Bästa Step up bräda 2024

Av: Johan Karlsson • Senast uppdaterad:
Förbättra din styrka, balans och koordination med en mångsidig stepbräda.
Step up bräda - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,7 Recoil Stepbräda Recoil Stepbräda
Pris
1090 kr
Till butik
betyg 4,5 VirtuFit Fitness Step Up-bräda VirtuFit Fitness Step Up-bräda
Pris
599 kr
Till butik
betyg 4,3 Master Stepbräda Master Stepbräda
Pris
1500 kr
Till butik
betyg 4,2 Reebok Step Studio Delta Reebok Step Studio Delta
Pris
2399 kr
Till butik
betyg 4,0 Reebok Mini Step Reebok Mini Step
Pris
1050 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Step up brädan är en essentiell komponent i varje fitnessentusiasts träningsrepertoar. Det är ett enkelt men effektivt träningsredskap som hjälper individer att förbättra sin styrka, balans och koordination genom ett brett spektrum av övningar. Dessa platta, ofta justerbara plattformar är designade för att tåla belastning och kan användas för allt från step-up till mer intensiva kardiovaskulära övningar. De kan också användas för att utöka räckvidden av rörelser i övningar som knäböj och lunges, vilket gör dem till en mångsidig del av varje träningsprogram.

Step up brädan blir ett värdefullt verktyg när du vill lägga till variation i din träning, öka intensiteten eller utmana din balans och koordination. Om du vill lägga till en ny dimension i din kardiovaskulära träning eller om du vill ta dina styrketräningsövningar till nästa nivå, är en stepbräda det perfekta verktyget. Med den kan du utföra en mängd olika övningar, från grundläggande step ups till mer komplexa rörelser som burpees, push ups och hopp. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren tränare, kommer stepbrädan att erbjuda dig en utmaning som passar din träningsnivå.

I vår strävan att hjälpa dig att uppnå dina hälsomål har vi noggrant utvärderat flera olika step up brädor på marknaden. I vår analys har vi kommit fram till att "Recoil Stepbräda" klart utmärker sig som det bästa valet. Denna stepbräda erbjuder en robust konstruktion, justerbar höjd och en halkfri yta som garanterar säkerhet under träning. Den är designad för att tåla intensiv användning, vilket gör den till ett utmärkt val för både hemma- och gymbruk.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa Step up bräda 2024

 1. Stepbräda - Recoil Bäst i test: 4,7/5
 2. Virtufit Fitness Step Bästa billiga: 4,5/5
 3. Master STEPBRÄDA - Master Bästa premiumvalet: 4,3/5
 4. Reebok Bästa allround: 4,2/5
 5. Reebok Bästa lilla: 4,0/5
 1. 1. Bäst i test: Recoil Stepbräda

  "Högkvalitativ, stabil och anpassningsbar step up-bräda."
  4,7
  Hållbarhet
  4,7/5
  Stabilitet
  4,8/5
  Komfort
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,7/5
  Till butiken
  (Gymkompaniet)
  • Storlek: 98x38 cm
  • Material: PVC, gummi
  • Höjd: 15, 20 eller 25 cm
  • Vikt: 7 kg

  Recoil Stepbräda är ett utmärkt val för alla som är ute efter en högkvalitativ och hållbar step up-bräda. Med sin robusta konstruktion och design, har den visat sig vara mycket hållbar även under intensiv användning, vilket gör den till ett pålitligt träningsredskap. Den modulära designen, som låter dig justera brädan i olika höjdsteg, ger ytterligare flexibilitet och anpassning till din träning.

  En av de mest framstående aspekterna av Recoil Stepbräda är dess stabilitet. Tack vare den gummerade ytan, erbjuder den optimalt fäste även under svettiga träningspass, vilket minimerar risken för halkolyckor. Dessutom är den ganska bekväm att använda, med en väl tilltagen yta som passar även större motionärer. Detta gör den till en utmärkt plattform för en mängd olika övningar.

  Med tanke på dess kvalitet och funktioner, är priset på 990 kr för Recoil Stepbräda mycket rimligt. Även om det finns billigare alternativ på marknaden, ger denna bräda verkligen valuta för pengarna med tanke på dess hållbarhet, stabilitet och komfort. Sammantaget får Recoil Stepbräda vårt betyg på 4,7/5 och vi skulle definitivt rekommendera den till alla som letar efter en pålitlig och effektiv step up-bräda.

  Fördelar

  • Högkvalitativ och hållbar konstruktion
  • Modulär design för justerbara höjder
  • Stabil med bra fäste
  • Bekväm att använda
  • Rimligt pris med tanke på kvaliteten

  Nackdelar

  • Det finns billigare alternativ på marknaden
  • Kan vara för stor för mindre utrymmen
  Produkten finns att köpa här:
  1090 kr
 2. 2. Bästa billiga: VirtuFit Fitness Step Up-bräda

  "Robust träningsbräda med justerbar höjd och halkfri yta."
  4,5
  Hållbarhet
  4,4/5
  Stabilitet
  4,6/5
  Komfort
  4,5/5
  Vårt betyg:
  4,5/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Storlek: 73x27 cm
  • Material: PVC
  • Höjd: 12, 17 eller 23 cm
  • Vikt: 3 kg

  VirtuFit Fitness Step Up-bräda är en utmärkt produkt för alla som vill ha en varierad och effektiv träning. Brädan är tillverkad av slitstarkt PVC-material, vilket ger en ökad hållbarhet och förmågan att hålla upp till 200 kg i belastning. Designen är genomtänkt med justerbara höjdnivåer och gummifötter för ökad stabilitet. Detta gör den till ett säkert och stabilt träningsredskap för olika typer av träningsrutiner, både för kondition och styrka.

  I fråga om komfort är VirtuFit Fitness Step Up-bräda mycket behaglig att använda. Dess halkfria yta minskar risken för olyckor under intensiva träningspass. Dessutom, med dess lätta konstruktion på endast 3 kg, är den lätt att bära med sig vilket gör den praktisk för hemmaträning eller att ta med till gymmet. Variationen i höjdinställningar ger också möjlighet till olika träningsintensiteter, vilket gör träningen mer rolig och utmanande.

  Priset på 599 kr kan anses vara rimligt med tanke på brädans kvalitet och funktioner. Även om det kanske finns något billigare alternativ på marknaden, erbjuder VirtuFit Fitness Step Up-bräda god valuta för pengarna tack vare dess robusta konstruktion, justerbarhet och användarvänlighet. Med ett betyg på 4,5/5 i vårt test, rekommenderar vi definitivt VirtuFit Fitness Step Up-bräda för alla som söker ett effektivt och pålitligt träningsredskap.

  Fördelar

  • Slitstark och hållbar konstruktion.
  • Justerbara höjdnivåer för variation.
  • Gummifötter för ökad stabilitet.
  • Halkfri yta för säkerhet.
  • Lätt och portabel design.

  Nackdelar

  • Priset kan vara högt för vissa.
  • Inga extra tillbehör inkluderade.
  Produkten finns att köpa här:
  599 kr
  599 kr
 3. 3. Bästa premiumvalet: Master Stepbräda

  "Högkvalitativ träningsutrustning med robust konstruktion och utmärkt hållbarhet."
  4,3
  Hållbarhet
  4,6/5
  Stabilitet
  4,2/5
  Komfort
  4,1/5
  Vårt betyg:
  4,3/5
  Till butiken
  (Gymkompaniet)
  • Storlek: 97x36 cm
  • Material: PVC, TPR
  • Höjd: 15, 20 eller 25 cm
  • Vikt: 9 kg

  Master Stepbräda är en högkvalitativ träningsutrustning som sticker ut i våra tester. Med en robust konstruktion och design, uppfyller den alla krav på kvalitet och hållbarhet. Materialet den är tillverkad av är hållbart och finishen är utmärkt. Den visar inga tecken på slitage eller skada efter intensiv användning, vilket visar på dess fantastiska hållbarhet.

  Stabilitet och komfort är två andra områden där Master Stepbräda verkligen briljerar. Brädan är mycket stabil och rör sig inte eller vacklar under användning, vilket gör den perfekt för olika träningsregimer. Ytan är halkfri och behaglig för fötterna, vilket ger en komfortabel träningsupplevelse. TPR-täckningen på toppen ger dessutom ett fantastiskt grepp, vilket ytterligare förbättrar stabiliteten.

  Även om priset på Master Stepbräda kan tyckas högt jämfört med andra alternativ på marknaden, anser vi att det är rimligt med tanke på kvaliteten och de funktioner den erbjuder. Detta träningsredskap erbjuder bra valuta för pengarna, särskilt för dem som söker en stepbräda som kan tåla intensiv användning och som ger en säker och bekväm träning. Med ett betyg på 4,3/5, rekommenderar vi definitivt Master Stepbräda till alla som söker kvalitet och hållbarhet i sin träningsutrustning.

  Fördelar

  • Hög kvalitet och hållbarhet
  • Stabil och vacklar inte under användning
  • Ytan är halkfri och behaglig
  • Fantastiskt grepp tack vare TPR-täckning
  • Bra valuta för pengarna

  Nackdelar

  • Priset är högt jämfört med andra alternativ
  • Kan vara för tung för enkel transport
  Produkten finns att köpa här:
  1500 kr
 4. 4. Bästa allround: Reebok Step Studio Delta

  "Högkvalitativ, hållbar stepbräda med justerbar höjd och gummibelagd ovansida."
  4,2
  Hållbarhet
  4,1/5
  Stabilitet
  3,9/5
  Komfort
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Träningspartner)
  • Storlek: 102x39 cm
  • Material: PVC
  • Höjd: 15, 20 eller 25 cm
  • Vikt: 7 kg

  Reebok Step Studio Delta är en utmärkt step up-bräda som ger hög kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad med en gummibelagd ovansida för att ge ett bra fotfäste under träningen, vilket bidrar till stabiliteten och komforten. Dess justerbara höjd på 15 till 25 cm gör den mångsidig och lämplig för olika träningsregimer. Den röda och svarta designen ger den ett modernt utseende, medan dess konstruktion av hållbara material garanterar att den kan tåla intensiv användning utan tecken på slitage eller skada.

  Stepbrädan är också mycket funktionell, med möjlighet till ett brett spektrum av övningar från cardio till plyometric träning. Den kan användas med olika redskap som hantlar, viktmanschetter eller fotledsvikter för att öka kaloriförbränningen och toningen av musklerna i underkroppen. Detta gör den idealisk för både grundläggande och mer komplexa träningspass, vilket bidrar till dess övergripande värde.

  Med tanke på priset på 1499 kr, erbjuder Reebok Step Studio Delta bra valuta för pengarna. Den kombinerar kvalitet, hållbarhet, stabilitet och komfort i en enda produkt, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en högkvalitativ step up-bräda. Dessutom är det faktum att det bara finns fyra kvar till fyndpris ett extra incitament att överväga detta köp. Med allt detta i åtanke, ger vi Reebok Step Studio Delta ett betyg på 4,2/5.

  Fördelar

  • Hög kvalitet och hållbarhet
  • Justérbar höjd för mångsidig träning
  • Gummibelagd ovansida för stabilitet
  • Lämplig för olika träningsredskap
  • Bra valuta för pengarna

  Nackdelar

  • Högre pris jämfört med andra modeller
  • Begränsat antal kvar i lager
  Produkten finns att köpa här:
  2399 kr
 5. 5. Bästa lilla: Reebok Mini Step

  "Högkvalitativ, robust och stabil träningsbräda för hemmabruk."
  4,0
  Hållbarhet
  4,0/5
  Stabilitet
  4,2/5
  Komfort
  3,8/5
  Vårt betyg:
  4,0/5
  Till butiken
  (Träningspartner)
  • Storlek: 65x32 cm
  • Material: PVC
  • Höjd: 15 cm
  • Vikt: 2,3 kg

  Först och främst, när det gäller kvaliteten på Reebok Mini Step, är den utmärkt. Den robusta konstruktionen och det kommersiella användningsområdet gör att denna bräda sticker ut från mängden. Dessutom är den halkfria gummiytan och de små upphöjda bubblorna en fin detalj som säkerställer att du kan hålla full kontroll under ditt träningspass. Med tanke på storleken är den också mycket praktisk för hemmabruk.

  Hållbarheten och stabiliteten hos Reebok Mini Step är också värt att nämna. Trots sin lätta vikt på 2,3kg, kan den stödja en maximal användarvikt på 110kg vilket tyder på dess robusta konstruktion. Vi noterade ingen tecken på slitage eller skada efter intensiv användning, vilket bekräftar dess hållbarhet. Stabiliteten var också imponerande då brädan inte rörde sig eller vacklade under träningspassen.

  Slutligen, med ett pris på 499 kr, erbjuder Reebok Mini Step fantastiskt värde för pengarna. Med tanke på dess högkvalitativa konstruktion, hållbarhet och komfortnivå, anser vi att priset är mycket rimligt. Dessutom, tack vare dess kompakta storlek och användarvänlighet, är det ett utmärkt val för de som vill ha ett effektivt träningsredskap hemma. Sammanfattningsvis, Reebok Mini Step är en investering värd att göra för alla träningsentusiaster.

  Fördelar

  • Robust och hållbar konstruktion
  • Halkfri gummiyta för säker användning
  • Stödjer upp till 110 kg användarvikt
  • Prisvärd och kostnadseffektiv
  • Kompakt och lätt för hemmabruk

  Nackdelar

  • Inte lämplig för kommersiellt bruk
  • Saknar avancerade funktioner
  Produkten finns att köpa här:
  1050 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Step up bräda Storlek Material Höjd Vikt Totalbetyg Pris
Stepbräda - Recoil 98x38 cm PVC, gummi 15, 20 eller 25 cm 7 kg Betyg 4,7 / 5
4,7 / 5
Pris från
1090 kr
Virtufit Fitness Step 73x27 cm PVC 12, 17 eller 23 cm 3 kg Betyg 4,5 / 5
4,5 / 5
Pris från
599 kr
Master STEPBRÄDA - Master 97x36 cm PVC, TPR 15, 20 eller 25 cm 9 kg Betyg 4,3 / 5
4,3 / 5
Pris från
1500 kr
Reebok 102x39 cm PVC 15, 20 eller 25 cm 7 kg Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
2399 kr
Reebok 65x32 cm PVC 15 cm 2,3 kg Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris från
1050 kr
viktiga faktorer för att välja rätt step up bräda

Hur man väljer rätt step up bräda

För att hitta den bästa step up brädan bör man inte bara fokusera på priset, utan även på flera andra faktorer som kan påverka produktens prestanda, hållbarhet och användarvänlighet. Här är några av de viktigaste kriterierna att tänka på när man väljer en step up bräda.

Material och konstruktion

Step up brädans material och konstruktion är avgörande för dess hållbarhet och stabilitet. Brädan bör vara tillverkad av slitstarka material som tål regelbunden användning utan att deformeras eller slitas ut. Dessutom bör konstruktionen vara robust nog att stå emot den belastning som kommer från olika övningar. En bra step up bräda bör också ha en halkfri yta för att förhindra olyckor under träningen. En kvalitetsbräda kommer att vara tillverkad av högkvalitativa material, ha en robust design och en halkfri yta för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

Höjdjusterbarhet

För att maximera träningspotentialen med din step up bräda, bör du välja en modell med justerbar höjd. Detta gör det möjligt för dig att anpassa träningsintensiteten efter dina individuella behov och förmågor. En justerbar step up bräda ger dig möjlighet att utmana dig själv med högre steg när du blir starkare, vilket gör det till ett utmärkt verktyg för progressiv träning. Dessutom kan justerbar höjd vara särskilt användbart om flera personer med olika fysiska egenskaper använder samma bräda.

Storlek och vikt

Storleken och vikten på step up brädan spelar också en viktig roll. En alltför tung bräda kan vara svår att flytta runt, medan en för lätt bräda kanske inte ger den stabilitet du behöver under intensiva träningspass. Storleken på brädan bör också vara tillräckligt stor för att ge tillräckligt med utrymme för dina fötter, men inte så stor att den tar upp för mycket utrymme i ditt träningsområde. En bra step up bräda bör erbjuda en balans mellan storlek, vikt och bärbarhet.

Användarvänlighet

Användarvänlighet är en annan viktig faktor att tänka på när man väljer en step up bräda. Brädan bör vara enkel att montera och justera, och den bör ha klara instruktioner för hur man använder den korrekt. Dessutom bör brädan vara lätt att rengöra och underhålla. Om brädan har extra funktioner, som till exempel handtag eller band, bör dessa också vara lätta att använda och bidra till brädans övergripande funktionalitet.

Användarrecensioner

Slutligen, även om det kan vara frestande att bara lita på tillverkarens löften, är det alltid en bra idé att kolla in användarrecensioner innan du gör ditt val. Användarrecensioner ger dig en inblick i hur produkten presterar i verkliga situationer och kan hjälpa dig att identifiera eventuella problem som inte nämns av tillverkaren. Titta på både positiva och negativa recensioner för att få en balanserad bild av produkten. Kom ihåg att ingen produkt är perfekt, men en step up bräda med övervägande positiva recensioner kommer sannolikt att vara ett bra val.

gymnast tranar step ups

Fördelar med Step up bräda

Step up brädan är ett träningsverktyg som erbjuder en mängd fördelar för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster. Oavsett om du vill förbättra din kondition, styrka eller balans, har step up brädan något att erbjuda. Här är några av de mest framträdande fördelarna med att använda denna mångsidiga träningsutrustning.

 • Mångsidighet: En av de största fördelarna med en step up bräda är dess mångsidighet. Du kan använda den för en mängd olika övningar, från grundläggande step ups till mer komplexa rörelser som burpees och push ups. Detta gör det till ett utmärkt verktyg för att lägga till variation i din träning och hålla den intressant och utmanande.
 • Förbättrar balans och koordination: Träning med en step up bräda är utmärkt för att förbättra balans och koordination. Varje steg kräver att du balanserar på ett ben samtidigt som du lyfter det andra, vilket utmanar ditt nervsystem och hjälper till att förbättra både din statiska och dynamiska balans.
 • Stärker benmusklerna: Step up övningar är utmärkta för att stärka benmusklerna, inklusive quadriceps, hamstrings och kalvar. Genom att justera höjden på brädan kan du också ändra vilka muskler som arbetar mest, vilket gör det till ett effektivt verktyg för att målinriktat träna olika muskelgrupper.
 • Förbättrar konditionen: Step up träning är inte bara bra för styrka och balans, det är också en effektiv kardiovaskulär träning. Genom att öka tempot kan du höja din hjärtfrekvens och förbättra din kondition över tid.
 • Lätt att integrera i träningen: En annan fördel med step up brädan är att den är lätt att integrera i din befintliga träningsrutin. Du kan använda den som en del av din uppvärmning, som ett komplement till din styrketräning, eller som en del av en högintensiv intervallträning (HIIT).

Nackdelar med Step up bräda

Trots dess många fördelar, är det viktigt att vara medveten om att step up brädan också har några nackdelar. Dessa kan vara relaterade till utrustningens design, användning och underhåll. Här är några av de mest framträdande nackdelarna med denna typ av träningsutrustning.

 • Utrymmeskrav: En av de potentiella nackdelarna med en step up bräda är att den kan ta upp en del utrymme. Beroende på modellens storlek, kan detta vara ett problem för människor med begränsat utrymme hemma. Dessutom, eftersom brädan ska vara stabil och säker att använda, kan den vara ganska tung, vilket kan göra den svår att flytta runt.
 • Risk för skador: Även om step up brädan är ett effektivt träningsverktyg, finns det också en risk för skador om den inte används korrekt. Till exempel kan felaktig fotplacering eller att försöka lyfta för mycket vikt leda till vrickningar eller stukningar. Dessutom, om brädan inte är tillräckligt stabil eller om dess yta är halkig, kan det öka risken för fall och andra olyckor.
 • Underhåll: Beroende på material och design kan en step up bräda kräva regelbundet underhåll för att hålla den i bästa möjliga skick. Detta kan innebära att du behöver rengöra ytan regelbundet för att förhindra att den blir halkig, eller att du behöver justera och strama skruvar och andra delar för att säkerställa brädans stabilitet. Även om detta underhåll generellt är enkelt, kan det vara en nackdel för vissa användare.
vanliga frågor om Step up bräda

FAQ: Vanliga frågor om Step up bräda

1. Vilka muskelgrupper tränar man med en step up bräda?

Step up brädan är mest känd för att träna benmusklerna, inklusive quadriceps, hamstrings och kalvar. Men det är inte allt. Den tränar också gluteus, eller rumpmusklerna, särskilt när du trycker uppåt från steget. Dessutom tränar step up övningar din core eftersom du måste stabilisera din kropp under rörelsen. Om du lägger till övre kroppsövningar som armhävningar eller tricep dips till ditt step up rutin, kan du även träna armar, axlar och rygg.

2. Är step up bräda bra för viktminskning?

Ja, step up brädan kan vara ett effektivt verktyg för viktminskning. Step up övningar är kardiovaskulära övningar som kan hjälpa dig att bränna kalorier och fett. Dessutom, eftersom de också involverar styrketräning, kan de hjälpa dig att bygga muskelmassa, vilket i sin tur kan öka din ämnesomsättning och hjälpa dig att bränna ännu fler kalorier även när du vilar. Som med alla träningsprogram, är det viktigt att kombinera din träning med en hälsosam kost för bästa resultat.

3. Hur hög bör en step up bräda vara?

Höjden på din step up bräda bör anpassas efter din individuella förmåga och träningsmål. Generellt sett, ju högre brädan är, desto mer intensiv blir övningen. Men om brädan är för hög, kan det öka risken för skador och det kan vara svårt att utföra övningarna korrekt. Som en grundregel bör du börja med en lägre höjd och gradvis öka den när din styrka och balans förbättras.

4. Hur ofta bör jag träna med en step up bräda?

Det beror på dina individuella träningsmål. Om du använder step up brädan som din huvudsakliga form av träning, kan du sikta på att använda den 3-5 gånger i veckan. Om du använder den som komplement till andra former av träning, kan du kanske bara använda den 1-2 gånger i veckan. Oavsett vad, är det viktigt att ge dina muskler tid att återhämta sig mellan träningspassen för att undvika överträning och skador.

5. Vilka är några effektiva övningar jag kan göra med en step up bräda?

Det finns många övningar du kan göra med en step up bräda. Grundläggande step ups är ett bra ställe att börja. När du blir bekväm med dessa, kan du lägga till variationer som lateral step ups eller cross-over step ups. Du kan också använda brädan för övningar som burpees, push ups, tricep dips och mer. Dessutom kan du lägga till hopp eller använda vikter för att öka intensiteten i dina övningar.

6. Kan jag använda en step up bräda om jag är nybörjare?

Absolut! En step up bräda är ett utmärkt verktyg för nybörjare eftersom den är enkel att använda och erbjuder en mängd olika övningar. Dessutom, eftersom du kan justera höjden på de flesta brädor, kan du börja med en lägre höjd och gradvis öka den när din kondition och styrka förbättras. Som alltid, bör du börja långsamt och lyssna på din kropp för att undvika skador.

7. Hur kan jag variera träningen på en step up bräda?

Det finns flera produkter du kan kombinera med en "step up"-bräda för att göra träningen mer effektiv eller roligare. Här är några produkter och redskap du kan använda tillsammans med din step up bräda:

 • Hantlar: Genom att hålla i hantlar medan du utför step up-övningar kan du öka intensiteten och även engagera överkroppen.
 • Gummiband: Du kan använda träningsband i gummi för att skapa motstånd och stärka olika muskelgrupper.
 • Balansboll: Använd bollen för att förbättra balans och stabilitet under vissa övningar.
 • Kettlebells: Liksom med hantlar kan kettlebells användas för att öka motståndet och engagera fler muskelgrupper.
 • Musik och hörlurar: Bra musik genom ett par trådlösa in-ear hörlurar kan vara en fantastisk motivationshöjare och göra träningen roligare.
 • Tidtagarur eller app: Använd ett tidtagarur eller en app för att ställa in intervaller och hålla koll på tiden under din träning.
 • Vattenflaska: Glöm inte vattenflaskan så att du kan dricka tillräckligt med vatten under träningspasset!
 • Foam roller: Använd en foam roller för att massera dina muskler och öka blodflödet före eller efter träningen.

Kom ihåg att säkerhet alltid ska vara din högsta prioritet när du tränar. Se till att du använder rätt teknik och börja med lättare vikter eller lägre motstånd om du är nybörjare eller om du använder ny utrustning.

step up brador

Så gjorde vi testet

För att säkerställa att vi ger er den mest noggranna och opartiska informationen, genomförde vårt team av experter en omfattande test och utvärderingsprocess av olika Step up brädor på marknaden. Vårt syfte var att avgöra vilken som är bäst baserat på flera kriterier inklusive kvalitet, hållbarhet, stabilitet, komfort och pris.

 • Kvalitet: Hur är brädans konstruktion och design? Är den tillverkad av hållbara material? Hur bra är finishen?
 • Hållbarhet: Hur lång kan brädan tåla intensiv användning? Visar det några tecken på slitage eller skada efter en period av användning?
 • Stabilitet: Är brädan stabil nog för olika träningsregimer? Rör det sig eller vacklar det under användning?
 • Komfort: Hur skön känns brädan under träning? Är ytan halkfri och behaglig för fötterna?
 • Pris: Är priset rimligt med tanke på brädans kvalitet och funktioner? Erbjuder det bra valuta för pengarna?

Som resultat av vår test och utvärdering har vi rankat de bästa Step up brädorna baserat på våra kriterier. Vi har ägnat stor omsorg åt att ge er den mest tillförlitliga informationen, med förhoppning att den kommer att hjälpa er att göra ett välgrundat beslut i er sökning efter den bästa Step up brädan för era behov.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
17 röster, Betyg: 4.6 / 5
johan karlsson
Johan Karlsson
Specialist på träningsutrustning
Utbildning: Linköpings universitet

Johan Karlsson är en passionerad hälsoentusiast och skribent som ägnar sin tid åt att skriva om allt inom träning och hälsa. Hans stora intresse för ämnet väcktes tidigt i livet, och sedan dess har han samlats en imponerande kunskap inom bland annat träningsredskap, massageverktyg, motion, kondition och sömn.

Johan har en naturlig förmåga att förstå och förmedla komplexa ämnen på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hans genuina intresse för att hjälpa människor att må bättre och nå sina hälsomål genomsyrar allt han skriver.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu