precis som många bilar och andra motorer. Remmen har ett antal fördelar över kedjan då den inte behöver servas, ger en mer behaglig känsla under träningen och framförallt en mycket tystare och mer följsam upplevelse.

  Displayen på Airdyne AD8 är en av de bästa på marknaden. Man ser tydligt tid, distans, hastighet, varvtal, kalorier, effekt och puls. För pulsmätning krävs ett separat pulsbälte. Skärmen är enkel att navigera och du kan ställa in vilka data du vill visa. Den har även nio inbyggda träningsprogram där du kan välja på till exemepel intervallträning, pulsträning och distansträning. Skärmen kan även hjälpa dig att hålla dig inom rätt puls för att bränna fett, aerob och anaerob träning.

  Tittar man på vad kunderna har att säga gillar de att den har en lyxig känsla och det är definivt inget billigt skräp som går sönder efter några månader. Många uppskattar även ljudvolymen som är överlägset bättre än andra airbikes.

  Fördelar

  • Drivs med rem istället för kedja
  • Snygg design och extremt hållbar
  • Låter mycket mindre än andra airbikes

  Nackdelar

  • En av de dyraste airbikes
  Produkten finns att köpa här:
  19665 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Airbike Mått Maxvikt Vikt Drivlina Totalbetyg Pris
Bike Air Pro *Bäst i test 2023*, JTC Sport 120x60x127 cm 150 kg 48 kg Kedja Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
10999 kr
Motion & Fitness PRO Air Bike, Airbike & Attack bike 120x61x127 cm - 55 kg Rem Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
11240 kr
Schwinn Airdyne AD6 126x65x129 cm 136 kg 51 kg Rem Betyg 4,4 / 5
4,4 / 5
Pris från
9990 kr
ASSAULT AIRBIKE - CLASSIC 130x60x123 cm 160 kg 45 kg Kedja Betyg 3,8 / 5
3,8 / 5
Pris från
14200 kr
Schwinn Airdyne Ad8 106x50x132 cm 160 kg 51 kg Rem Betyg 3,8 / 5
3,8 / 5
Pris från
19665 kr
viktiga faktorer för att välja rätt airbike

Hur man väljer rätt airbike

Det finns inte alls lika många olika airbikes som andra typer av träningsutrustning vilket gör att pris och antalet faktorer att bedöma inte blir lika många. Det bästa är att välja en airbike som är hållbar, drivs med en rem, är enkel att använda och inte kräver mycket service.

Nedan följer alla faktorer som du kan behöva titta på för att hitta den bästa airbiken för dig:

Drivlina

Det finns två olika typer av drivlinor på airbikes: kedja och rem. Airbikes med rem är mer hållbara, kräver mindre service och låter inte lika mycket. Airbikes med kedja kräver mer service och låter betydligt mer. Du måste exempelvis olja in kedjan precis som på en vanlig cykel. Fördelen med airbikes med kedja är att de inte är lika dyra. Airbikes med rem är alltså bättre på alla sätt men kostar tyvärr lite mer. Skillnaden är inte jättestor så vi rekommenderar att satsa på en airbike med rem.

Maxvikt

Maxvikten på en airbike är vikten du som användare får väga som mest. De flesta airbikes har en maxvikt på 100-130 kg medan airbikes i premiumklassen kan ha en maxvikt på hela 200 kg. Maxvikten speglar inte bara vad du som användare får väga utan det är även ett mått på hela byggkvaliteten på airbiken. En högre maxvikt ger en stabilare cykel som håller i många år.

Stabilitet

Eftersom man kontinuerligt drar och trycker om vartannat är stabiliteten på en airbike mycket viktigt. När det kommer till stabilitet på den här sortens träningsutrustning är det till stor del maskinens vikt som avgör, där en tyngre maskin är bättre. Maskiner som tar upp större yta på govlet är också mer stabila. Airbikes tillverkade av stål är de mest stabila medan de i aluminium inte klarar av alls lika mycket och kan börja gunga fram och tillbaka om du tränar hårt eller väger mycket.

Oljud

Om man jämför med dagens motionscyklar gör alla airbikes ifrån sig ganska mycket oljud. På grund av hur airbiken fungerar kommer fläkten att låta mer och mer ju fortare du trampar. Det kommer inte låta så mycket att du stör grannen, men förmodligen tillräckligt för att störa framför TVn eller om du lyssnar på musik utan hörlurar. Det finns vissa airbikes som låter lite mindre. Se framförallt till att det endast är fläkten som låter. Om maskinen gnisslar och knakar när du tränar kommer den sannolikt inte att hålla särskilt länge.

Komfort

Om sadeln på airbiken är skön eller inte kommer oftast ner till vad varje enskild person tycker. De allra flesta sadlarna är tillverkade av hårt skum och på vissa kan du faktiskt byta ut sadeln. Du får ofta med ett extra sadelskydd som du kan använda om du tycker att sadeln är för hård. Det som är viktigtast när det kommer till sadeln är att den kan justeras. Leta efter en airbike där du kan justera sadeln både framåt, bakåt, uppåt och nedåt. Det gör att du kan träna i rätt ställning, vilket är minst lika viktigt för hög komfort som att sadeln är skön att sitta på.

Storlek

Precis som de flesta träningsmaskiner tar airbikes upp ganska mycket plats. Ju större och tyngre maskinen är desto stabilare kommer den att vara, men du måste såklart se till att du verkligen har plats för den. De flesta airbikes har hjul för att enklare flytta på dem, men de går inte att vika ihop och ställa undan i ett hörn. En airbike tar upp ungefär 130x60 cm golvyta eller ungefär som ett mindre köksbord.

Display

Eftersom airbikes ofta används för högintensiv intervallträning (HIIT) är det viktigt att man kan tracka sina värden. De flesta airbikes har en ganska enkelt monitor eller LCD och du ska kunna se tid, sträcka, kraft, kalorier och varvtal. Vissa maskiner har förprogrammerade träningsprogram medan andra går att synka med träningsprogram i mobilen via bluetooth. Om du baserar träningen på puls ska du också se till att det finns inbyggd pulsmätning eller att den är kompatibel med en pulsmätare.

Garanti

Det bästa är om du hittar en airbike med lång garanti som täcker eventuella fel och brister som uppkommer över tid. De flesta airbikes har en ganska lång garanti på ramen, men lösa delar ingår sällan. Förslitningsskador ingår inte i garantin. Generellt kan man säga att ju längre garantin är på olika delar desto högre kvalitet kommer din airbike att ha.

Hur mycket kostar en airbike?

Det finns airbikes som kostar allt från 2 000 kr till över 20 000 kr. Det som främst avgör priset är kvalitet, stabilitet och hur många funktioner som finns. Fundera över vilka funktioner du måste ha och hitta sedan en airbike inom din budget som har så många av dem som möjligt.

 • En airbike i budgetklassen kostar under 10 000 kr.
 • En airbike i mellanklassen kostar mellan 10 000 och 15 000 kr.
 • En airbike i premiumklassen kostar över 15 000 kr.
vanliga frågor om Airbike

FAQ: Vanliga frågor om airbikes

Vad är skillnaden mellan en airbike och en motionscykel?

För att se skillnaden på airbikes och motionscyklar måste man först titta på vad de har gemensamt. Både motionscyklar och airbikes är baserade på en vanlig cykel med ett snurrande framhjul som drivs med hjälp av pedaler. Ju hårdare du trampar desto tuffare blir träningen och du bränner mer kalorier.

Den stora skillnaden mellan airbikes och motionscyklar är hur motståndet skapas. På en airbike justeras motståndet med hjälp av en stor fläkt som får svårare och svårare att trycka undan luften ju hårdare du trampar. Motståndet ökar alltså ju mer intenstivt du trampar. På en motionscykel ställer man själv in motståndet och det är lika tungt att trampa oavsett hur intensivt du trampar. 

Den andra skillnaden är handtagen. På en airbike hjälper du även till med armarna när du trampar och tränar på så sätt även mage, rygg, armar och axlar. På en motionscykel är handtaget stationärt och du tränar i stort sett bara underkroppen.

Fördelen med en motionscykel är att det är enklare att träna uthållighet och lågintensivt.

Vad är en airbike bra för?

Airbikes är en av de mest effektiva träningsmetoderna för att bygga upp det kardiovaskulära systemet och bränna fett på kortast möjliga tid. De är särskilt bra för dig som vill träna högintensiv intervallträning (HIIT), där du varvar korta pauser med intensiv träning.

En airbike är som en korsning av motionscykel och crosstrainer som tränar både övre och undre kroppen samtidigt. Det gör att hjärta och lungor får kämpa dubbelt så hårt för att orka med. Med en airbike kan du träna såväl lår, vader, rumpa och höfter som mage, rygg, bröst, axlar och armar. Men det är framförallt en maskin för konditionsträning.

Med den unika kombinationen av träning av både övre och undre kroppen och tack vare det variabla motståndet gör den att du kan öka pulsen snabbare än andra alternativ. Perfekt om du bara har 10-15 minuter att träna.

Träning på airbike kan förbränna så mycket som 20-30 kalorier på en minut, med ett snitt på ungefär 300 kalorier på 20 minuter. Det motsvarar hela 900 kalorier på en timme. Mostvarande på löpband, crosstrainer och motionscyklar ligger på 500-600 på en timme.

Hur tränar man på en airbike?

Till skillnad från traditionella konditionsmaskiner som motionscyklar, crosstrainers och löpband är airbikes inte gjorda för långdragna konditionspass där du tittar på TV under tiden. För att få ut det mesta av en airbike måste man verkligen träna hårt.

På engelska är airbiken känd som djävulens trehjuling eller misärmaskinen på grund av hur intensiv träningen ofta blir. Det går såklart bara att trampa lugnt framför TVn, men cykelrörelsen blir lätt onaturlig och motståndet ojämnt.

Ska du köpa en airbike bör du sikta på att köra högintenstiva korta pass. Det är en mycket effektiv träningsform både för att stärka hjärta och lungor och för att bränna fett. En bra träningsform på airbiken är att först värma upp i 5 minuter följt av att du ger järnet i 10-20 minuter. Avsluta gärna med att varva ner i lite lugnare tempo.

Hur ofta ska man träna?

Hur ofta du vill träna är helt upp till dig och beror på dina mål. För att gå ner i vikt räknas varje minut du kör och ju mer desto bättre. För att stärka hjärta och lungor bör du försöka träna minst 75 minuter högintensivt eller 150 minuter lågintenstivt varje vecka.

Vet du inte riktigt var du ska börja är det bra att sikta på 20 minuter varannan dag. Får du mycket träningsvärk är det bättre att vänta med att träna tills den har gått över eller köra ett lugnare pass.

Varför ska man köpa en airbike?

Om du letar efter en träningsmaskin för hela kroppen är en airbike ett mycket bra alternativ. Airbikes är även perfekta för dig som vill maxa pulsen med högintensiv intervallträning (HIIT). Med en airbike är det möjligt att svettas och bränna fett på bara 10-20 minuter.

Airbikes har generellt inte några förprogrammerade program som motionscyklar. Istället skapar du motståndet själv genom att trampa. Ju fortare du trampar desto fortare snurrar fläkten och motståndet ökar. Även storleken på fläkten och fläktbladet kan påverka motståndet.

Letar du efter en kostnadseffektiv träningsmaskin för konditionsträning är en airbike det givna valet. Det är också ett perfekt alternativ om du har lite ont om plats då den är betydligt mindre än både en motionscykel och en crosstrainer.

Det finns träningsutrustning som är mer effekt, men då krävs stor yta och många olika tillbehör som olika viktskivor till en skivstång. Med en airbike kan du göra en stor variation av träning till ett rimligt pris och på en liten yta.

Airbikes tillhör kategorin low-impact träning vilket även gör dem bra för dig med problem med lederna eller för rehabilitering.

airbike banner 2

Så gjorde vi testet

För att hitta de bästa airbikes har vi bedömt de 22 airbikes vi testat efter följande kriterier:

 • Konstruktion: Vilka material har man använt? Hur är den övergripande känslan av konstruktionen? Kommer den hålla i flera år?
 • Service: Vilken typ av service krävs för airbiken? Har den en kedja som måste oljas in regelbundet? 
 • Justerbarhet: Kan airbikens sadel justeras både horisontellt och vertikalt? Går airbiken justera så att din hållning är optimal?
 • Display: Kan du se all data du önskar på displayen? Är det enkelt att navigera i gränssnittet?
 • Komfort: Är sadel, pedaler och handtag sköna att hålla i? Är de tillverkade i slittåliga material?
 • Värde: Är airbiken värd sina pengar? Motsvarar kvalitet och funktioner kostnaden för airbiken?
 • Oväsen: För airbiken mycket oväsen? Gnisslar och knakar den eller är det bara fläkten som låter?

De 5 som fått högst totalbetyg är med i den här artikeln.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
41 röster, Betyg: 4.4 / 5
johan karlsson
Johan Karlsson
Specialist på träningsutrustning
Utbildning: Linköpings universitet

Johan Karlsson är en passionerad hälsoentusiast och skribent som ägnar sin tid åt att skriva om allt inom träning och hälsa. Hans stora intresse för ämnet väcktes tidigt i livet, och sedan dess har han samlats en imponerande kunskap inom bland annat träningsredskap, massageverktyg, motion, kondition och sömn.

Johan har en naturlig förmåga att förstå och förmedla komplexa ämnen på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hans genuina intresse för att hjälpa människor att må bättre och nå sina hälsomål genomsyrar allt han skriver.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu