Bästa Massagekudden 2024

Av: Johan Karlsson • Senast uppdaterad:
Hitta den bästa massagekudden för rehabilitering eller avkoppling
Massagekudde - Bäst i test
Betyg Bild Namn Pris Läs mer
betyg 4,6 Flowlife Flowpillow heat Flowlife Flowpillow heat
Pris
990 kr
Till butik
betyg 4,2 Beurer Shiatsu MG 135 Beurer Shiatsu MG 135
Pris
899 kr
Till butik
betyg 4,1 Beurer Shiatsu MG147 Beurer Shiatsu MG147
Pris
799 kr
Till butik
betyg 4,0 Medisana MC840 Medisana MC840
Pris
499 kr
Till butik
betyg 3,8 Swedish Posture Massagekudde Swedish Posture Massagekudde
Pris
1299 kr
Till butik
Se alla testvinnare

I dagens stressiga och snabba värld är det viktigare än någonsin att hitta sätt att koppla av, lindra spänningar och ta hand om vår kropp och själ. En av de mest effektiva och njutbara metoderna för att uppnå detta är massage. Massage har visat sig erbjuda en mängd fördelar, inklusive smärtlindring, ökad cirkulation och minskad stress. Men att besöka en professionell massageterapeut kan vara kostsamt och tidskrävande, vilket gör det svårt för många människor att dra nytta av dessa fördelar regelbundet. Det är här massagekuddar kommer in.

En massagekudde är en bärbar enhet som används för att lindra muskelsmärta, öka cirkulationen och främja avslappning. De är utformade för att simulera de knådande och tryckande rörelser som en professionell massageterapeut skulle använda för att behandla stela och ömma muskler. 

Vi beställde hem och provade 11 olika massagekuddar. Dessa har vi sedan betygsatt baserat på flera kriterier. Läs vidare i den här artikeln och ta reda på vilka våra 5 favoriter blev och varför Flowlife Flowpillow heat utsågs till bäst i testet.

Kostnord är gratis att använda och kommer alltid att vara det. Tycker du om det vi gör kan du sponsra sidan genom att klicka på en av köplänkarna. Då får vi en liten provision av återförsäljaren om du handlar något. Det gör att vi kan fortsätta upprätthålla korrekt information på sidan och göra fler tester.

De 5 bästa massagekuddarna 2024

 1. Flowlife Flowpillow Heat Red/Black Bäst i test: 4,6/5
 2. Beurer Massagekudde Shiatsu MG 135 Bäst design: 4,2/5
 3. Beurer Shiatsu Massagekudde MG147 Bästa värmegivande: 4,1/5
 4. Medisana MC840 Massagekudde Bästa billiga: 4,0/5
 5. Swedish Posture Massagekudde Bästa premium: 3,8/5
 1. 1. Bäst i test: Flowlife Flowpillow heat

  Högkvalitativ massagekudde med 2 års garanti och 100 dagars nöjdkundgaranti
  4,6
  Komfort
  4,0/5
  Effektivitet
  4,9/5
  Anpassningsbarhet
  4,9/5
  Vårt betyg:
  4,6/5
  Till butiken
  (Flowlife)
  • Sladdlös: Ja
  • Program: 3 st
  • Massagehuvuden: 4 st
  • Område: Nacke

  En av de populäraste kuddarna på marknaden som både värmer och masserar och som därför fungerar i ett flertal olika syften. Ett utmärkt alternativ både för den som bara vill stressa ner lite grann och personer som tränar hårt och vill motverka träningsvärk och muskelknutor. Med tre inställningar kan du välja mellan

  • Lugnt tempo. För avkoppling och en lätt cirkulationsstimulerande effekt.
  • Medelhastighet. För spänningar i nacke och axlar, lättare träningsvärk.
  • Snabb rytm. För stora muskelgrupper. Atleter använder den för muskelknutor.

  Tack vare kuddens infraröda värme förhöjs känslan och effekten och en reglator ser till att det inte blir för varmt. En av de största fördelarna med den här kudden är att den är trådlös och därmed tillåter användaren att sitta eller ligga var som helst, när som helst. En fullt laddad kudde varar i cirka två timmar, beroende på vilket läge den används i. Kudden väger 1.6 kg och har dimensionerna 32x11x20, vilket gör den till en av de mest lättmanövrerade produkterna på marknaden.

  Kunder som använder den här kudden uppskattar särskilt dess trådlöshet och värme, och många använder den över hela kroppen i olika syften. Det finns många sätt att använda den på men ett typiskt användningsområde är är knän och vader för joggare som både har den till uppvärmning och återhämtning. Står du mycket i jobbet kan det vara bättre att använda kudden för trötta fötter och vid skrivbordsarbete och sysselsättningar som innebär ständiga upprepningsrörelser kan kudden användas för rygg- och nackmassage i sängen om kvällarna. Ytterligare exempel är återhämtning efter tunga styrketräningspass när olika muskelgrupper känns utarbetade. Då kudden är slitstark och tålig går det bra att ligga på den, även om man är tung, och med det får kroppsdelarna ett skönt motstånd samtidigt som massagen i sig är mjuk.

  Fördelar

  • Mycket populär produkt
  • Med värme och flera massagehuvuden
  • 5/5 betyg på Trustpilot

  Nackdelar

  • Priset
  Produkten finns att köpa här:
  990 kr
 2. 2. Bäst design: Beurer Shiatsu MG 135

  Skön massagekudde som är designad som en vanlig kudde
  4,2
  Komfort
  4,0/5
  Effektivitet
  4,6/5
  Anpassningsbarhet
  4,0/5
  Vårt betyg:
  4,2/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Sladdlös: Nej
  • Program: 1 st
  • Massagehuvuden: 4 st
  • Område: Nacke

  En klassisk, ekonomisk massagekudde som lämpar sig för dig som behöver koppla av eller få igång blodcirkulationen. Med sin enkla, rektangulära design i måtten 40x40, precis som en typisk soffkudde, är den här produkten perfekt att luta sig mot i soffan, fåtöljen eller sängen. Du kan dessutom lägga den i ett eget kuddfodral om du vill att den ska passa in bättre in din övriga inredning och slippa lägga undan den mellan varven. Enkelt och bekvämt!

  Kudden kan värmas upp och har fyra roterande massagehuvuden som bland annat kan användas mot ryggen, nacken eller stela och värkande leder efter träningen eller en kall promenad. Känslan är skön och avkopplande och kudden stängs av med automatik, vilket gör att den inte kan bli överhettad. En perfekt behandling för att motverka stress och att mjuka upp kroppen sakta men säkert.

  Det här är inte en kudde som gör den hårda och intensiva genomköraren som många träningsfantaster ofta föredrar, men den gör ett bra jobb med sina mjuka och sköna behandlingar. Användare uppskattar att den ger en så härlig känsla, men vissa tycker att det är jobbigt att den måste vara kopplad med en sladd för att fungera. En annan kritik är att massagehuvudena endast går åt ett håll och därmed ger lite ensidig massage. Över lag en uppskattad kudde för enkla och avkopplande massagesessioner.

  Fördelar

  • Enkel och snygg design
  • Lätt att använda varsomhelst
  • Extra lång sladd

  Nackdelar

  • Finns produkter med starkare motor
  Produkten finns att köpa här:
  899 kr
  899 kr
 3. 3. Bästa värmegivande: Beurer Shiatsu MG147

  Massagekudde från välkända Beurer som levererar värmande avslappningsmassage
  4,1
  Komfort
  4,3/5
  Effektivitet
  4,7/5
  Anpassningsbarhet
  3,3/5
  Vårt betyg:
  4,1/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Sladdlös: Nej
  • Program: 1 st
  • Massagehuvuden: 4 st
  • Område: Nacke

  Kudde med tvättbart överdrag som kan användas för bland annat rygg, nacke, armar och ben. Ger ökad blodcirkulation och sköna behandlingar för stela leder och trötta muskler. Utrustad med fyra massagehuvuden som kan justeras att rotera i motsatt riktning och ger en ganska hård behandling. Den här kudden kan värma upp sig om du föredrar, men det går lika bra att använda den sval. Produkten fungerar med ström och har en enkel fjärrkontroll som kan hållas i handen. Denna gör det lätt att ändra på inställningarna medan massagen pågår. Massagekuddens storlek är 40x27x12 cm. 

  Användare tycker att den här kudden ger en mycket bra massage men att den ibland upplevs vara lite klumpig. Det tar då lite längre tid att hitta en bra och bekväm position för kudden. Det går inte att ligga på kudden men däremot är den mycket uppskattad i stolen, fåtöljen eller soffan då man kan luta sig skönt mot den. Passar utomordentligt för den som vill ha en härlig vardagsmassage och som motionerar måttligt, men däremot inte riktigt tillräckligt tuff för dem som tränar mycket hårt.

  Fördelar

  • Med värme
  • Justerbar rotation
  • Liten och smidig

  Nackdelar

  • Kan va svårt att få den i rätt position för nackmassagen
  Produkten finns att köpa här:
  799 kr
  799 kr
 4. 4. Bästa billiga: Medisana MC840

  En av testets billigaste massagekuddar men som ändå lyckas leverera bra kvalitet
  4,0
  Komfort
  4,3/5
  Effektivitet
  3,1/5
  Anpassningsbarhet
  4,6/5
  Vårt betyg:
  4,0/5
  Till butiken
  (MEDS)
  • Sladdlös: Nej
  • Program: 0 st
  • Massagehuvuden: 4 st
  • Område: Nacke

  Massagekudden Medisana MC840 är tunn, skön och lätt att tvätta. Du kan använda massagekudden efter en tuff dag på jobbet eller när du sitter och försöker få lite ro i hemmet. Medisana MC840 ger en behaglig Shiatsu-massage för rygg, ben, nacke och liknande samt en trivsam värme. Något annat utmärkande med massagekudden är funktionen red light som arbetar mot att frigöra muskelspänningar. De fyra massagehuvudena på Medisana MC840 går att ställa in i ett flertal olika riktningar och detta styrs med en lätthanterlig fjärrkontroll. Kudden väger 1,2 kg.

  Vi tyckte särskilt mycket om red light-funktionen på Medisana MC840 när vi provade kudden. Denna funktion gjorde massagen desto skönare. Även värmen var, som väntat, en välbehaglig detalj. Dock ansåg vi att det var lite mindre smidigt att massagekudden behövde användas med sladd.

  Fördelar

  • Praktisk fjärrkontroll för styrning
  • Skönt material
  • Ger en genomgående massageupplevelse

  Nackdelar

  • Kardborrebandet var lite klent
  Produkten finns att köpa här:
  499 kr
 5. 5. Bästa premium: Swedish Posture Massagekudde

  Högkvalitativ masserande kudde i premiumsegmentet.
  3,8
  Komfort
  4,8/5
  Effektivitet
  3,8/5
  Anpassningsbarhet
  2,8/5
  Vårt betyg:
  3,8/5
  Till butiken
  (Svenskt Kosttillskott)
  • Sladdlös: Ja
  • Program: 1 st
  • Massagehuvuden: 4 st
  • Område: Helkropp

  En elektrisk massagekudde som kan användas både hemma, på  kontoret eller varför inte direkt efter träningen? Du kan exempelvis luta dig mot den och låta ländryggen behandlas skönt, eller sätta den högre upp på bilsätet för att få massage av nacken medan du kör.

   

  Fördelar

  • Värmeterapi
  • Kan användas över hela kroppen
  • Går att använda över hela kroppen

  Nackdelar

  • Dyr
  Produkten finns att köpa här:
  1299 kr
  1299 kr
testvinnarna

Jämför våra 5 testvinnare

Här är en snabb överblick över hur våra toppval står sig i en jämförelse. Klicka på en rubrik i tabellen för att sortera produkterna.

Massagekudde Sladdlös Program Massagehuvuden Område Totalbetyg Pris
Flowlife Flowpillow Heat Red/Black Ja 3 st 4 st Nacke Betyg 4,6 / 5
4,6 / 5
Pris från
990 kr
Beurer Massagekudde Shiatsu MG 135 Nej 1 st 4 st Nacke Betyg 4,2 / 5
4,2 / 5
Pris från
899 kr
Beurer Shiatsu Massagekudde MG147 Nej 1 st 4 st Nacke Betyg 4,1 / 5
4,1 / 5
Pris från
799 kr
Medisana MC840 Massagekudde Nej 0 st 4 st Nacke Betyg 4,0 / 5
4,0 / 5
Pris från
499 kr
Swedish Posture Massagekudde Ja 1 st 4 st Helkropp Betyg 3,8 / 5
3,8 / 5
Pris från
1299 kr
viktiga faktorer för att välja rätt massagekudde

Hur man väljer rätt massagekudde

Att välja rätt massagekudde kan vara avgörande för att få ut det mesta av din massageupplevelse. Här följer några viktiga faktorer att överväga när du väljer en massagekudde som passar dina behov:

Typ av massage

Det finns olika typer av massage som erbjuds av massagekuddar, såsom shiatsu-massage, vibrationsmassage, rullmassage eller en kombination av dessa. Fundera på vilken typ av massage du föredrar och välj en kudde som erbjuder den typen av massage för bästa möjliga upplevelse.

Värmebehandling

Värme kan vara mycket fördelaktigt för att lindra muskelsmärta och öka blodcirkulationen. Om värmebehandling är viktigt för dig, se till att välja en massagekudde som erbjuder värmealternativ.

Storlek och form

Massagekuddar finns i olika storlekar och former för att passa olika kroppsdelar och användningssituationer. Om du vill ha en massagekudde som är lätt att bära med dig på resor, välj en mindre och kompakt modell. Om du främst kommer att använda kudden hemma och vill ha mer omfattande täckning för rygg, nacke och axlar, kan en större kudde vara ett bättre alternativ.

Justerbar intensitet

Alla har olika smärtgränser och preferenser när det gäller massageintensitet. Vissa massagekuddar erbjuder justerbar intensitet, vilket låter dig anpassa massagen efter dina personliga behov. Om du är känslig för tryck eller vill ha möjlighet att anpassa intensiteten under massagen, är det viktigt att välja en kudde med justerbar intensitet.

Batterilivslängd och laddning

Om du planerar att använda din massagekudde ofta eller på resor är det viktigt att överväga batterilivslängd och laddningsalternativ. Vissa massagekuddar drivs av uppladdningsbara batterier, medan andra kräver strömkälla via en eluttag. Kolla specifikationerna för varje kudde för att säkerställa att den uppfyller dina krav på batterilivslängd och laddning.

Ergonomi och komfort

En bra massagekudde bör vara ergonomisk och bekväm att använda. Tänk på kuddens form och hur den passar din kropp. Vissa kuddar är utformade för att passa specifika områden, såsom nacke, rygg eller axlar, medan andra är mer mångsidiga och kan användas på olika kroppsdelar.

Material och rengöring

Massagekuddar är tillverkade av olika material, såsom läder, konstläder eller tyg. Fundera på vilket material du föredrar och hur lätt det är att rengöra. Vissa kuddar har avtagbara och tvättbara överdrag, vilket kan vara fördelaktigt om du vill hålla din massagekudde ren och fräsch.

Användarrecensioner och rekommendationer

Det är alltid en bra idé att läsa användarrecensioner och rekommendationer innan du köper en massagekudde. Detta ger dig en inblick i hur andra kunder har upplevt produkten, vilka fördelar och nackdelar den har, samt hur den presterar i praktiken.

Pris

Slutligen, överväg din budget. Det finns massagekuddar i alla prisklasser, och även om dyrare modeller kanske erbjuder fler funktioner och högre kvalitet, kan du fortfarande hitta prisvärda alternativ som ger utmärkt avslappning och smärtlindring. Tänk på att en högre prislapp inte alltid garanterar överlägsen kvalitet, så jämför funktioner, användarrecensioner och garantier för att hitta en massagekudde som ger bästa värde för pengarna.

Så här använder du din massagekudde effektivt för optimala resultat

För att få ut det mesta av din massagekudde och säkerställa att du uppnår optimala resultat, är det viktigt att veta hur du använder den på rätt sätt. I denna sektion kommer vi att ge dig några praktiska tips och råd för hur du använder din massagekudde effektivt och säkert.

 • Läs bruksanvisningen: Innan du börjar använda din massagekudde, se till att läsa bruksanvisningen noggrant. Detta hjälper dig att förstå de olika funktionerna och inställningarna, samt hur du bäst använder kudden för att uppnå önskade resultat.
 • Placera kudden korrekt: Beroende på vilket område av kroppen du vill behandla, placera massagekudden på en stabil och bekväm yta som ger adekvat stöd. Se till att kudden är riktad mot det område du vill massera och att den täcker hela området för bästa resultat.
 • Välj rätt intensitet och hastighet: De flesta massagekuddar erbjuder flera intensitetsnivåer och hastigheter. Börja med en lägre intensitet och hastighet för att vänja kroppen vid massagen och undvika obehag eller smärta. Öka sedan intensiteten och hastigheten gradvis efter behov och komfort.
 • Använd värmebehandling om tillgängligt: Om din massagekudde har en värmebehandlingsfunktion, överväg att använda den för att förbättra massagens effektivitet och känsla. Värme hjälper till att öka blodcirkulationen och lindra muskelsmärta, vilket gör din massageupplevelse ännu mer fördelaktig.
 • Variera massagetekniker: Om din massagekudde erbjuder olika massagetekniker, såsom shiatsu, vibration eller rullning, variera teknikerna för att behandla olika muskelgrupper och områden på kroppen. Detta hjälper dig att uppnå en mer omfattande och effektiv massage.
 • Lyssna på din kropp: Var uppmärksam på hur din kropp känner under massagen och justera intensiteten, hastigheten och positionen efter behov. Om du känner obehag eller smärta, minska intensiteten eller avbryt massagen.
 • Var konsekvent och tålmodig: För att uppnå bästa möjliga resultat, använd din massagekudde regelbundet och ge det tid att verka. Det kan ta flera sessioner innan du märker betydande förbättringar i smärtlindring, avslappning och välbefinnande.

Genom att följa dessa praktiska tips kan du använda din massagekudde effektivt och säkert för att uppnå optimala resultat och dra full nytta av de många fördelarna med massage. Så investera i en massagekudde idag och ge dig själv den gåva av avkoppling, smärtlindring och välbefinnande som du förtjänar.

vanliga frågor om Massagekudde

FAQ: Vanliga frågor om massagekuddar

Nedan följer de vanligaste frågorna och svaren vi fått inskickade till oss

Hur ofta kan jag använda min massagekudde?

Du kan använda din massagekudde så ofta du önskar, men det är viktigt att lyssna på din kropp och inte överanstränga dina muskler. För de flesta människor är det säkert att använda massagekudden en gång om dagen i cirka 15-30 minuter per session. Om du känner obehag eller smärta, minska användningen och konsultera en läkare vid behov.

Kan jag använda massagekudden om jag är gravid?

Om du är gravid bör du alltid konsultera din läkare eller barnmorska innan du använder en massagekudde eller någon annan form av massagebehandling. Vissa massagekuddar och tekniker kan vara säkra under graviditeten, men det är viktigt att få professionell rådgivning och anpassa behandlingen efter dina individuella behov och omständigheter.

Är det säkert att använda en massagekudde om jag har en medicinsk åkomma?

Om du har en medicinsk åkomma eller en skada bör du alltid rådfråga din läkare innan du använder en massagekudde. Massage kan vara fördelaktigt för vissa hälsotillstånd, men det kan också vara kontraindicerat eller kräva särskild försiktighet för andra. Följ alltid din läkares råd och använd massagekudden på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Kan jag använda massagekudden tillsammans med andra behandlingar eller terapier?

Ja, massagekuddar kan ofta användas i kombination med andra behandlingar eller terapier, såsom fysioterapi, stretching, värmepackningar eller kylbehandling. Det kan dock vara viktigt att samråda med en professionell terapeut eller läkare för att säkerställa att kombinationen av behandlingar är säker och effektiv för dina individuella behov.

Hur rengör och underhåller jag min massagekudde?

För att rengöra och underhålla din massagekudde, följ tillverkarens instruktioner och rekommendationer. De flesta massagekuddar har avtagbara och tvättbara överdrag som kan tas av och tvättas enligt instruktionerna. Rengör kudden regelbundet för att hålla den fräsch och hygienisk, och undvik att använda hårda kemikalier eller rengöringsmedel som kan skada materialet eller elektroniken.

Vilka alternativ finns till massagekuddar?

Om du är ute efter en massage för att lindra muskelsmärta och spänningar, finns det flera alternativ till massagekudden att överväga. Här är några populära val:

 1. Massagestolar: Massagestolar erbjuder en mer omfattande och helkroppsupplevelse än massagekuddar. De kan vara dyrare och ta upp mer utrymme, men de är utmärkta för avslappning och smärtlindring för hela kroppen.

 2. Massagepistoler: Massagepistoler är bärbara och låter dig fokusera på specifika områden av kroppen. De kan ha olika funktioner och hastigheter för att anpassa massagen efter dina behov.

 3. Foam rollers: Foam rollers är en populär och prisvärd metod för att lindra muskelsmärta och spänningar genom självmassage. De kan användas för att massera och sträcka ut muskler, öka blodcirkulationen och förbättra rörligheten.

 4. Massagebollar: Massagebollar är små och bärbara, vilket gör dem perfekta för att ta med på resan eller använda på kontoret. De kan användas för att massera och lindra spänningar i områden som kan vara svåra att nå med andra verktyg.

 5. Professionell massage: Om du föredrar en mer personlig och hands-on upplevelse kan du överväga att boka en professionell massage. Massageterapeuter är utbildade i olika massagetekniker och kan anpassa behandlingen efter dina individuella behov och mål.

 6. Yoga och stretching: Yoga och regelbunden stretching kan också hjälpa till att lindra muskelsmärta och spänningar genom att öka rörligheten, förbättra cirkulationen och främja avslappning.

Varje alternativ har sina fördelar och nackdelar, så det är viktigt att överväga dina specifika behov, budget och preferenser när du väljer det bästa sättet att få en effektiv och avkopplande massage.

Så gjorde vi testet

För att ge dig den mest omfattande och pålitliga informationen om massagekuddar, genomförde vi ett noggrant test där vi beställde hem och utvärderade de 11 mest populära produkterna på marknaden. Varje massagekudde testades och bedömdes utifrån följande kriterier:

 • Kvalitet: Vi bedömde hur väl massagekudden var byggd och om den kändes gedigen och hållbar. Vi tittade också på om det fanns några tecken på slitage efter en månads användning och hur produkten klarade av att användas dagligen.
 • Effekt: Vi utvärderade hur effektiv massagekudden var när det gällde att lindra smärta, främja avslappning och minska muskelspänningar. Vi undersökte även om det fanns några oönskade bieffekter kopplade till användningen av kudden.
 • Komfort: Vi bedömde hur bekväm massagekudden var att använda, om den var för mjuk eller för hård, och om materialet var mjukt och skönt mot huden eller om det skavde under användning.
 • Batteri: Vi undersökte hur länge batteriet höll och hur lång tid det tog att ladda. För nätanslutna massagekuddar bedömde vi om sladden var tillräckligt lång och om den var i vägen under användningen.
 • Noder: Vi tittade på hur många massagenoder kudden hade, vilka rörelsemönster de erbjöd och om de kunde anpassas för att erbjuda en skräddarsydd massageupplevelse.
 • Funktioner: Vi utvärderade hur kraftfull motorn var, hur många olika program och funktioner massagekudden erbjöd, samt om den hade en värmefunktion som förstärkte massagens effektivitet och avslappnande effekt.
 • Pris: Vi jämförde priset på varje massagekudde med dess kvalitet, antalet funktioner och den upplevda massagens kvalitet för att bedöma om produkten var prisvärd. Vi frågade oss också om vi personligen skulle vilja köpa massagekudden baserat på dessa faktorer.
 • Kundbetyg: Vi granskade kundrecensioner och betyg från tidigare kunder som använt produkten för att få en inblick i deras upplevelser, både positiva och negativa. Vi samlade in snittbetyget hos återförsäljare för att få en övergripande bild av kundnöjdheten.

Med dessa omfattande tester kunde vi rangordna massagekuddarna och presentera våra 5 toppval för olika användningsområden samt vår totalvinnare som fick utmärkelsen "bäst i test". 

Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
88 röster, Betyg: 4.7 / 5
johan karlsson
Johan Karlsson
Specialist på träningsutrustning
Utbildning: Linköpings universitet

Johan Karlsson är en passionerad hälsoentusiast och skribent som ägnar sin tid åt att skriva om allt inom träning och hälsa. Hans stora intresse för ämnet väcktes tidigt i livet, och sedan dess har han samlats en imponerande kunskap inom bland annat träningsredskap, massageverktyg, motion, kondition och sömn.

Johan har en naturlig förmåga att förstå och förmedla komplexa ämnen på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Hans genuina intresse för att hjälpa människor att må bättre och nå sina hälsomål genomsyrar allt han skriver.


Kommentera
Kommentarer
 • Lenart

  2021-01-27 (3 år sen)

  Köpte en Flowpillow och det är verkligen värt varenda krona