Bästa Gåstavarna 2023

Av: Johan Karlsson • Senast uppdaterad:
På med stavarna och börja promenera - här är de bästa gåstavarna.
Gåstavar - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,8 BungyPump Walkathlon BungyPump Walkathlon
Pris
799 kr
Till butik
betyg 3,9 BungyPump Energy BungyPump Energy
Pris
749 kr
Till butik
betyg 3,9 BungyPump Power BungyPump Power
Pris
1399 kr
Till butik
betyg 3,9 BungyPump Number One BungyPump Number One
Pris
849 kr
Till butik
betyg 3,8 Sportspro Fitness Sportspro Fitness
Pris
399 kr
Till butik
Se alla testvinnare

Vill du öka din träningsintensitet och effektivitet när du går? Då är gåstavar ett utmärkt val för dig!

Gång är en av de mest naturliga formerna av träning och en utmärkt aktivitet för personer i alla åldrar och träningsnivåer. Att använda gåstavar kan dock ta din träning till nästa nivå genom att aktivera fler muskler och öka träningseffekten. Men med så många olika gåstavar på marknaden kan det vara svårt att veta vilka som är bäst för dina behov.

Vi har testat 14 olika gåstavar. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på de fem bästa gåstavarna enligt vårt test. Oavsett om du är en erfaren powerwalker eller en nybörjare på gångstigen, kommer du att hitta något som passar dina behov och hjälper dig att uppnå dina träningsmål. 

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa gåstavarna i oktober 2023

 1. BungyPump Walkathlon 4kg Bäst i test: 4,8/5
 2. BungyPump Energy 6 kg Bästa för tuffare träning: 3,9/5
 3. BungyPump Power 10 kg Bästa för vältränade: 3,9/5
 4. BungyPump Number One 4kg Bästa för vardagsmotion: 3,9/5
 5. Sportspro Fitness Bästa utan extravikt: 3,8/5
 1. 1. Bäst i test: BungyPump Walkathlon

  Justerbara stavar som även går att köpa till ett extra viktsett för 6 kg motstånd.
  4,8
  Kvalitet
  4,6/5
  Komfort
  4,9/5
  Funktion
  4,9/5
  Vårt betyg:
  4,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 113 - 155 cm
  • Motstånd: 4 kg
  • Handtag: Kork
  • Stav: Aluminium

  BungyPump Walkathlon är en utmärkt gåstav för personer som vill ha en effektiv och bekväm promenadupplevelse. Gåstaven är gjord av högkvalitativt aluminium och har en justerbar längd som passar personer i olika storlekar. Dessutom är stavarna utrustade med en unik teknologi som kallas BungyPump, vilket ger extra motstånd när man går.

  Vi har använt BungyPump Walkathlon under några månader nu och kan verkligen känna skillnaden i träningseffekten. Motståndet som BungyPump ger gör att man kan aktivera fler muskler i mina armar, axlar och rygg, vilket leder till en mer balanserad träning. Dessutom är stavarna mycket bekväma att hålla i och har en ergonomisk design som minimerar risken för skav och ömhet.

  En annan fördel med BungyPump Walkathlon är att de kan justeras till olika längder och att de är utrustade med ett antal olika fötter, vilket gör dem lämpliga för användning på olika typer av ytor och terräng. Vi har använt dem på allt från asfalterade gator till ojämna skogsstigar, och de har fungerat utmärkt på alla ytor.

  Priset på BungyPump Walkathlon kan vara lite högre än andra gåstavar på marknaden, men vi tycker verkligen att de är prisvärda med tanke på den höga kvaliteten och den extra träningseffekten som de ger. Vi rekommenderar starkt BungyPump Walkathlon till alla som vill ha en effektiv och bekväm promenadupplevelse.

  Fördelar

  • Sköna handtag
  • Bra fjädring
  • 5/5 kundbetyg på Svenskt Kosttillskott

  Nackdelar

  • Handtagen kunde vart något större
  Produkten finns att köpa här:
  799 kr
  799 kr
 2. 2. Bästa för tuffare träning: BungyPump Energy

  Energistavar med medeltung belastning och ergonomisk dämpning.
  3,9
  Kvalitet
  4,9/5
  Komfort
  4,7/5
  Funktion
  2,1/5
  Vårt betyg:
  3,9/5
  Till butiken
  (MEDS)
  • Längd: 115 - 145 cm
  • Motstånd: 6 kg
  • Handtag: Gummi
  • Stav: Plast/Aluminium

  BungyPump Energy är utan tvekan en av de bästa gåstavarna för tuffare träning. Vi har använt dessa stavarna under flera månader nu och är verkligen imponerade av deras prestanda och effektivitet.

  Det som utmärker BungyPump Energy är dess innovativa BungyPump-teknologi som ger extra motstånd vid varje steg. Detta gör att man kan aktivera fler muskler i armar, axlar och rygg, vilket leder till en effektivare och mer balanserad träning. Stavarna är också tillverkade av högkvalitativt material som gör dem hållbara och robusta.

  Vi gillar också att BungyPump Energy är justerbara och kan anpassas till olika längder. De olika fötterna som ingår gör också stavarna mångsidiga och lämpliga för användning på olika terräng. Vi har använt dem på allt från asfalterade gator till ojämna skogsstigar och de har fungerat utmärkt på alla ytor.

  När det gäller priset kan BungyPump Energy vara lite dyrare än andra gåstavar på marknaden, men vi anser att de är väl värda priset med tanke på deras höga kvalitet och prestanda. De är perfekta för personer som vill ha en utmanande och effektiv träning.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi starkt BungyPump Energy till alla som vill ha en effektiv och tuffare träning. De är av hög kvalitet, bekväma att använda och ger en extra utmaning till din träning.

  Fördelar

  • Aktiverar hela kroppen
  • Skonsam träning
  • Bra fjädring

  Nackdelar

  • Förvara stavarna inomhus för optimal livslängd
  Produkten finns att köpa här:
  749 kr
  995 kr
  995 kr
 3. 3. Bästa för vältränade: BungyPump Power

  Extra tunga stavar för dig som har en bra grundkondition som du vill utöka.
  3,9
  Kvalitet
  4,0/5
  Komfort
  3,5/5
  Funktion
  4,2/5
  Vårt betyg:
  3,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 115 - 155 cm
  • Motstånd: 10 kg
  • Handtag: Gummi
  • Stav: Plast/Aluminium

  BungyPump Power 10kg är en imponerande gåstav som är speciellt utformad för vältränade personer. Den är tillverkad av högkvalitativt material och har en robust konstruktion som gör den idealisk för intensiv träning.

  Det som gör BungyPump Power unik är dess höga motstånd som ger en utmanande träning för personer som vill öka sin styrka och kondition. Stavarna är också utrustade med BungyPump-teknologi som ger extra motstånd vid varje steg, vilket gör träningen ännu mer effektiv.

  Handtagen på BungyPump Power är ergonomiskt utformade och ger en bekväm och stadig grepp. Stavarna är också justerbara och kan anpassas till olika längder. Dessutom ingår olika fötter som gör stavarna mångsidiga och lämpliga för användning på olika terräng.

  När det gäller priset kan BungyPump Power vara lite högre än andra gåstavar på marknaden, men vi anser att de är väl värda priset. Med deras höga motstånd och effektiva träningseffekt är de ett utmärkt val för vältränade personer som vill ta sin träning till nästa nivå.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi starkt BungyPump Power 10kg till alla som vill ha en utmanande och effektiv träning. De är av hög kvalitet, bekväma att använda och ger en extra utmaning till din träning.

  Fördelar

  • För den erfarne
  • Stort motstånd
  • Lång fjädring

  Nackdelar

  • Något dyra
  Produkten finns att köpa här:
  1399 kr
  1399 kr
 4. 4. Bästa för vardagsmotion: BungyPump Number One

  Stavar som både är skonsamma för axlar och armbågar samt framtagna för vardagsmotionärer.
  3,9
  Kvalitet
  3,8/5
  Komfort
  4,0/5
  Funktion
  3,9/5
  Vårt betyg:
  3,9/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 115 - 145 cm
  • Motstånd: 4 kg
  • Handtag: Gummi
  • Stav: Plast/Aluminium

  BungyPump Number One är en högkvalitativ gåstav som ger en effektiv träning och är idealisk för personer som vill ha en utmaning. Gåstaven är tillverkad av högkvalitativt material och har en justerbar längd som gör den passande för olika användare.

  Vi har använt BungyPump Number One under en tid nu och är mycket nöjd med dess prestanda. Det extra motståndet som BungyPump-teknologin ger gör att man kan träna mer intensivt och aktivera fler muskler i kroppen. Stavarna ger också en extra kick till min konditionsträning, vilket är ett stort plus för oss.

  En annan fördel med BungyPump Number One är att den är mycket bekväm att använda. Handtaget är ergonomiskt utformat och minimerar risken för skav och ömhet i händerna. Stavarna har också en stabil och robust konstruktion som gör dem lämpliga för användning på olika terräng och under olika väderförhållanden.

  När det gäller priset är BungyPump Number One något dyrare än andra gåstavar på marknaden, men vi anser att den är värd priset. Med dess högkvalitativa material och effektiva träningseffekt är den ett utmärkt val för seriösa motionärer och träningsentusiaster.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi  starkt BungyPump Number One till alla som vill ha en effektiv och utmanande träning. Den är av hög kvalitet, bekväm att använda och ger en extra kick till konditionsträningen.

  Fördelar

  • Perfekt för vardagsmotionären
  • Ergonomisk design
  • 4.9/5 kundbetyg Svenskt Kosttillskott

  Nackdelar

  • Något lägre maxlängd än andra stavar
  Produkten finns att köpa här:
  849 kr
  849 kr
 5. 5. Bästa utan extravikt: Sportspro Fitness

  En bekväm stav med justeringsbar längd och en stark låsningsfunktion utan några extravikter.
  3,8
  Kvalitet
  3,2/5
  Komfort
  4,0/5
  Funktion
  4,2/5
  Vårt betyg:
  3,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Längd: 85 - 135 cm
  • Motstånd: 0 kg
  • Handtag: Kork
  • Stav: Aluminium

  Sportspro Fitness är ett utmärkt val för personer som vill ha en prisvärd och pålitlig gåstav utan extra vikt. Stavarna är tillverkade av högkvalitativt material som gör dem hållbara och lätta att använda.

  Vi har använt Sportspro Fitness under en tid nu och är mycket nöjd med dess prestanda. De är lätta och bekväma att hålla i och ger en utmärkt grundläggande träning. Handtagen är ergonomiskt utformade och minimerar risken för skav och ömhet i händerna.

  Sportspro Fitness är också justerbara och kan anpassas till olika längder. De olika fötterna som ingår gör också stavarna mångsidiga och lämpliga för användning på olika terräng.

  När det gäller priset är Sportspro Fitness en av de mest prisvärda gåstavarna på marknaden. De är ett utmärkt val för personer som vill ha en pålitlig och effektiv gåstav utan att behöva betala för extra funktioner eller vikt.

  Sammanfattningsvis rekommenderar vi starkt Sportspro Fitness till alla som vill ha en prisvärd och pålitlig gåstav utan extra vikt. De är lätta, bekväma och effektiva, och en utmärkt grundläggande träning.

  Fördelar

  • Bra för nybörjare som inte vill ha extra belastning
  • ergonomiskt utformad korkhandtag
  • Fungerar utmärkt för kortare personer

  Nackdelar

  • Välj stav med vikt för en ökad förbränning
  Produkten finns att köpa här:
  399 kr
  399 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Gåstavar Längd Motstånd Handtag Stav Totalbetyg Pris
BungyPump Walkathlon 4kg 113 - 155 cm 4 kg Kork Aluminium Betyg 4,8 / 5
4,8 / 5
Pris från
799 kr
BungyPump Energy 6 kg 115 - 145 cm 6 kg Gummi Plast/Aluminium Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris från
749 kr
BungyPump Power 10 kg 115 - 155 cm 10 kg Gummi Plast/Aluminium Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris från
1399 kr
BungyPump Number One 4kg 115 - 145 cm 4 kg Gummi Plast/Aluminium Betyg 3,9 / 5
3,9 / 5
Pris från
849 kr
Sportspro Fitness 85 - 135 cm 0 kg Kork Aluminium Betyg 3,8 / 5
3,8 / 5
Pris från
399 kr
viktiga faktorer för att välja rätt gåstavar

Hur man väljer rätt gåstavar

Det finns olika delar att fundera över innan du väljer gåstavar. I denna köpguide har vi samlat de viktigaste punkterna att överväga.

 • Längd

  Många gåstavar är justerbara, vilket gör att du lätt kan ställa in stavarna för att få en längd som passar dig. Det brukar gå att justera stavarna från ca 90 cm till 140 cm. Vissa gåstavar har dock en fast längd och då behöver du säkerställa att du köper rätt längd. Stavarna bör vara cirka 70 % av din kroppslängd för att inte få fel belastning i träningen. 
 • Vikt

  De flesta stavar väger mellan 170 och 300 gram per stav. Hur mycket staven väger påverkar din träning. Här är det syftet som måste få styra. För gåstavar som du tar med ut för en timmes stavgång kanske det inte är lika viktigt med vikten som för ett par fjällstavar. Samtidigt bör inte heller vanliga promenadstavar vara för tunga så att de skapar fel typ av belastning. Det bästa för att träna med gångstavar är en lättare stav med fjädring.
 • Fot/spets

  När du kör stavgång på asfalt eller sten bör du ha gummihatt eller gummifot på staven. Ifall du promenerar på andra underlag brukar ståltagg fungera bäst. Vissa stavar har utbytbar spets. Använd inte ståltagg på asfalt eller sten eftersom du då lätt slinter med staven!
 • Remmar/ögla

  Kontrollera ifall remmarna är justerbara. Vissa stavar har en specialfunktion som gör att remmen fälls ut vid fall.
 • Fjädring

  Det finns stavar som har inbyggd fjädring eller dämpning. Det kan vara bra om du ofta går på hårda underlag. Ofta går det att stänga av dämpningen vid behov. Fjädringen har även funktionen att ge motstånd. Tryck ner staven i marken så att fjädern får jobba så får du ut mer av träningen. Det finns motstånd från 4 till 10 kg.
 • Handtag

  Det finns handtag i plast, kork och kolfiber. Av de gåstavar som vi testat är de med korkhandtag skönast att promenera med.

Olika typer av gåstavar

Gåstavar är ett utmärkt verktyg för att förbättra balans, stabilitet och styrka under promenader. Det finns många olika typer av gåstavar på marknaden, var och en med sina egna unika fördelar och användningsområden. Nedan följer de vanligaste typerna av gåstavar och vad som skiljer dem åt.

Standard gåstavar

Dessa stavarna är vanliga och används oftast för att förbättra balans och styrka under promenader. De har en enkel design med en ergonomisk handtag som ger ett bekvämt grepp. Stavarna är gjorda av lätt aluminium, och de har en justerbar höjd som kan anpassas efter användarens längd.

Teleskopiska gåstavar

Dessa stavarna kan justeras till olika längder, vilket gör dem idealiska för personer med olika längder. Teleskopiska gåstavar kan vara tunga och robusta, men de är också mycket stabila och kan användas på alla typer av terräng.

Nordic Walking stavar

Nordic Walking stavar är designade för att förbättra konditionen och styrkan i överkroppen under promenader. De är längre än standard gåstavar och har en särskild rem som löper runt handleden, vilket gör att användaren kan pressa staven bakåt och därmed få mer motstånd. Nordic Walking stavar är också gjorda av lätt aluminium och har en justerbar höjd.

Trekkingstavar

Trekkingstavar är gjorda av robusta material som kolfiber eller aluminium och är perfekta för att använda under vandringar på bergig terräng. De är vanligtvis justerbara och kan anpassas till olika höjder. Trekkingstavar är också utrustade med en spets i gummi som ger bättre grepp på ojämna ytor.

Medicinska gåstavar

Dessa stavar är speciellt utformade för personer med skador eller funktionshinder. De är ofta utrustade med en speciell handtag som ger extra stöd och komfort för personer med hand- och ledproblem. Medicinska gåstavar kan också ha justerbar höjd och används ofta som en del av rehabiliteringsprogram.

Oavsett vilken typ av gåstavar du väljer att använda, är det viktigt att använda dem korrekt. Tala med en expert eller fysioterapeut för att få rätt information och råd om vilken typ av gåstavar som passar dig och hur du använder dem på ett säkert och effektivt sätt.

Fördelar med gåstavar

Gåstavar kan ha många fördelar för personer som promenerar regelbundet. Här är några av de mest betydande fördelarna med att använda gåstavar:

 1. Förbättrad balans och stabilitet: Gåstavar kan hjälpa till att förbättra balansen och stabiliteten genom att ge extra stöd vid varje steg. Detta är särskilt viktigt för äldre personer och personer med funktionshinder som kan ha nedsatt balans eller stabilitet. Vill du träna balansen hemma kan du istället använda dig av en balansplatta.

 2. Minskad belastning på knän och höfter: Genom att använda gåstavar kan man minska belastningen på knän och höfter under promenader. Detta är särskilt viktigt för personer som lider av ledvärk eller artros. Har du problem med knäna går det utmärkt att kombinera ett knäskydd med gåstavarna.

 3. Ökad träningseffekt: Gåstavar kan hjälpa till att öka träningseffekten genom att aktivera musklerna i överkroppen, inklusive armar, axlar och rygg. Detta kan öka kaloriförbränningen och förbättra konditionen. För att ytterligare höja träningseffekten kan man även sätta på sig en viktväst under promenaden.

 4. Minskat tryck på ryggen: Genom att använda gåstavar kan man minska trycket på ryggen och undvika överbelastning av ryggmuskulaturen. Detta är särskilt viktigt för personer som lider av ryggsmärta. Har du problem med envisa knutor i ryggen kan du testa en foam roller.

 5. Förbättrad hållning: Gåstavar kan hjälpa till att förbättra hållningen genom att uppmuntra användaren att hålla ryggen rak och axlarna tillbaka. En bra hållning kan minska risken för ryggproblem och andra hälsoproblem. Har du större problem med hållningen är det bättre att kontakta vården och kanske läsa på lite om hållningsvästar.

 6. Ökad säkerhet: Gåstavar kan öka säkerheten genom att ge extra stöd och stabilitet under promenader. Detta är särskilt viktigt på ojämna eller hala ytor, där risken för att falla eller halka är högre.

 7. Förbättrad självkänsla: Genom att använda gåstavar kan man öka självkänslan och känna sig mer självsäker under promenader. Detta kan göra det lättare att komma ut och promenera regelbundet, vilket kan leda till bättre hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis kan användningen av gåstavar ha många fördelar för personer som promenerar regelbundet. Genom att använda gåstavar kan man förbättra balansen, minska belastningen på lederna, öka träningseffekten, förbättra hållningen, öka säkerheten och öka självkänslan. Det är viktigt att välja rätt typ av gåstavar och använda dem korrekt för att maximera fördelarna och undvika skador.

vanliga frågor om Gåstavar

FAQ: Vanliga frågor om gåstavar

Nedan har vi samlat några av de vanligaste frågorna vi får in gällande gåstavar

Vilken typ av gåstavar ska jag välja?

Det beror på dina individuella behov och mål. Standard gåstavar är lämpliga för de flesta personer, men om du vill öka träningseffekten kan Nordic Walking-stavar vara ett bättre val. Om du vandrar på bergig terräng kan trekkingstavar vara det bästa alternativet.

Hur justerar jag höjden på mina gåstavar?

Det är viktigt att anpassa höjden på dina gåstavar för att maximera effekten och minska risken för skador. De flesta gåstavar kan justeras genom att vrida på en spärr på staven. Användarens höjd och armlängd bör beaktas när man justerar höjden.

Kan jag använda gåstavar om jag har ledproblem?

Ja, gåstavar kan faktiskt vara till stor hjälp för personer med ledproblem. De kan minska belastningen på knän och höfter och ge extra stöd och stabilitet.

Är gåstavar säkra att använda?

Ja, gåstavar är generellt säkra att använda, så länge de används korrekt. Det är viktigt att använda rätt teknik och ha rätt höjd på staven för att undvika skador.

Hur rengör jag mina gåstavar?

De flesta gåstavar kan rengöras med en fuktig trasa. Om stavarna är gjorda av metall kan du också använda en metallrengöringsprodukt för att hålla dem rena och glänsande.

Kan jag ta med mina gåstavar på flyget?

Det beror på flygbolagets regler. De flesta flygbolag tillåter gåstavar som handbagage, men det kan finnas vissa begränsningar på längd och vikt. Det är bäst att kontrollera med ditt flygbolag innan du reser.

Vilka gåstavar är bäst?

Vilka gåstavar som är bäst för dig är inte alldeles enkelt. Beroende på din längd, vikt, styrka och dina mål med träningen kommer svaret att variera.

I vårt test utsåg vi BungyPump Walkathlon till bästa gåstavarna överlag. Detta baserade vi på ergonomi, pris och kvalitet som sedan jämfördes mellan samtliga produkter i vårt test.

Kan jag använda skidstavar som gåstavar?

Nej. Skidstavar är olämpliga för Nordic Walking och stavgång. De är för långa, stumma och tunga. Dessutom har de en spets som inte alls är lämpad för asfalt och andra hårda underlag. 

Hur långa ska gåstavarna vara?

Grundregeln är att gåstavarna ska vara 70 procent av din längd eller nå upp till armbågen. Om du köper en teleskopisk variant kan du enkelt ställa in längden på den. I början kan du prova att ställa in den något kortare (5 till 10 cm) så att du lättare kan träna in rätt teknik.

Så gjorde vi testet

Det är inte alldeles enkelt att avgöra vilka gåstavar som är bäst och de bästa är såklart inte samma för den glada motionerande pensionären som för någon som tar powerwalking på största allvar. Så för att göra ditt val enklare har vi här valt att gruppera in gåstavarna i fem olika kategorier och utsett bästa produkten i varje.

Som underlag för testet valde vi ut 14 produkter som utmärkt sig lite extra när det kommer till pris, material, popularitet samt omdömen från kunderna. De har sedan testats grundligt och därefter betygsatts på ett antal punkter med hjälp av följande frågor:

 • Pris - Hur mycket kostar dem? Känns de prisvärda? Skulle du själv kunna tänka dig att köpa dem?
 • Kvalitet - Vilket/vilka material är de tillvarkade av? Känns de robusta eller mer plastiga? 
 • Hållbarhet - Har du märkt av någon form av slitage efter en tids användning? Går det att byta ut delar eller måste man köpa nya om det händer något?
 • Komfort - Känns stavarna bra att gå med? Är de sköna att hålla i? Vad är din övergripande känsla av dem? Har du fått ont eller skav någonstans efter användning? 
 • Funktion - Ger stavarna bra träning? Går de att "fälla ihop" för enklare förvaring? Vilka olika fötter ingår?
 • Inställningar - Hur bra kan man justera grepp och längd på stavarna?
 • Kundbetyg - Vad tycker tidigare kunder som testat stavarna om dem? Vad är bra och dåligt? Vilket snittbetyg har de fått hos återförsäljare? 

Betygen har till sist sammanställts och de 5 kategorivinnarna är produkterna med det högsta totalbetyget. Dessa kan du läsa mer om i den här artikeln.

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
16 röster, Betyg: 4.7 / 5
johan karlsson
Johan Karlsson
Specialist på träningsutrustning
Utbildning: Linköpings universitet

Johan Karlsson är en passionerad hälsoentusiast och skribent som ägnar sin tid åt att skriva om allt inom träning och hälsa. Hans stora intresse för ämnet väcktes tidigt i livet, och sedan dess har han samlats en imponerande kunskap inom bland annat träningsredskap, massageverktyg, motion, kondition och sömn.

Johan har en naturlig förmåga att förstå och förmedla komplexa ämnen på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hans genuina intresse för att hjälpa människor att må bättre och nå sina hälsomål genomsyrar allt han skriver.


Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu